IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Аз съм възмутен! Какви са тия пирати. откъде наскачаха разни корсари? Ний верни поданици ли сме на Н. В. Кралицата на Кастилия, кралица на Леон, кралица на Арагон, кралица на Двете Сицилии, кралица на Йерусалим, кралица на Навара, кралица на Гранада, кралица на Толедо, кралица на Валенсия, кралица на Галисия, кралица на Майорка, кралица на Севиля, кралица на Сардиния, кралица на Кордова, кралица на Горсега, кралица на Мурсия, кралица на Минорка, кралица на Хаен, кралица на Алгарв, кралица на Гибралтар, кралица на Канарските острови, кралица на Източните и на Западните Индии, кралица на островите и земите в Океана и т.н. или сме с глави от ананас? Бенджи да се провеси на мачтата..... в хамак и там да си пие пиратския ром.
    За испанският вилает нямам претенции, ама към Йерусалим вземи та добави Антиохия /там малко се трепят сега, ама Tempora mutantur/ и Акра, че да спазим древната традиция.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Направо ме остави безмълвен ...!!!

пп Язък.... при толкова синя кръв, аз да се похарча недостойно....
      Ако става на въпроззз, че си опущил испанската кралска корона, ште уредим с царска. Наааааааапример ссссссс.... етиопската.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Старият Бен точно това прави в момента ..... и си пуши и пура даже .....
        Ти си се разложил в тропическа омая. Ма да не ти прережат въжето на хамака некои жадни другари и другарки в борба за стъклото с рум?

Коментар

.... Бенджи да се провеси на мачтата..... в хамак и там да си пие пиратския ром.
          Старият Бен точно това прави в момента ..... и си пуши и пура даже .....
          Life won't wait for you.

Коментар

Аз съм възмутен! Какви са тия пирати. откъде наскачаха разни корсари? Ний верни поданици ли сме на Н. В. Кралицата на Кастилия, кралица на Леон, кралица на Арагон, кралица на Двете Сицилии, кралица на Йерусалим, кралица на Навара, кралица на Гранада, кралица на Толедо, кралица на Валенсия, кралица на Галисия, кралица на Майорка, кралица на Севиля, кралица на Сардиния, кралица на Кордова, кралица на Горсега, кралица на Мурсия, кралица на Минорка, кралица на Хаен, кралица на Алгарв, кралица на Гибралтар, кралица на Канарските острови, кралица на Източните и на Западните Индии, кралица на островите и земите в Океана и т.н. или сме с глави от ананас? Бенджи да се провеси на мачтата..... в хамак и там да си пие пиратския ром.

Направо ме остави безмълвен ...!!!

пп Язък.... при толкова синя кръв, аз да се похарча недостойно....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Бенджи, туй шалче е само за ловен излет. След промяната на закона, трябва да ходим с разни сигнализации.
              Наздраве!
              Кой за к'вот'си иска може да го ползва.Т'ва мултифункционално ..... нещо.Май.
              Life won't wait for you.

Коментар

И за тук става. Я виж Бенджи кво класно питие е сложил на масата
                Наздраве!

П.П. Губи ти се един Норвежки танц, да речем №2

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Бенджи, туй шалче е само за ловен излет. След промяната на закона, трябва да ходим с разни сигнализации.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Нееееее, недей, то за другата тема, но пак съм спал.
                    И за тук става. Я виж Бенджи кво класно питие е сложил на масата
                    Наздраве!

П.П. Губи ти се един Норвежки танц, да речем №2
                    Мечо

Коментар

Почитателка съм му.

П.П. Сега трябва да ходя да търся баре бяло вина за таз елитарна музика.
                      Наздраве!
                      Нееееее, недей, то за другата тема, но пак съм спал.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak'
                          Как да пропусна тези веселби, които изскочиха след Бизе.
                          https://www.youtube.com/watch?v=R_5AwR27wj4
                          Почитателка съм му.

П.П. Сега трябва да ходя да търся баре бяло вина за таз елитарна музика.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Точите баници, а айран с ментичка кой ще налей? Към бозата най-много Пина колада да се добави. Но в комбина с баничка само извратен вкус като моя може да оцени. Така че, Чиче, наливай айран със зеленко, пък каката с танка да врътне бурек със спанак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Имах известни съмнения дали във всичко си майсторка, но като видях баницата, тези съмнения прераснаха в надежди....
                              Боза не мога да правя, но баницата я докарвам досущ същата
                              Наздраве!

П.П. У хабитата баницата е задължително предястие. Всяка булка трябва да може да я приготви поне по 3 начина + млечна, за десерт
                              Мечо

Коментар

• Имах известни съмнения дали във всичко си майсторка, но като видях баницата, тези съмнения прераснаха в надежди....

Коментар

Working...
                                X