IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Страх задник пази! От бертолетова сол.

Ти за един задник ли си бре..?

Има хора за Диана - ловджийката, ръка в огъня слагат, от кутре се лишават.....

Солта му бил проблема...

Наздраве !

пп Айрана почна да ме хваща в тази жега...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Брех, много плашливо стана това мъжко племе
      Наздраве!
      Страх задник пази! От бертолетова сол.

Коментар

Да, ама по баирите има змии, мечки и разни гадни буболечки. Тц, не е подходящо за мен това упражнение
        Наздраве!
        Нещо подвеждаш публиката май. И са праиш на дама с дантелена рокличка и наивна усмивка. И после щрак капана и на мушката с пушката.

Коментар

Каке, това твойто псе те е облайвало нещо, сигур не си го разхождала напоследък. Аз само се закачам с отворени ноктета като малко маче, без да се досещам за рисковете на битието. Но то пък ме е снабдило с инстинкт за самосъхранение и като чуя карабина, веднага се оглеждам за някоя озъбена ловджийка.
          Брех, много плашливо стана това мъжко племе
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Облайвай ме в спокойствие. Карабината съм я прибрала у касата
            Наздраве!
            Каке, това твойто псе те е облайвало нещо, сигур не си го разхождала напоследък. Аз само се закачам с отворени ноктета като малко маче, без да се досещам за рисковете на битието. Но то пък ме е снабдило с инстинкт за самосъхранение и като чуя карабина, веднага се оглеждам за някоя озъбена ловджийка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              и аз ...
              все пак си сляп...позволено ти е...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Това нещо кучешко ли е ?

Да лае, но да не хапе, така ли да го разбирам....

пп Щото без очилата прочетох нещо друго, та се оцъклих...
                и аз ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Това нещо кучешко ли е ?

П.П. Местен израз за заяждане и свободна употреба на епитети от всякакво естество
                  Мечо

Коментар

Наздраве!
                    Това нещо кучешко ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Начи,кака,не може само да се лежи,требва и фиическо малко,оти болежките идат по-рано.
                      Аз обичам баирите да катеря,горе хладно,спокойно,тихо,нема народ нема глъчка-само красота.

Ол инклузив манджата е бич за стомаха-само евтини боклуци,ти супа с нарязани парчета паржоли от вечерта виждали ли сте?

Тиквичките останали,стават на салата от тиквички за следващото хранене,ужас

Изпосрахме мирията и спряхме да ядем буламачите!!!

4* спа комплекс без климатици в апартаментите,студията,стаите,никъд няма!!!

Персонала-плуидиоти,някои дори завършени,абе мила родна картинка.
                      После ми се сърдете,че бягам в чужбина да почивам.

П.с. запознах се с Немец-оплака ми се, че навсякъде го гърбели-двойно и тройно
                      От Банско до компекса(6км)- взели му 150лв

Без кментар-що за идиотска нация сме??????

Да, ама по баирите има змии, мечки и разни гадни буболечки. Тц, не е подходящо за мен това упражнение
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Добро утро !

Най-после да не чета собствените си глупости за домати и айрани...

Не харесвам ол - инклузив почивките...Отиваш да ядеш, а не да почиваш...

Като слушах един готвач от черноморието, дето сутришните макарони, ставали вечерни екзотични салати, съвсем ми се отщя....

Като си помисля, че на морето горещо а в планината високо, защо ли да не си почивам на работата....

Приятен ден !

Наздраве !

Коментар

• Начи,кака,не може само да се лежи,требва и фиическо малко,оти болежките идат по-рано.
                          Аз обичам баирите да катеря,горе хладно,спокойно,тихо,нема народ нема глъчка-само красота.

Ол инклузив манджата е бич за стомаха-само евтини боклуци,ти супа с нарязани парчета паржоли от вечерта виждали ли сте?

Тиквичките останали,стават на салата от тиквички за следващото хранене,ужас

Изпосрахме мирията и спряхме да ядем буламачите!!!

4* спа комплекс без климатици в апартаментите,студията,стаите,никъд няма!!!

Персонала-плуидиоти,някои дори завършени,абе мила родна картинка.
                          После ми се сърдете,че бягам в чужбина да почивам.

П.с. запознах се с Немец-оплака ми се, че навсякъде го гърбели-двойно и тройно
                          От Банско до компекса(6км)- взели му 150лв

Без кментар-що за идиотска нация сме??????
                          Last edited by hemilio; 14.07.2016, 10:57.
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Изтъквам драматичната действителност, коят все пак не е чак толкус трагическая. Каке, сърбят ма пръстите и за теб да напиша некоя похвала.... ама карабината от стената сааамооо ме слееедиии. Наздраве!
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Добро утро.
                              Планинар го давам-днес покорих вр. Безбог и кременските езера
                              На ол инклузива им събрах очите с 18 брезички(мента със сода)
                              Наздраве,това за половин ден.
                              Блазе ти за планинския преход. Изкачването в сянка на тая жега си е късмет, ако си паднал на тоя вариант. Колкото до брезичките, глей да не гъбясаш.

Коментар

Добро утро.
                                Планинар го давам-днес покорих вр. Безбог и кременските езера
                                На ол инклузива им събрах очите с 18 брезички(мента със сода)
                                Наздраве,това за половин ден.
                                Свато, не мойм се разбра с теб. Така като те чета, останах с фпечатлението, че си човек лежерен, презиращ тежките физически натоварвания. А сега ми коментираш как кат дива коза си катерил баирите.
                                Що няма баре един човек /с дъщеря/ у форума, дет да е отдаден на мързела, бре!?
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X