Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩо с айран!? Да не си на някаква сложна безалкохолна диета?
Наздраве!След това броих домати до 6ч...
Не е живот след 50....
Все нещо ти пречи.
Чакам да стане 15ч и се прибирам....Паля колата и отивам да се наспя на вилата......
пп От сложни диети съм качил 3 кила....Бах тая фотосинтеза......Омеквам и се раздувам от слънцето....
Наздраве за младите, дето могат всичко и със всички....!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Наздраве с айран !?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕй пияници, дайте една ръка в темата за оптимзма, понеже сме от един отбор !!!! Дайте подкрепа на нуждаещото се !!!)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДайте подкрепа на нуждаещото се !!!
Впрочем зарко пише редовно в DAX--а,но не си налага мнението както в оная тема с дългото заглавие...
Backstreet Boys - Everybody / We've Got It Going On / That's The Way I Like It (Official)
https://www.youtube.com/watch?v=OHBQ9ETutJsДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЯвно обаче си фен на бисквитките към кафето
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКакто прочетох сума народ е бил в изолатора. Наздраве за изправния софтуер и за изправното котлонче, на което да си свариш каве си успокоиш нервите от неизправния софтуер! Добре че не пия кяве що двойно щях се кахъря.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩом писах работлива, значи не се отнася за теб....
Ако бях писал ..... и ....... и ........, тогава да, припознаваш се...
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКой това!?
Наздраве!
Ако бях писал ..... и ....... и ........, тогава да, припознаваш се...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на най- интелигентния, ранобудния и работливия член на Кръчмата !
Щото друг няма....
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВече съм втори ...
Наздраве !
пп Айряна свърши, шъ са възползвам от запасите ти ...
налЕ зарад Вас га правя бе хора ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар