IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ?
    Груеца рожденник лее ???
    Ммм ?
    МНОГО здраве, късмет и любов.. !!!
    Другото ш си го купи !!
    КРЪЧМАТА ЧЕРПИ на коремът вИ !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Честит рожден ден на Грую!
      Да е жив и здрав, че да почерпи подобаващо!
      Наздраве!

П.П. Честит Петльовден на всичките физически по-силни клиенти на Кръчмата. Живи, здрави и да си изпълнявате функциите!

П.П.П. Някъде прочетох, че началото на празника било езическо и се свързвало с въвеждането на момчетата в тънкостите на лова. По тоя повод взех решение - 4i40 го правя почетен член на клуб Бендида. Нека му е зле..
      Last edited by tnm; 02.02.2018, 09:50.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Спокойно, не само теб те е лепнал тоя вирус. По-едрата 1/3-та не знае номерата на нито един от автомобилите ни.
          Успокоих се !

Какво му трябва на човек - една блага дума, една блага ракия и една блага чужда булка....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Начи, направо се разбалансирах....
            Купувам си днес винетка и таз на касата ми вика - кажете номера на колата....
            Напънах си последната читава гънка на мозъка и нищо....Няма никой.....
            Обаждам се на майстора, дето ѝ прави обслужването и му викам - Сори, я да ми продиктуваш номера на колата..
            Човека си изпусна телефона от смях......
            Депресиран съм и утре зарязвам работата....Дивото ме зове.....

пп Сигурно е от Луната.....( да бе, да...)
            Спокойно, не само теб те е лепнал тоя вирус. По-едрата 1/3-та не знае номерата на нито един от автомобилите ни.
            Мечо

Коментар

• Начи, направо се разбалансирах....
              Купувам си днес винетка и таз на касата ми вика - кажете номера на колата....
              Напънах си последната читава гънка на мозъка и нищо....Няма никой.....
              Обаждам се на майстора, дето ѝ прави обслужването и му викам - Сори, я да ми продиктуваш номера на колата..
              Човека си изпусна телефона от смях......
              Депресиран съм и утре зарязвам работата....Дивото ме зове.....

пп Сигурно е от Луната.....( да бе, да...)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро !

Честит празник на цялата целокупна Кръчма !

Настана бирено време .....Ужаст ....

Гледам на снимката, Тарантул засукал мустак и се взира в пазвите на момите .....

Наздраве !
                УжасТ не, ами ужасТ. Виното свърши, в края на седмицата пак ще вали сняг ...
                Честит празник!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Дубрутру,каве от блокмасата.........

кака,стар и изпитан метод казваш,работи безотказно

отивам при снега,сполай ви.

п.с.цените не коренспондират с нормалните доходи на хората

или много се краде,или много се лъже в тая държава,или и двете!!!
                  Така съм чувала, свато.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нещо не я видях. Срам я беше.
                    Грам романтика няма в теб, грам. Или пък си тръгнал да остаряваш.
                    Кльощавият например, заведе "сестра си" на Узана. Смърчове, сняг, липса на светлинно замърсяване ... Само един мрачен небосклон покрит с дантела от звезди и голяма, ярка супер луна.
                    Честит празник!
                    Мечо

Коментар

• Добро утро !

Честит празник на цялата целокупна Кръчма !

Настана бирено време .....Ужаст ....

Гледам на снимката, Тарантул засукал мустак и се взира в пазвите на момите .....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        кУреспондират, кУреспондират, много пари има в "тази" държава, много! Идея си нямам откъде има толкова много, но е факт, че има. И аз бях стресиран от количеството хора в хотел Арте във Велинград след Нова година, и то основно "селяни" - Пловдив, Варна, Бургас, Хасково, та даже и Толбухин (да не пропусна някой, ама Габрово не видях), при положение че нощувките са 250-300 кинта за двама, а за семейства са към 400 на вечер, ама фул, яко фул. И то семейства с деца - а аз си мислех, че съм upper middle class по хамериканските дефиниции, ама нъцки, не съм познал, май съм lower middle class

Та пари има, ама народът само мрънка и се оплаква. Ти де си, ако не е тайна, че така се възмУти и огОрчи?

И понеже никой се не сеща, да вземем да зарежем лозата, че да има и за догодина - Ой, Трифуне, Трифуне - какви хубави имена и традиции имаше някога, ехххх. Наздраве!
                        Ако позволиш да вметна, единият ни автомобил е с тексаска регистрация.
                        Честит празник и наздраве!

П.П. Велинград напоследък нещо не ми харесва. Пропускам го като дестинация.
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          кУреспондират, кУреспондират, много пари има в "тази" държава, много! Идея си нямам откъде има толкова много, но е факт, че има. И аз бях стресиран от количеството хора в хотел Арте във Велинград след Нова година, и то основно "селяни" - Пловдив, Варна, Бургас, Хасково, та даже и Толбухин (да не пропусна някой, ама Габрово не видях), при положение че нощувките са 250-300 кинта за двама, а за семейства са към 400 на вечер, ама фул, яко фул. И то семейства с деца - а аз си мислех, че съм upper middle class по хамериканските дефиниции, ама нъцки, не съм познал, май съм lower middle class

Та пари има, ама народът само мрънка и се оплаква. Ти де си, ако не е тайна, че така се възмУти и огОрчи?

И понеже никой се не сеща, да вземем да зарежем лозата, че да има и за догодина - Ой, Трифуне, Трифуне - какви хубави имена и традиции имаше някога, ехххх. Наздраве!
                          Честит празник патронен малък!

Коментар

Много добре, важното е да не се чувстваш комфортно. Поне ще ти остане време да се любуваш на супер синята кървава луна.
                            Наздраве!
                            Нещо не я видях. Срам я беше.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Препалвай от време на време колата и залягай под ауспуха. Трябва да си фнимателен. Все пак си изваден от естествената си среда.
                                Наздраве!

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X