IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоя другар трябва да го викнеме в Кръчмата в събота да посвири, баси .....
    https://www.youtube.com/watch?v=MYVBKMFBdDk
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Дебелото псе е на диета. Дофтура рече, че може да получи аритмия.
      Наздраве!

П.П. Така и така простата ти ще ти алармира, пожелай си ено желание
      Ще получи аритмия като види стопанката да вири опашка и муцунка и да вие желание за котка в къщата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Че ще ставам, ще ставам, щот хапнах диня, а мехура не държи както на младини. Чак пък като вук? Както съм спуснал щорите, едва ли ще съгледам месечината. Но ти опитай. Тихичко обаче, да не объркаш песа вук ли си, жена вамп ли или просто разсънена разгневена поспалана. Наздраве за самосбъдващите се пожелания!
        Дебелото псе е на диета. Дофтура рече, че може да получи аритмия.
        Наздраве!

П.П. Така и така простата ти ще ти алармира, пожелай си ено желание
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Задръж малко с пиенето, че нощеска ще трябва да се надигнеш от постелята, да виейнеш като вук срещу месечината и да си пожелаеш нещо.
          Утре е Кръстовден и отправените през нощта искрените желания се сбъдват.
          Наздраве!
          Че ще ставам, ще ставам, щот хапнах диня, а мехура не държи както на младини. Чак пък като вук? Както съм спуснал щорите, едва ли ще съгледам месечината. Но ти опитай. Тихичко обаче, да не объркаш песа вук ли си, жена вамп ли или просто разсънена разгневена поспалана. Наздраве за самосбъдващите се пожелания!

Коментар

Един добър приятел от ученическите години, с интелект и творчески заложби, потъна в налудността без лекарствата да му помагат или просто не му дават от добрите. Враждебен, дори не иска да разговаря със старите познати. Не е тема за кръчмата, още вчера писах. Твърде много от околните ми изперкаха от психопатните обрати и преображения през последните три десетилетия. Затова мъничкият Дън Сяо Пин ще остане като велик реформатор, защото избегна разрушителните сътресения. Отпийте по глътка за тези, дето не издържаха на лицемерието и подлостта.
            Задръж малко с пиенето, че нощеска ще трябва да се надигнеш от постелята, да виейнеш като вук срещу месечината и да си пожелаеш нещо.
            Утре е Кръстовден и отправените през нощта искрените желания се сбъдват.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Неприятна картинка. Когато обаче има хора, които да помогнат - шансът е голям. Просто трябва да се пият лекарствата. Няма лечение, но има чудесни лекарства, подтискащи симптомите.
              Не забравяй, че приятелката ти съществува!

Наздраве!
              Не съм такъв човек..
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Неприятна картинка. Когато обаче има хора, които да помогнат - шансът е голям. Просто трябва да се пият лекарствата. Няма лечение, но има чудесни лекарства, подтискащи симптомите.

Наздраве!
                Един добър приятел от ученическите години, с интелект и творчески заложби, потъна в налудността без лекарствата да му помагат или просто не му дават от добрите. Враждебен, дори не иска да разговаря със старите познати. Не е тема за кръчмата, още вчера писах. Твърде много от околните ми изперкаха от психопатните обрати и преображения през последните три десетилетия. Затова мъничкият Дън Сяо Пин ще остане като велик реформатор, защото избегна разрушителните сътресения. Отпийте по глътка за тези, дето не издържаха на лицемерието и подлостта.

Коментар

Наздраве, че нещо обърках координатите на темата

Тази вечер на гости ми идва една приятелка от ученическите години. Беше много умно и красиво момиче, с големи възможности. Разболя от шизофрения и всичко приключи.
                  Обикновено идва, за да й дам пари на заем, но днес просто беше дошла, за да ме види.
                  Още съм разстроена от гледката на развалината, в която се е превърнала. Спокойствието и сънят ми избягаха. Май имам нужда от едно голямо, реално питие.
                  Наздраве!

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Прав си !
                    И това ми беше целта- да разтоваря напрежението..Щото алкохола не помага ( винаги ).

Айде стига сме отмаряли....Все още не сме се качили на последните стъпала на Стълбата и има време да се оправим.....Някой де...За тебе е късно....

Наздраве !
                    Аз от малък все закъснявам.... да влеза в строя.

Коментар

• Прав си !
                      И това ми беше целта- да разтоваря напрежението..Щото алкохола не помага ( винаги ).

Айде стига сме отмаряли....Все още не сме се качили на последните стъпала на Стълбата и има време да се оправим.....Някой де...За тебе е късно....

Наздраве !

Коментар

• [QUOTE=4i40;1060028615]Возя се кът безотговорен щурец в трамвая и до ушите ми долитат некви фрази.....

QUOTE]
                        Чиче, превръщаш Кръчмата в социална трибуна и възбунваш вечерта за отмор. Пожали ни. Пием сега и лесно се ядосваме. Не ни възнегодувай що сили не останаха. Вдигам ти насреща чаша.

Коментар

Наздраве!
                          А така, а така, добави сега и едно бутче. Нема уточнявам от ква твар да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Наздраве !

Зареждам картечницата и ти пращам една порция....

пп Ракия си имаш....на визия не си личи, но ще я пиеш в полумрак.....
                            Брях, ти си се механизирал и автоматизирал! Може и тръбна поща да включиш в схемата на комбината. А най-добре телепортация. Ако те е страх да се не загубят доматчетата нейде из времената, требва им прикачиш по един реактивен двигател и джипиес, могат напреко намерат масата на тракащото чене, кое ги чака с нетръпение.
                            Attached Files

Коментар

• Возя се кът безотговорен щурец в трамвая и до ушите ми долитат некви фрази.....

В Медицинския Университет в София се прави ревизия от новия Ректор и се губят едни милиони....Ама доста милиони.... Чак трамвая се наклони на една страна от тежестта на чутото....
                              Направо военна болница бледнее.......

Аз не вярвам да са чак толкова, но до 3-4 месеца ще се чуе....

пп Ще кажете що пиша тук по такива проблеми ..?

Миии, Кръчма е.....В пияно състояние всеки може да говори кво ли не.....

Оффф, сега ми се обади познат...Оперирали бебето му и дофтура му поискал и получил 1000 лв....Дадох му малко до края на месеца....

Иде ми да трясна още 50 гр .....

Пак ще попитате кво има общо в двата случая.....

Миии, каквито преподавателите, такива и лекарите !!!! ( да са живи и здрави изключенията.....

пп И както пише Хипократ ( не я моя клетвата), родът им да се почерни !!!

Коментар

Де са почерпките? От Дунава до Черното море, от Шипка до Нишава, от София до Уелингтън. Нещо свиди ви се вече. Това естествен рефлекс в края на лятото кога се трупат припаси. Само Чиче безотговорен кат щурец, сври на чело и тумбак и мае домат след домат калибър 7.62.
                                Ай, малко музичка ви се разпусне душичката. За повече в музикалната тема.
                                https://www.youtube.com/watch?v=9spC...F5LEDw50-4nzM6

Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X