If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро.
Баси почерпките,баси пиинето..
Мерси за почерпките.
Ядох най хубавата Паеля която съм ял досега,а аз навсякъде я търся да я ям,и в чужбинско тоже.
Ашколсун има майстори и туканка още
Фен съм много на туршиите,но доктора ми ги забрани,заради "кариерата" ми
Те така,няма пълно щастие. , Наздраве! !!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коле,Баце,дай някое по модерно питие,от мастичката съптугата не ме ще в лревата после
П.с. Днес имам годищнина от сватбата,ще ходим да се черпим,еххххх
Коле,Баце,дай някое по модерно питие,от мастичката съптугата не ме ще в лревата после
Както каза Kev преди време:
- Танцът /в случая тангото/ е вертикална проява на хоризонталните намерения. Цитатът е по памет
Четвъртото танго съм го запомнила в изпълнение на Антонио Бандерас. https://www.youtube.com/watch?v=GS
Наздраве!
Пррррротеееестиирам! Това е грубо, вулгарно изопачаване на мъжките денспомисли и намерение. Макар да не се уточнява, че се отнася само до мъжете. Аз не съм гузен, но бягам както се вижда. Долу сексизмът и дискриминацията на тези чувствителни и нараними същества - мъжете. Като станели да танцуват само за полягане мислили!? Хайде де. Мчи може само да искат да хванат някоя за зад... ръжките й. Пък тангото е красив, романтичен, кротък танц, в който нема никви сексуални намеци и подтици. Наздраве за тангото!
Както каза Kev преди време:
- Танцът /в случая тангото/ е вертикална проява на хоризонталните намерения. Цитатът е по памет
Четвъртото танго съм го запомнила в изпълнение на Антонио Бандерас. https://www.youtube.com/watch?v=GS
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
07.07.07г.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар