IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Селски домати...сладки, сладки като мед....Това е мезето за ракийка разредена с лед....

Много ми е гот ...

Преди време Тракащия ме обвини, че вкарвам политиката в Кръчмата с предположението, че в МУ ще се намерят злоопотреби за милиони.....

Сега си пия 3 х 30 от божата справедливост..и да се свети името Цацарово...

Сега ако Академиците намалеят с един и се захване и един друг МУ, дето си строи яхтени пристанища, ще мина на 4х30 и ще се пропия от кефффф....

Наздраве на всички, дето си спим спокойно !
    Ти остави другото, ама се оказа една съученичка набъркана. А беше примерно момиче. Но спри се с тези злободневия и нарежи на четири еди голям домат Чери. Там ги е силата.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Ихаааа, баш това ми се хапваше, хем мешано та мешано, хем с рохко яйце за капак )

Наздраве на целокупната Кръчма )

едно разстояние време и това ) https://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk

п.п....Чичо, съвсем на партизанин си замязал ...нищо не ти разбрах срещи с крави или бици ... ейй, голямо МУ
      Бая голямо. Поне натам отиват нещата след първо четене на одита във Висшия медицински университет.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Селски домати...сладки, сладки като мед....Това е мезето за ракийка разредена с лед....

Много ми е гот ...

Преди време Тракащия ме обвини, че вкарвам политиката в Кръчмата с предположението, че в МУ ще се намерят злоопотреби за милиони.....

Сега ако Академиците намалеят с един и се захване и един друг МУ, дето си строи яхтени пристанища, ще мина на 4х30 и ще се пропия от кефффф....

Само разваляш градуса на питието. Мъка, мъка ...
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Ихаааа, баш това ми се хапваше, хем мешано та мешано, хем с рохко яйце за капак )

Наздраве на целокупната Кръчма )

едно разстояние време и това ) https://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk

п.п....Чичо, съвсем на партизанин си замязал ...нищо не ти разбрах срещи с крави или бици ... ейй, голямо МУ

Коментар

• Селски домати...сладки, сладки като мед....Това е мезето за ракийка разредена с лед....

Много ми е гот ...

Коментар

• Миш-маш с яйце на око - рохко и меко

Колко са манджите, де стават за мезе на ракия? Неколко и все разколебани. При добро желание миш-маш в разгара на сезона му също става. Е, лебец тоже трябва го отопиш и намацаш до ноздри. Наздраве!
              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Мдааа ... това май е по-подходящо и тематично
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Съкровище, пак си сменил интериора на пещерата. Личи си, че правиш пачки ... хмм, на борсата, де
                  Наздраве!

Т'ва е под наем
                  ...а и аз не съм от печелившите тия дни ... само Албенка малко ми донесе
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добре, че имам изискано възпитание и съм твърде деликатна в изказа, щото в противен случай таквиз неща бих ти написала ...
                    Наздраве!
                    Какво долно подсъэнание. Затварям очи. Дали от срам или да визуализирам фантазиите. А ти не се вживявай по чуждите квартири. Наздраве за мом...четата, дето ползват твърдо ложе без да се изложат.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Бутилка за SOFIX от която си избере ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        Много твърдо, бе. И леглото ли вече ще е еко. Ако ще е еко, с гъши пух да е.
                        Добре, че имам изискано възпитание и съм твърде деликатна в изказа, щото в противен случай таквиз неща бих ти написала ...
                        Наздраве!

П.П. Не видиш ли татамито, което е опряно на леглото?
                        Last edited by tnm; 29.09.2016, 22:02.
                        Мечо

Коментар

Съкровище, пак си сменил интериора на пещерата. Личи си, че правиш пачки ... хмм, на борсата, де
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Бутилка за SOFIX от която си избере ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Много твърдо, бе. И леглото ли вече ще е еко. Ако ще е еко, с гъши пух да е.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X