Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака,все си мисля,че ги знаеш езиците,а синоними на думата -пийне,колко щеш
Преди години племенницата ми се омъжи за момче англичанче. С чартърен полет се изсипаха едно стадо британци и направиха върло напиване в Трявна.
Най-готин беше зетят на племенницата - шотландец, който цяла вечер разнасяше в едната си ръка чаша с ракия, а в другата - бира.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПревод, ако може. Че тез езици, дето ги говориш са ми малко чужди.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМаксимално се старая ...
Наздраве!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСакън, недей! Вземат та обърка бракониерите с някой диво праси, ша осиротей Кръчмата
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКак може да пишеш таквиз неща....
Страдаме неимоверно с твоите тегоби.....
Даже може и да го напикаем пръстчето ти..
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМаксимално се старая ...
Наздраве!!!
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма да та мисля сега ... можеш да се пренатовариш, с тез дейности дето ги извършваш
Наздраве!
Наздраве!!!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВ глупашко усилие да разрежа недоразмразен бут, ножът се отметна и дълбоко среза левия горен палец. Сега лежа и духам раната дано не текне пак, че сума памук отиде доде спре кръвчицата да се омита. Така че вече и кървави сцени има в добавка към пиратската идилия. Е, Кръчмата поне половин ден ще е удовлетворена от несгодите на тракалото.Да ви е на късмет чуждия съклет! Наздраве с дясната ръка. Знам какво да пазя за важните дела.
Страдаме неимоверно с твоите тегоби.....
Даже може и да го напикаем пръстчето ти..
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтарият Бен точно това прави в момента ..... и си пуши и пура даже .....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak';1060033214[B]Ей, сега ще отскокна да си набера лайка, кантарион[/B], риванол, йод и йодасепт. Колкото до поздрава изпружен, с лявата ръка няма толкова да впечатлява. Също като във филма Топло.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТи си се разложил в тропическа омая. Ма да не ти прережат въжето на хамака некои жадни другари и другарки в борба за стъклото с рум?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПромивка с отвара от жълт кантарион или лайка.
За спиране на кръвта, топло и изстискано от вода пакетче от зелен чай ... и ръката вдигната като за поздрав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВ глупашко усилие да разрежа недоразмразен бут, ножът се отметна и дълбоко среза левия горен палец. Сега лежа и духам раната дано не текне пак, че сума памук отиде доде спре кръвчицата да се омита. Така че вече и кървави сцени има в добавка към пиратската идилия. Е, Кръчмата поне половин ден ще е удовлетворена от несгодите на тракалото.Да ви е на късмет чуждия съклет! Наздраве с дясната ръка. Знам какво да пазя за важните дела.
За спиране на кръвта, топло и изстискано от вода пакетче от зелен чай ... и ръката вдигната като за поздравПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар