IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве !

Зареждам картечницата и ти пращам една порция....

пп Ракия си имаш....на визия не си личи, но ще я пиеш в полумрак.....

Коментар

• Де са почерпките? От Дунава до Черното море, от Шипка до Нишава, от София до Уелингтън. Нещо свиди ви се вече. Това естествен рефлекс в края на лятото кога се трупат припаси. Само Чиче безотговорен кат щурец, сври на чело и тумбак и мае домат след домат калибър 7.62.
      Ай, малко музичка ви се разпусне душичката. За повече в музикалната тема.
      https://www.youtube.com/watch?v=9spC...F5LEDw50-4nzM6

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Само Дунав!!!

Наздраве!
        Това че Дунав начело е едно недоразумение, което ме подмладява с няколко десетилетия. Мислех, че такова нещо никога вече не мое се случи. Да почерпиш. Пък ще чакаме Академик Свищов.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Тракащ музикален инвалид......
          Разбирачите на виолончелото гальовно му викат "чело".....но ти за спорта и за да ме подразниш ( демек да не ми са сладки доматите) ме апострофираш.....

Наздраве !
          Стисня си тииии, сам си ядеш черитата. Цяла кофа! И като я изяде се плесна по виолончелото и си рече: Забравих да почерпа Кръчмата! Нищо, догодина пак ще има.
          Не че си нямам черита. Имам, ама люспата им дебела, броят се на пръстите на ръцете и краката и са чак на село. Пък и чуждото по-фкусно и по-безплатно.
          Last edited by Trakatrak'; 12.09.2016, 11:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Ма, на чие чело тропаха и барабанеха? На твоето ли? Трябваше им дадеш и тумбак. Излиза звукът по издълбоко.
            Тракащ музикален инвалид......
            Разбирачите на виолончелото гальовно му викат "чело".....но ти за спорта и за да ме подразниш ( демек да не ми са сладки доматите) ме апострофираш.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Само Дунав!!!

Наздраве!
              Имаш изключително вредния навик да триеш коментарите си. Няма да се правя на Фройд и да ти пиша какво може да означава това
              Наздраве!

П.П. Прочетох какво си написал и ми се ще само да вметна, че не съм съгласна с теб.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Само Дунав!!!

Наздраве!
                Last edited by kev; 12.09.2016, 09:02.

Коментар

Не се вживявай прекалено. Животът е корав и суров, но с един ром се размеква. Все пак важно е ний да сме млади , хубави и здрави. Щото е го виж чиче, като остарял и само малки доматчета може произведе

П.П. Подтиснах се нещо, ама знам, че бързо ще ми мине.
                  Наздраве за приятелствата, които се удържали на изпитанията на времето!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Наздраве, че нещо обърках координатите на темата

Тази вечер на гости ми идва една приятелка от ученическите години. Беше много умно и красиво момиче, с големи възможности. Разболя от шизофрения и всичко приключи.
                    Обикновено идва, за да й дам пари на заем, но днес просто беше дошла, за да ме види.
                    Още съм разстроена от гледката на развалината, в която се е превърнала. Спокойствието и сънят ми избягаха. Май имам нужда от едно голямо, реално питие.
                    Наздраве!
                    Не се вживявай прекалено. Животът е корав и суров, но с един ром се размеква. Все пак важно е ний да сме млади , хубави и здрави. Щото е го виж чиче, като остарял и само малки доматчета може произведе„

Коментар

Ма, на чие чело тропаха и барабанеха? На твоето ли? Трябваше им дадеш и тумбак. Излиза звукът по издълбоко.
                      Наздраве, че нещо обърках координатите на темата

Тази вечер на гости ми идва една приятелка от ученическите години. Беше много умно и красиво момиче, с големи възможности. Разболя от шизофрения и всичко приключи.
                      Обикновено идва, за да й дам пари на заем, но днес просто беше дошла, за да ме види.
                      Още съм разстроена от гледката на развалината, в която се е превърнала. Спокойствието и сънят ми избягаха. Май имам нужда от едно голямо, реално питие.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Добро утро...!

Снощи бях на един мнооого добър концерт във Врана.....Чело и китара....Браво !

Днес бях на теферич и набрах с една кофа с черита...Баси мъката !

Сега съм на ракийка с много черита .....Уникален кеф....

Кунките ми треперят и толкова от мен ....

Наздраве !

Коментар

• Добро утро...!

Снощи бях на един мнооого добър концерт във Врана.....Чело и китара....Браво !

Днес бях на теферич и набрах с една кофа с черита...Баси мъката !

Сега съм на ракийка с много черита .....Уникален кеф....

Кунките ми треперят и толкова от мен ....

Наздраве !

Коментар

• Ае, цял ден у кръчмата ли сте?
                            Що не бачкате в тази работна събота?
                            Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              А,то за там стаж не трябва,даже младите са с предимство
                              Ама, аз за благ, кротък, дълбок, спокоен сън пиша, а вий с чичето какви ги сънувате. Брей, перверзно съзнание!

Коментар

Аааааа, Чичин, ти с тези 12 хиляди коментара си се наредил не при питиетата и мезета, а направо при некои работи, де идват след това.

То ако на тази опашка зависеше от броят на коментарите убаво, но май е наопаки...
                                Колкото повече коментираш, толкова по-малка е вероятността да те оценят подобаващо....

Затова да си хапваме и пийваме, а мераците за младите....

наздраве !

Коментар

Working...
                                X