If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Селски домати...сладки, сладки като мед....Това е мезето за ракийка разредена с лед....
Много ми е гот ...
Преди време Тракащия ме обвини, че вкарвам политиката в Кръчмата с предположението, че в МУ ще се намерят злоопотреби за милиони.....
Сега си пия 3 х 30 от божата справедливост..и да се свети името Цацарово...
Сега ако Академиците намалеят с един и се захване и един друг МУ, дето си строи яхтени пристанища, ще мина на 4х30 и ще се пропия от кефффф....
Наздраве на всички, дето си спим спокойно !
Ти остави другото, ама се оказа една съученичка набъркана. А беше примерно момиче. Но спри се с тези злободневия и нарежи на четири еди голям домат Чери. Там ги е силата.
Колко са манджите, де стават за мезе на ракия? Неколко и все разколебани. При добро желание миш-маш в разгара на сезона му също става. Е, лебец тоже трябва го отопиш и намацаш до ноздри. Наздраве!
Добре, че имам изискано възпитание и съм твърде деликатна в изказа, щото в противен случай таквиз неща бих ти написала ...
Наздраве!
Какво долно подсъэнание. Затварям очи. Дали от срам или да визуализирам фантазиите. А ти не се вживявай по чуждите квартири. Наздраве за мом...четата, дето ползват твърдо ложе без да се изложат.
Коментар