IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    сетих се за един индивид тук, та наздраве, аз утре ще ги кръщавам моите и у нас е анархия с роднини
    Ти защо пускаш карабинерно-кабаретния фактор ни изненада в гръб. Чичин трепери в блатото в колебание "За мен ли намекваше факторът или за тракалото?" Язе дебна откъм Драгоман се не зададе, че ако го вида му смигна на Чиче запушва нос и гмурка под мътна вода го не съгледат. А ти спускаш фактора в гората изотзад ни изненада, Я как доволно гледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Става, Бенджи. Да му мислят тез, дето са на работа в събота
      Наздраве!
      Ми ше се работи щом трябва ..... Черпъ с ром .....
      Life won't wait for you.

Коментар

• сетих се за един индивид тук, та наздраве, аз утре ще ги кръщавам моите и у нас е анархия с роднини
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Черпя за първокласничката ми.
          Испех в ученето и живота на малката ми принцеса.

Утре е мн.важен ден за мен,моля да поизпратите по малко от позитивната си енергия,още от сабалям ако може ,и за туй ще почерпя.
          Свато, изпратих ти всичката си положителна енергия, дето ми артисва за деня. Успех!
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Честит първи учебен ден на всички повтарячи! Защото в повторението е знанието.

Мамунчо, къде тая кръчма?
            На Ангел Кънчев. В интерес на истината, може и нещо шефско да е, ама....

Да са живи и здрави учениците и децата ни!
            Хемиле и твоята принцеса!!!

Пък утре ако ще те прайм шеф на Нефтохима - с теб сме!!!

Наздраве!

Коментар

• Черпя за първокласничката ми.
              Испех в ученето и живота на малката ми принцеса.

Утре е мн.важен ден за мен,моля да поизпратите по малко от позитивната си енергия,още от сабалям ако може ,и за туй ще почерпя.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Мама и тате са у Софето. Паркирал съм ги в хотелче в центъра да са им културните мероприятия на ръка разстояние.
                След работа минах да ги видя и да пием по бира и да хапнем. Улязохме у една невзрачна кръчма......
                Не помна от кога не съм ставал виждайки цените
                Тук нъл няма да дигат цените???
                Наздраве!
                У Кръчмата пиенето е безплатно. Колето извлича наслада от компанията ни, затова не ни кара да плащаме
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Честит първи учебен ден на учениците /някои хич на са на кеф от поздравленията/
                  У родата тази година имаме първолаче и хабитуриент. Да са живи и здрави!
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Честит първи учебен ден на всички повтарячи! Защото в повторението е знанието.

Мамунчо, къде тая кръчма?
                    Attached Files

Коментар

• Мама и тате са у Софето. Паркирал съм ги в хотелче в центъра да са им културните мероприятия на ръка разстояние.
                      След работа минах да ги видя и да пием по бира и да хапнем. Улязохме у една невзрачна кръчма......
                      Не помна от кога не съм ставал виждайки цените
                      Тук нъл няма да дигат цените???
                      Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Тянката каквото си пожела, ако се сбъдне ... Да му мислят тези, които фигурират в желанието й
                        https://www.youtube.com/watch?v=Y8_PJXv16i0
                        Наздраве!
                        Чиче, Чиче, пак я загази. Ше трябва се криеш из тръстиките на Драгоманското блато. Пък аз шти нося ляб и лутеница с коя да объркваш следонадушвачите. Накрая по нашенски штъ предам на авторитетните и отговорни фактори с карабина в ръка, кои преди това ше са ме инквизирали с избора ром с шопска салата ли да предпочета ил ракийка насадена до шоколадов мус. Упф, целият изтръпнах от отврат. Не че ще откажа.
                        Last edited by Trakatrak'; 14.09.2016, 21:13.

Коментар

• Не искам да пия,само ще поседя,може и айрАН.
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Тоя другар трябва да го викнеме в Кръчмата в събота да посвири, баси .....
                            https://www.youtube.com/watch?v=MYVBKMFBdDk
                            Става, Бенджи. Да му мислят тез, дето са на работа в събота
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                              Приятен и питателен обед! Долу веганството! Кръчмата издига плакат над своите двери "Обилно хапване эа обилно пийване!"
                              Честит Кръстовден! Тая ранна утрин Тянка погледна към небето и си пожела "Господи, направи ме трезвеничка!" И е, на, никой я не черпи с мокро, ами само с вибриращо.
                              https://www.youtube.com/watch?v=nIsnoxGOlMY
                              Тянката каквото си пожела, ако се сбъдне ... Да му мислят тези, които фигурират в желанието й
                              https://www.youtube.com/watch?v=Y8_PJXv16i0
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Приятен и питателен обед! Долу веганството! Кръчмата издига плакат над своите двери "Обилно хапване эа обилно пийване!"
                                Честит Кръстовден! Тая ранна утрин Тянка погледна към небето и си пожела "Господи, направи ме трезвеничка!" И е, на, никой я не черпи с мокро, ами само с вибриращо.
                                https://www.youtube.com/watch?v=nIsnoxGOlMY

Коментар

X