Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака,от жената по страшно (животно) няма
Какви змии,какви мечки,жената е събирателен образ на всички животни,та имах предвид,че в гората животните бягат от "жените"
Без лоши чувства.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ти за един задник ли си бре..?
Има хора за Диана - ловджийката, ръка в огъня слагат, от кутре се лишават.....
Солта му бил проблема...
Наздраве !
пп Айрана почна да ме хваща в тази жега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСтрах задник пази! От бертолетова сол.
Ти за един задник ли си бре..?
Има хора за Диана - ловджийката, ръка в огъня слагат, от кутре се лишават.....
Солта му бил проблема...
Наздраве !
пп Айрана почна да ме хваща в тази жега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБрех, много плашливо стана това мъжко племе
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа, ама по баирите има змии, мечки и разни гадни буболечки. Тц, не е подходящо за мен това упражнение
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, това твойто псе те е облайвало нещо, сигур не си го разхождала напоследък. Аз само се закачам с отворени ноктета като малко маче, без да се досещам за рисковете на битието. Но то пък ме е снабдило с инстинкт за самосъхранение и като чуя карабина, веднага се оглеждам за някоя озъбена ловджийка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОблайвай ме в спокойствие. Карабината съм я прибрала у касата
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеи аз ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТова нещо кучешко ли е ?
Да лае, но да не хапе, така ли да го разбирам....
пп Щото без очилата прочетох нещо друго, та се оцъклих...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТова нещо кучешко ли е ?
П.П. Местен израз за заяждане и свободна употреба на епитети от всякакво естествоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОблайвай ме в спокойствие. Карабината съм я прибрала у касата
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНачи,кака,не може само да се лежи,требва и фиическо малко,оти болежките идат по-рано.
Аз обичам баирите да катеря,горе хладно,спокойно,тихо,нема народ нема глъчка-само красота.
Ол инклузив манджата е бич за стомаха-само евтини боклуци,ти супа с нарязани парчета паржоли от вечерта виждали ли сте?
Тиквичките останали,стават на салата от тиквички за следващото хранене,ужас
Изпосрахме мирията и спряхме да ядем буламачите!!!
4* спа комплекс без климатици в апартаментите,студията,стаите,никъд няма!!!
Персонала-плуидиоти,някои дори завършени,абе мила родна картинка.
После ми се сърдете,че бягам в чужбина да почивам.
П.с. запознах се с Немец-оплака ми се, че навсякъде го гърбели-двойно и тройно
От Банско до компекса(6км)- взели му 150лв
Без кментар-що за идиотска нация сме??????
Да, ама по баирите има змии, мечки и разни гадни буболечки. Тц, не е подходящо за мен това упражнение
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Най-после да не чета собствените си глупости за домати и айрани...
Не харесвам ол - инклузив почивките...Отиваш да ядеш, а не да почиваш...
Като слушах един готвач от черноморието, дето сутришните макарони, ставали вечерни екзотични салати, съвсем ми се отщя....
Като си помисля, че на морето горещо а в планината високо, защо ли да не си почивам на работата....
Приятен ден !
Наздраве !
Коментар
Коментар