If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нимой така с лошото.....
Сега разбирам защо днес се въртях в Дивото....Силно казано, но бая се уплаших кът тръгнах с гъза напред ......50 м лед е напълно достатъчен да останеш на пътя с дивите прасета и вълците......
И тва само за 1-2 неуспешни опита за бъзик с Тянка....Малийййй..
Наздраве !
Ся да имаше някоя опитна баячка да ми бая против уплаха..( на пъп..)
Пак ли ти нагази в пръзалката? Она за печени ледоходци, не за варени буксирмени. Та-та-та_Тянка да ней набелязала мене? Нещо ма свива стомахът. Фанах си белята!
Напреко на кръвта, която тече у жилите ми и традициите на хабитата, който обитавам - черпя!
Колето да сипИ на кой какво иска!
Наздраве!
Ми кадя ми от пиле млякуту. Уж рече да си поръчвам, пък ма пропускаш. Отвори кесията и се разтърси. Нали си ни кака на всички жедни и бедни откъм идеи как да се оферментираме. Отзвукът ще стигне до Дунава, Струма и Велека.
Нимой така с лошото.....
Сега разбирам защо днес се въртях в Дивото....Силно казано, но бая се уплаших кът тръгнах с гъза напред ......50 м лед е напълно достатъчен да останеш на пътя с дивите прасета и вълците...... И тва само за 1-2 неуспешни опита за бъзик с Тянка....Малийййй..
Наздраве !
Тц, нямам участие в това ти приключение. Може некоя друга противопехотна мина да си настъпил
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Само незнайно защо, течността за чистачки замръзва.
Мерси, пих ама щом ще черпиш....
То е ясно, защо замръзва течността за чистачки: все някой е отделил по някакви причини етиловия алкохол... Алкохолът си е алкохол - две мнения по въпроса няма! Па - и метанол да беше - кой ще се заглежда в тия кризисни времена? Отровен бил. Някой да се е оплаквал от болки в стомаха?
Злорадствам в момента, Мамун.
Пожелах на трима души да им се стъжни живота. Двамата вече ги застигна, третият - в най-скоро време.
Наздраве!
Нимой така с лошото.....
Сега разбирам защо днес се въртях в Дивото....Силно казано, но бая се уплаших кът тръгнах с гъза напред ......50 м лед е напълно достатъчен да останеш на пътя с дивите прасета и вълците......
И тва само за 1-2 неуспешни опита за бъзик с Тянка....Малийййй..
Наздраве !
Коментар