If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-нахално от мен. Но ..., то по-кльощавата 1/3-та му е титулярния стопанин, де. Сега ми е делегирал временно попечителство, докато той покорява върховете на българското вишу образование.
Наздраве!
Не трябва ли и добичето да се посвети на учение? Примерно с некоя студентка с влажна муцуна и още по-влажен поглед. За да си следва стопанчето.
Нахално като стопанката си. Казват, кучетата заприличват на собствениците. Например, гледат как стопаните си угаждат с виски, фастъчки и други мезета, та и те почват да забърсват орехи, ракия и суджук. Ний каква вина имаме, че изчезват. Ни ракия сме мирисали, ни суджук яли. Наздраве за изконсумираните липси!
По-нахално от мен. Но ..., то по-кльощавата 1/3-та му е титулярния стопанин, де. Сега ми е делегирал временно попечителство, докато той покорява върховете на българското вишу образование.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Дебелото псе не се дава сал за една пържола. Желателно е да са поне три, къде полвин кило /общо/.
Наздраве!
П.П. Ся е на орехова диета. По-едрата 1/3-та чупи орехите, а дебелото псе дебне кога ще падне някоя ядка, че да облажи.
Нахално като стопанката си. Казват, кучетата заприличват на собствениците. Например, гледат как стопаните си угаждат с виски, фастъчки и други мезета, та и те почват да забърсват орехи, ракия и суджук. Ний каква вина имаме, че изчезват. Ни ракия сме мирисали, ни суджук яли. Наздраве за изконсумираните липси!
Добрутро!
Вчера и днес бях на проверка на любимия басейн на Дружба. Еваларка на Тимаджии! ПостаралЕ са се. Не знам, дали просто защото няма по добро в България.... Не мога да си кривя душата. Най-доброто е!!!
Тихо, а в тишината примляскване. Некой е докопал на Кака суджуците. Само да не е стариият, дебел, прост, гладен, зъл пес, де уж им е пазач. Наздраве за нахранените домашни люб...опитковци!
Стар, дебел, прост, гладен, зъл пес, де уж е пазач, дебне кръвнишки да отмъкне суджука на Тянка.
Това кюпек много декоративно, ама и то гладен поглед вади.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добрутро!
Вчера и днес бях на проверка на любимия басейн на Дружба. Еваларка на Тимаджии! ПостаралЕ са се. Не знам, дали просто защото няма по добро в България.... Не мога да си кривя душата. Най-доброто е!!!
Тихо, а в тишината примляскване. Некой е докопал на Кака суджуците. Само да не е стариият, дебел, прост, гладен, зъл пес, де уж им е пазач. Наздраве за нахранените домашни люб...опитковци!
Стар, дебел, прост, гладен, зъл пес, де уж е пазач, дебне кръвнишки да отмъкне суджука на Тянка.
Ела, ела ... Дебелото псе много ще ти се зарадва. Може и конструкцията на дънките ти да промени - да я направи продухваема.
Наздраве!
Благодаря за поканата! Ти закачи на терасата суджуци и ракии, пък ний ще помагаме в отлежаването им. Ще отлежават по нашите стомахчета. И не настървявай дебелото зло псе, що ще му съкратиш животеца. Ако това неговото изобщо е живот под ярема, разбирай каишката тянкина.
Коментар