IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

    Един коняк ще свърши работа.
    Наздраве, Lelq!
    Наздраве..., след десерта...!



    Коментар


    • Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
      Воала...



      Кръчмата сервира десерт: Крем с маскарпоне, праскови и филиран бадем! Бон апети!
      На прасковите не съм много фен, но ще ги преглътна. Наздраве!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

        Един коняк ще свърши работа.
        Наздраве, Lelq!
        Наздраве, tnm!

        Коментар


        • Воала...



          Кръчмата сервира десерт: Крем с маскарпоне, праскови и филиран бадем! Бон апети!
          Last edited by maverik; 30.11.2017, 22:51.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            А десерт?
            Чекай малко....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
              А десерт?
              Един коняк ще свърши работа.
              Наздраве, Lelq!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

              Коментар


              • А десерт?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                  Вратът трудно се засушава щот мазничък.
                  Ами ти му каза - зависи от фурната... Ама ако има Фентилатор... и го включи, шА го изсуши...

                  п.п. Коричката става за 15 минути с горен реотан.
                  Last edited by maverik; 30.11.2017, 21:05.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                    Ааа, толку стара е за Чичи. Той ги лапа отлежали.
                    4i40 ней историк. На теб по ще ти приляга да водиш разговори с такваз дама, щот си запознат със събитията.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                      Свата опекъл свинско, начи трябва да сипеш нещо с цвят на тъмен рубин.
                      Наздраве!
                      Баш така си е... Наздраве!



                      Уникално е!

                      п.п. и тапата му е стъклена...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

                        Е само чесън ли...? А нещо морковче..., канапе от селъри, лук и морковче..., нЕма ли...?

                        Час е много за запичане... Ше го изсушиш... Остави го сочно от вътре...
                        Вратът трудно се засушава щот мазничък.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                          И хилядолетна дама с богат опит, натрупан през годините.
                          Наздраве!
                          Ааа, толку стара е за Чичи. Той ги лапа отлежали.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

                            Кажи де си и ако ти не пратя един литрак, на!

                            Обещано!!!
                            Ти тук го сложи литрака, да радва всички. Снимаш - монтираш. Няма те ощетяваме, що първо наред е Чиче с дюлевата, после Кака с кайсиевата, та ако и ти се наредиш със смокиновата, ще ни емнат за ракиепроизводителен кооператив.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                              К'во шА пием днес...? Да наливам...
                              Свата опекъл свинско, начи трябва да сипеш нещо с цвят на тъмен рубин.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                                За млади, дръзновени пиячи се полага отлежала. Около вълните морски и солените пръски. Пък ако са и историци - столетно улягане, а матряла от столетна полегнала смокиня засадена още преди времената на Наполеон Бонапарта и на Индже войвода. Та соковете й да помнят кърджалийски разсипия, разгул и разврат.

                                И хилядолетна дама с богат опит, натрупан през годините.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

                                Коментар

                                Working...
                                X