If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм възмутен! Какви са тия пирати. откъде наскачаха разни корсари? Ний верни поданици ли сме на Н. В. Кралицата на Кастилия, кралица на Леон, кралица на Арагон, кралица на Двете Сицилии, кралица на Йерусалим, кралица на Навара, кралица на Гранада, кралица на Толедо, кралица на Валенсия, кралица на Галисия, кралица на Майорка, кралица на Севиля, кралица на Сардиния, кралица на Кордова, кралица на Горсега, кралица на Мурсия, кралица на Минорка, кралица на Хаен, кралица на Алгарв, кралица на Гибралтар, кралица на Канарските острови, кралица на Източните и на Западните Индии, кралица на островите и земите в Океана и т.н. или сме с глави от ананас? Бенджи да се провеси на мачтата..... в хамак и там да си пие пиратския ром.
За испанският вилает нямам претенции, ама към Йерусалим вземи та добави Антиохия /там малко се трепят сега, ама Tempora mutantur/ и Акра, че да спазим древната традиция.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз съм възмутен! Какви са тия пирати. откъде наскачаха разни корсари? Ний верни поданици ли сме на Н. В. Кралицата на Кастилия, кралица на Леон, кралица на Арагон, кралица на Двете Сицилии, кралица на Йерусалим, кралица на Навара, кралица на Гранада, кралица на Толедо, кралица на Валенсия, кралица на Галисия, кралица на Майорка, кралица на Севиля, кралица на Сардиния, кралица на Кордова, кралица на Горсега, кралица на Мурсия, кралица на Минорка, кралица на Хаен, кралица на Алгарв, кралица на Гибралтар, кралица на Канарските острови, кралица на Източните и на Западните Индии, кралица на островите и земите в Океана и т.н. или сме с глави от ананас? Бенджи да се провеси на мачтата..... в хамак и там да си пие пиратския ром.
Направо ме остави безмълвен ...!!!
пп Язък.... при толкова синя кръв, аз да се похарча недостойно....
И за тук става. Я виж Бенджи кво класно питие е сложил на масата
Наздраве!
П.П. Губи ти се един Норвежки танц, да речем №2
Точите баници, а айран с ментичка кой ще налей? Към бозата най-много Пина колада да се добави. Но в комбина с баничка само извратен вкус като моя може да оцени. Така че, Чиче, наливай айран със зеленко, пък каката с танка да врътне бурек със спанак.
Коментар