If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, де, черпа ром..... дойч.... с паламуд.
П.п. Лелей, те сега се събра потеря от карабинерки.
Командировала съм по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието в Голямото село. Съветвам те до сряда да се ушумолиш и снишиш нейде, щото той вече е на тетик и само чака да мръднеш.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти пък като ми отстъпваш, нарочно штъ дразна, като оня духов оркестър, де кога свирил, насреща му ядели лимони. Ха-ма-ха, ще отстъпва тя! Наздраве с паламуд и лимонче!
Наздраве, ама лимонът го предпочитам в компанията на ром /питие/. Никак не мож ма дразни с тоз паламуд.
Ти пък като ми отстъпваш, нарочно штъ дразна, като оня духов оркестър, де кога свирил, насреща му ядели лимони. Ха-ма-ха, ще отстъпва тя! Наздраве с паламуд и лимонче!
Е, как ше става за ракия ка си лаком и го изядаш преди да стигнеш до нея. Он се маринова, отлежава в стъкло буркани Омния и се поднася на най-тракащите сътрапезници в Кръчмата. А не да го пръскаш по свалки с разни лелки и карабинерки. Ама кат си гузен по тънката част..... режи паламудя на филии и пържоли откъм най-дебелата част в средата и подавай насам, пък опашката я отправяй към Шерше ла фам, да ти напомня, че всяка крушка си има опашка.
Благородно ти отстъпвам моя дял.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Моя дзвер, кът каза , че апартамента замирисъл на рибарско пристанище и не ще да чуе повече за риба.....
Напълних едно чекмедже в камерата и ѝ декларирах, че ще си каня сирени на вилата.....
Ще си печем паламуди на огнището и ще размяукваме котките.....
пп Абе, винаги ще има за какво да се ядосва човек....
Ако беше фиксирал дзвера зад решетка и си хапваш пред нея рибка, щеше той да се провиква оттатък "Дай и на мен от паламуда." Ма, тактиката ти погрешна.
Е, как ше става за ракия ка си лаком и го изядаш преди да стигнеш до нея. Он се маринова, отлежава в стъкло буркани Омния и се поднася на най-тракащите сътрапезници в Кръчмата. А не да го пръскаш по свалки с разни лелки и карабинерки. Ама кат си гузен по тънката част..... режи паламудя на филии и пържоли откъм най-дебелата част в средата и подавай насам, пък опашката я отправяй към Шерше ла фам, да ти напомня, че всяка крушка си има опашка.
Мани, че ми се отяде.....
Моя дзвер, кът каза , че апартамента замирисъл на рибарско пристанище и не ще да чуе повече за риба.....
Напълних едно чекмедже в камерата и ѝ декларирах, че ще си каня сирени на вилата.....
Ще си печем паламуди на огнището и ще размяукваме котките.....
пп Абе, винаги ще има за какво да се ядосва човек....
Така си е ....
Мани...Такава жега през септември не е нормално....Морето чисто, топло само дето едно не прецених...Да се настаниш на 30 м от скалите в Созопол.....Тия вълнички ми развалиха съня...Буффф, трясссс, плясссс...и тия рибари дето изловиха паламуда на морето ме изнервиха....Мъкаааа....10 паламуда по кило и нещо си взех....абе, гадно
Не стават за мезе за ракия.....
Наздраве !
Коментар