IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ми щото са несигурни в предпочитанията си, затова.
    Наздраве!

П.П. Аз харесвам повече малини, но кокосът не ми допада. Може ли без него?
    е те това е, прехвърляне на лимитирани отговорности )) аз от едната ягодите, от другата - какаото
    взех едно парче "завкъщи" от тортата на Леля, да видят какво е торта, другото са сладкиши ))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Маверик, хубави китки за кръчмата, мерси )) другия път и такива дето да си късаме и направо питието да си освежаваме ) Наздраве
      Съни, ментата за мохитото си расте у градината. Весел празник и наздраве!

Коментар

Мерси, съни

Коментар

• Маверик, хубави китки за кръчмата, мерси )) другия път и такива дето да си късаме и направо питието да си освежаваме ) Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Воала. Наздраве!

Наздраве!

Коментар

• Вместо кокос киви?
              И това ще мине ...

Коментар

не го мисли толкова сега )) имам друг проблем, карат ме да избирам, че нямало начин и двете
                А. Торта с ягоди (шампанско мус)
                Б. Торта с малини (какаов ганаш, маскарпоне мус с кокос, конфи от малини, бял шоколад)
                що трябва трябва такива проблеми да ми създават, кажи.... Наздраве, Тънъмъ и слънчево настроение )
                Ми щото са несигурни в предпочитанията си, затова.
                Наздраве!

П.П. Аз харесвам повече малини, но кокосът не ми допада. Може ли без него?
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

А забелязваш ли, че мъжката част от клиентелата много тенденциозно ни пожелава повече търпение, освен другите убавини ?
                  Знам, че не си фен ,ама да се и ги почерпим и кажем едно наздраве и на тях .. Време е вече за нещо по - силно, та да могат да преживеят вечерта
                  [ATTACH=CONFIG]n3309032[/ATTACH]
                  Lelq, ще се пофторя, ама търпението е достойно за уважение качество. Ето на, аз съм се заложила на брега на реката, ям бадеми, пия коняк ... няколко трупа на врагове вече прецапаха по течението. Губят ми се още два, три ... Явно не съм чакала достатъчно дълго.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Леля, спешъли ))
                    https://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тва не може да съм го писал...Никогаш ..!

Нали ако не те смятам за еманципирана, ще трябва да ти купувам китка...

За мината нямам думи от възмущение...Отдавам го на младостта си...

Наздраве !
                      След като изкарах тез мрачни спомени от паметта си, твърдо се замислих, дали да не те пратя да правиш компания на онуй мрънкало 800 км и ако са справиш с предизвикателството тогаз да те оставям да си купиш в. Демокрация!?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Мерси за цветята, сега сипи нещо силно и голямо
                        Воала. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Съни, моля ти ! Айде точно днес да ни си чак толкова широко скроена. Инак няма да ти отрежем парче от тортата.
                          Честит празник и наздраве!
                          не го мисли толкова сега )) имам друг проблем, карат ме да избирам, че нямало начин и двете
                          А. Торта с ягоди (шампанско мус)
                          Б. Торта с малини (какаов ганаш, маскарпоне мус с кокос, конфи от малини, бял шоколад)
                          що трябва трябва такива проблеми да ми създават, кажи.... Наздраве, Тънъмъ и слънчево настроение )

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                            Ако не си забелезала... поднесох ви цЪФтя..., при това живи, а не от тия по Фсеки ъгъл де ги арчат неска.

Ся..., почва се лекинко и се преминава на твърдо.... Ща радиш а ти сипя?
                            Мерси за цветята, сега сипи нещо силно и голямо

Коментар

• [QUOTE=Вълчо-34;n3309071]
                              Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ей, дедо дошъл! Да си жив и здрав

Добре заварил, може да се използва и краткото Дедо, вместо вече ДедоДедоДедо
                              Как пък се сети, че съм на рокаджийска вълна /ударението на А/
                              Дедо, винаги е на такава вълна

Коментар

Благодаря, Леля, много красива и сладка днес кръчмата )) Ще вдигнеш ли градуса с малко музика )
                                Надявах се ти да пуснеш нещо. Готин вкус имаш

Коментар

X