IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Кака,все си мисля,че ги знаеш езиците,а синоними на думата -пийне,колко щеш
    Така е, пък ако нещо ми се губи, Чичко Гугъл е отзивчив - веднага ще ми помогне
    Преди години племенницата ми се омъжи за момче англичанче. С чартърен полет се изсипаха едно стадо британци и направиха върло напиване в Трявна.
    Най-готин беше зетят на племенницата - шотландец, който цяла вечер разнасяше в едната си ръка чаша с ракия, а в другата - бира.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Превод, ако може. Че тез езици, дето ги говориш са ми малко чужди.
      Кака,все си мисля,че ги знаеш езиците,а синоними на думата -пийне,колко щеш
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Максимално се старая ...
        Наздраве!!!
        Тук запалката най-ми хареса. Фаща ме и мен парвенющината нещо.

Коментар

Сакън, недей! Вземат та обърка бракониерите с някой диво праси, ша осиротей Кръчмата
          Наздраве!
          Аз тук в градинката, насред кучешките маркировки на територия и автомобилните окупации на територия. Може пък някой бонус мазен към лайката да има. Наздраве за допълнителното стимулиране!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Как може да пишеш таквиз неща....

Страдаме неимоверно с твоите тегоби.....

Даже може и да го напикаем пръстчето ти..

Наздраве !
            Пу, пу престанах да го смуча с надежда по бързо да мине. Кака с лайка, ти с препикаване, направо ме оздравихте. Сега взема го пъхна в чашата с ракийка за дезинфекция. Тя пък ще вземе се умирише на лайка и..... Аааааа, не, билковата ракийка си я пийте вий.Наздраве с Блъди Мери!

Коментар

Максимално се старая ...
              Наздраве!!!
              Хвала! Така се прави.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Има да та мисля сега ... можеш да се пренатовариш, с тез дейности дето ги извършваш
                Наздраве!
                Максимално се старая ...
                Наздраве!!!
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  В глупашко усилие да разрежа недоразмразен бут, ножът се отметна и дълбоко среза левия горен палец. Сега лежа и духам раната дано не текне пак, че сума памук отиде доде спре кръвчицата да се омита. Така че вече и кървави сцени има в добавка към пиратската идилия. Е, Кръчмата поне половин ден ще е удовлетворена от несгодите на тракалото. Да ви е на късмет чуждия съклет! Наздраве с дясната ръка. Знам какво да пазя за важните дела.
                  Как може да пишеш таквиз неща....

Страдаме неимоверно с твоите тегоби.....

Даже може и да го напикаем пръстчето ти..

Наздраве !

Коментар

Старият Бен точно това прави в момента ..... и си пуши и пура даже .....
                    Има да та мисля сега ... можеш да се пренатовариш, с тез дейности дето ги извършваш
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak';1060033214[B
                      ]Ей, сега ще отскокна да си набера лайка, кантарион[/B], риванол, йод и йодасепт. Колкото до поздрава изпружен, с лявата ръка няма толкова да впечатлява. Също като във филма Топло.
                      Сакън, недей! Вземат та обърка бракониерите с някой диво праси, ша осиротей Кръчмата
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Ти си се разложил в тропическа омая. Ма да не ти прережат въжето на хамака некои жадни другари и другарки в борба за стъклото с рум?
                        Има ром за всички ... ако свърши ще направи абордаж на некой кораб на врагЪ ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

Промивка с отвара от жълт кантарион или лайка.
                          За спиране на кръвта, топло и изстискано от вода пакетче от зелен чай ... и ръката вдигната като за поздрав
                          Ей, сега ще отскокна да си набера лайка, кантарион, риванол, йод и йодасепт. Колкото до поздрава изпружен, с лявата ръка няма толкова да впечатлява. Също като във филма Топло.

Коментар

В глупашко усилие да разрежа недоразмразен бут, ножът се отметна и дълбоко среза левия горен палец. Сега лежа и духам раната дано не текне пак, че сума памук отиде доде спре кръвчицата да се омита. Така че вече и кървави сцени има в добавка към пиратската идилия. Е, Кръчмата поне половин ден ще е удовлетворена от несгодите на тракалото. Да ви е на късмет чуждия съклет! Наздраве с дясната ръка. Знам какво да пазя за важните дела.
                            Промивка с отвара от жълт кантарион или лайка.
                            За спиране на кръвта, топло и изстискано от вода пакетче от зелен чай ... и ръката вдигната като за поздрав
                            Мечо

Коментар

За испанският вилает нямам претенции, ама към Йерусалим вземи та добави Антиохия /там малко се трепят сега, ама Tempora mutantur/ и Акра, че да спазим древната традиция.
                              Наздраве!
                              Е, то не може всички хубосии на едно място. Още малко и ще поискаш процесия от арменски попове да те съпровожда и да ти пеят химни за лова и карабините.

Коментар

• В глупашко усилие да разрежа недоразмразен бут, ножът се отметна и дълбоко среза левия горен палец. Сега лежа и духам раната дано не текне пак, че сума памук отиде доде спре кръвчицата да се омита. Така че вече и кървави сцени има в добавка към пиратската идилия. Е, Кръчмата поне половин ден ще е удовлетворена от несгодите на тракалото. Да ви е на късмет чуждия съклет! Наздраве с дясната ръка. Знам какво да пазя за важните дела.

Коментар

Working...
                                X