If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изтъквам драматичната действителност, коят все пак не е чак толкус трагическая. Каке, сърбят ма пръстите и за теб да напиша некоя похвала.... ама карабината от стената сааамооо ме слееедиии. Наздраве!
Облайвай ме в спокойствие. Карабината съм я прибрала у касата
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро.
Планинар го давам-днес покорих вр. Безбог и кременските езера
На ол инклузива им събрах очите с 18 брезички(мента със сода) Наздраве,това за половин ден.
Блазе ти за планинския преход. Изкачването в сянка на тая жега си е късмет, ако си паднал на тоя вариант. Колкото до брезичките, глей да не гъбясаш.
Добро утро. Планинар го давам-днес покорих вр. Безбог и кременските езера
На ол инклузива им събрах очите с 18 брезички(мента със сода) Наздраве,това за половин ден.
Свато, не мойм се разбра с теб. Така като те чета, останах с фпечатлението, че си човек лежерен, презиращ тежките физически натоварвания. А сега ми коментираш как кат дива коза си катерил баирите.
Що няма баре един човек /с дъщеря/ у форума, дет да е отдаден на мързела, бре!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Защо си против олинклузива? Ако си търговец е кофти, защото туристите харчат доста по-малко извън хотелите. Но иначе за мен си е супер. Например в Гърция като ходих преди няколко години в хотелското комплексче и едно евро не съм изхарчил. По цял ден на басейна и до бара, а пиенето без пари. Хапването по 6-7 различни яденета. Какво повече му трябва на човек
Има, имааа коко да се добави ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Морген.
Ол инклузива е голяма простотия,винаги съм го мразел,
Ама на този и пиинето е фри
Наздраве !!!!
Защо си против олинклузива? Ако си търговец е кофти, защото туристите харчат доста по-малко извън хотелите. Но иначе за мен си е супер. Например в Гърция като ходих преди няколко години в хотелското комплексче и едно евро не съм изхарчил. По цял ден на басейна и до бара, а пиенето без пари. Хапването по 6-7 различни яденета. Какво повече му трябва на човек
Добро утро.
Планинар го давам-днес покорих вр. Безбог и кременските езера
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Изтъквам драматичната действителност, коят все пак не е чак толкус трагическая. Каке, сърбят ма пръстите и за теб да напиша некоя похвала.... ама карабината от стената сааамооо ме слееедиии. Наздраве!
[QUOTE=Trakatrak';1060009590]Нищо нема като мезе да завариш, освен ако дъждът след два дни не го спаси. Аз от хамака поливам и пак ми се виждат омърлушени, пък ти само на Оня от горе чакаш. Ше береш дръжки.[/QUOTE]
Ааа, да мъ извиняваш....Аз дръжки не бера....
Отказах се от пътуване в тази жега.....Ще го карам на климатик, рахатлък и джин с тони.
Да мъ прощават доматите....Който оцелее, оцелее......ще стане по - сладък..
От корена на терасата съм набрал досега 8 домата (черита..).
Наздраве !
пп Чукчи досега писател и вече уморен.....
Нищо нема като мезе да завариш, освен ако дъждът след два дни не го спаси. Аз от хамака поливам и пак ми се виждат омърлушени, пък ти само на Оня от горе чакаш. Ше береш дръжки.
Гузен негонен бяга. Ако си набор с Лилито, шти спираме всекво пиене що е гавра да ти наливаме при здравословния ти живот досега изпълнен със спомени от три века и повече.
Три поколения бре....
Отказах се от пътуване в тази жега.....Ще го карам на климатик, рахатлък и джин с тони.
Да мъ прощават доматите....Който оцелее, оцелее......ще стане по - сладък..
От корена на терасата съм набрал досега 8 домата (черита..).
Гузен негонен бяга. Ако си набор с Лилито, шти спираме всекво пиене що е гавра да ти наливаме при здравословния ти живот досега изпълнен със спомени от три века и повече.
Аз та мислех да си бодър, атлетичен, напет чичин под петдесет, а ти от едно слънце се спльока на асфалта. Нема одиш бос по асфалта. Да не си Росито Кирилова, дет ти е почти набор. Я тръгвай по тревата, по росата и хоп във вира на реката. А ти се глезиш с климатици, хладилници, мокри кърпи и айрянчета. Мастичка, мастичка и диня покрай реката. Глътнеш, рупаш. Хем напитка, хем разредител, хем мезе.
Коментар