Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМорген.
Ол инклузива е голяма простотия,винаги съм го мразел,
Ама на този и пиинето е фри
Наздраве !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеФали те с една дума, начиНаздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве !
пп Тракащия пише за Росица, а не за Лили.....Last edited by tnm; 13.07.2016, 18:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТри поколения бре....
Отказах се от пътуване в тази жега.....Ще го карам на климатик, рахатлък и джин с тони.
Да мъ прощават доматите....Който оцелее, оцелее......ще стане по - сладък..
От корена на терасата съм набрал досега 8 домата (черита..).
Наздраве !
пп Чукчи досега писател и вече уморен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеГузен негонен бяга. Ако си набор с Лилито, шти спираме всекво пиене що е гавра да ти наливаме при здравословния ти живот досега изпълнен със спомени от три века и повече.
Отказах се от пътуване в тази жега.....Ще го карам на климатик, рахатлък и джин с тони.
Да мъ прощават доматите....Който оцелее, оцелее......ще стане по - сладък..
От корена на терасата съм набрал досега 8 домата (черита..).
Наздраве !
пп Чукчи досега писател и вече уморен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве !
пп Тракащия пише за Росица, а не за Лили.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, като си рекъл!
пп Тракащия пише за Росица, а не за Лили.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз та мислех да си бодър, атлетичен, напет чичин под петдесет, а ти от едно слънце се спльока на асфалта. Нема одиш бос по асфалта. Да не си Росито Кирилова, дет ти е почти набор. Я тръгвай по тревата, по росата и хоп във вира на реката. А ти се глезиш с климатици, хладилници, мокри кърпи и айрянчета. Мастичка, мастичка и диня покрай реката. Глътнеш, рупаш. Хем напитка, хем разредител, хем мезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе мога в тази жега....Снощи пих 25гр и изпаднах в несвяс до 2ч..След това броих домати до 6ч...
Не е живот след 50....
Все нещо ти пречи.
Чакам да стане 15ч и се прибирам....Паля колата и отивам да се наспя на вилата......
пп От сложни диети съм качил 3 кила....Бах тая фотосинтеза......Омеквам и се раздувам от слънцето....
Наздраве за младите, дето могат всичко и със всички....!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе мога в тази жега....Снощи пих 25гр и изпаднах в несвяс до 2ч..След това броих домати до 6ч...
Не е живот след 50....
Все нещо ти пречи.
Чакам да стане 15ч и се прибирам....Паля колата и отивам да се наспя на вилата......
пп От сложни диети съм качил 3 кила....Бах тая фотосинтеза......Омеквам и се раздувам от слънцето....
Наздраве за младите, дето могат всичко и със всички....!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩо с айран!? Да не си на някаква сложна безалкохолна диета?
Наздраве!След това броих домати до 6ч...
Не е живот след 50....
Все нещо ти пречи.
Наздраве за младите, дето могат всичко и със всички....!
Коментар
Коментар