IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !

Честит празник на цялата целокупна Кръчма !

Настана бирено време .....Ужаст ....

Гледам на снимката, Тарантул засукал мустак и се взира в пазвите на момите .....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      кУреспондират, кУреспондират, много пари има в "тази" държава, много! Идея си нямам откъде има толкова много, но е факт, че има. И аз бях стресиран от количеството хора в хотел Арте във Велинград след Нова година, и то основно "селяни" - Пловдив, Варна, Бургас, Хасково, та даже и Толбухин (да не пропусна някой, ама Габрово не видях), при положение че нощувките са 250-300 кинта за двама, а за семейства са към 400 на вечер, ама фул, яко фул. И то семейства с деца - а аз си мислех, че съм upper middle class по хамериканските дефиниции, ама нъцки, не съм познал, май съм lower middle class

Та пари има, ама народът само мрънка и се оплаква. Ти де си, ако не е тайна, че така се възмУти и огОрчи?

И понеже никой се не сеща, да вземем да зарежем лозата, че да има и за догодина - Ой, Трифуне, Трифуне - какви хубави имена и традиции имаше някога, ехххх. Наздраве!
      Ако позволиш да вметна, единият ни автомобил е с тексаска регистрация.
      Честит празник и наздраве!

П.П. Велинград напоследък нещо не ми харесва. Пропускам го като дестинация.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        кУреспондират, кУреспондират, много пари има в "тази" държава, много! Идея си нямам откъде има толкова много, но е факт, че има. И аз бях стресиран от количеството хора в хотел Арте във Велинград след Нова година, и то основно "селяни" - Пловдив, Варна, Бургас, Хасково, та даже и Толбухин (да не пропусна някой, ама Габрово не видях), при положение че нощувките са 250-300 кинта за двама, а за семейства са към 400 на вечер, ама фул, яко фул. И то семейства с деца - а аз си мислех, че съм upper middle class по хамериканските дефиниции, ама нъцки, не съм познал, май съм lower middle class

Та пари има, ама народът само мрънка и се оплаква. Ти де си, ако не е тайна, че така се възмУти и огОрчи?

И понеже никой се не сеща, да вземем да зарежем лозата, че да има и за догодина - Ой, Трифуне, Трифуне - какви хубави имена и традиции имаше някога, ехххх. Наздраве!
        Честит празник патронен малък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Много добре, важното е да не се чувстваш комфортно. Поне ще ти остане време да се любуваш на супер синята кървава луна.
          Наздраве!
          Нещо не я видях. Срам я беше.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Дубрутру,каве от блокмасата.........

кака,стар и изпитан метод казваш,работи безотказно

отивам при снега,сполай ви.

п.с.цените не коренспондират с нормалните доходи на хората

или много се краде,или много се лъже в тая държава,или и двете!!!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Препалвай от време на време колата и залягай под ауспуха. Трябва да си фнимателен. Все пак си изваден от естествената си среда.
              Наздраве!
              Дубрутру,каве от блокмасата.........

кака,стар и изпитан метод казваш,работи безотказно

отивам при снега,сполай ви.

п.с.цените не коренспондират с нормалните доходи на хората

или много се краде,или много се лъже в тая държава,или и двете!!!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Копането на царевицата и лозето - също. Ела па, ако декарите са чужденецийски.
                Наздраве!
                Мотиката е най добрата диета ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Както и да е ...нощният живот и многото "наздраве" изхабявят...
                  Копането на царевицата и лозето - също. Еле па, ако декарите са чужденецийски.
                  Наздраве!
                  Last edited by tnm; 31.01.2018, 19:19.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аааа, двусмисленицата е на място. Да се двоумиш, че още съм в туш с връзка та.
                    Много добре, важното е да не се чувстваш комфортно. Поне ще ти остане време да се любуваш на супер синята кървава луна.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Тцъ! Върнах се години назад, но в една друга тема от форума.
                      Наздраве!
                      Както и да е ...нощният живот и многото "наздраве" изхабявят...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

"Днес, 15:05
                        Добро утро, Кръчмата!"

Нощна смяна , а ... ? Не е лесно ...
                        Тцъ! Върнах се години назад, но в една друга тема от форума.
                        Наздраве!

Мечо

Коментар

Дубрутро от гората с боровете

много чист въздуха тука,взех да се задъхвам :)

пък как ми са пии и яде.....

Наздраве.
                          Препалвай от време на време колата и залягай под ауспуха. Трябва да си фнимателен. Все пак си изваден от естествената си среда.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Дубрутро от гората с боровете

много чист въздуха тука,взех да се задъхвам

пък как ми са пии и яде.....

Наздраве.
                            Наздраве , ама по нашия край казват " Гъз глава затрива ! " , тъй че полекичката ....

Коментар

Добро утро, Кръчмата!

Днес ще черпя. Сестрата на баща ми, баба Сиси, навършва 77 години. Да е жива и здрава!
                              Рядко проклет човек е, но аз съм й задължена за доста неща, включително и за името си.
                              Наздраве!
                              "Днес, 15:05
                              Добро утро, Кръчмата!"

Нощна смяна , а ... ? Не е лесно ...

Коментар

"Слава Богу," че евентуално ще черпя или "слава Богу", че реването ще е направено от леля ми!?
                                Наздраве!
                                Аааа, двусмисленицата е на място. Да се двоумиш, че още съм в туш с връзка та.

Коментар

Working...
                                X