IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Абе всичко хубаво, ама няма ли да смениш малко обстановката и това мохито няма край.
    Ако не си забелезала... поднесох ви цЪФтя..., при това живи, а не от тия по Фсеки ъгъл де ги арчат неска.

Ся..., почва се лекинко и се преминава на твърдо.... Ща радиш а ти сипя?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Въхх, как изпуснах да честитя и на нежната джендърна част от човечеството)))
      Наздраве и на тях ))
      Съни, моля ти ! Айде точно днес да ни си чак толкова широко скроена. Инак няма да ти отрежем парче от тортата.
      Честит празник и наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• [QUOTE=Lelq;n3309066]

Ей, дедо дошъл! Да си жив и здрав

Добре заварил, може да се използва и краткото Дедо, вместо вече ДедоДедоДедо
        Как пък се сети, че съм на рокаджийска вълна /ударението на А/
        И това ще мине ...

Коментар

Абе всичко хубаво, ама няма ли да смениш малко обстановката и това мохито няма край.
          Остави другото, ми калинката не ще да фръкне и да каже къде ще се оженим!?
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Честит празник и на теб , съни и наздраве!
            Благодаря, Леля, много красива и сладка днес кръчмата )) Ще вдигнеш ли градуса с малко музика )

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Честит празник уважаеми дами - посетителки, сервитьорки и т.н., наздраве! Наздраве и на уважаемите уважаващи! Хубав ден, вечер, нощ, сутрин....
              Ей, дедо дошъл! Да си жив и здрав
              https://m.youtube.com/watch?v=T4Tl18T38P4

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Честит Празник, Момичета! Диви и красиви, обичани и обичащи
                Да не забравяме великата Коко Шанел какво ни е заръчала "Жената трябва да е елегантна и зашеметяваща", да я допълня и с добро настроение )
                Към питиетата и тортата, които сте наредили добавям и малко протеини да се подсилим за вечерната кръчма ))
                Наздраве )
                Наздраве и на момчетата, да сте щедри и с великодушие да ни прощавате дребните грешки! ))
                Честит празник и на теб , съни и наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

.....
                  Добре, че БХ изтегли вчера конвенцията като социално неприложима в местните български условия. С което той ни насърчи да продължим да даваме израз на своята заплененост от чара на по-добрата човешка половина и да я честваме и поздравяваме.
                  Иначе не бих посмял
                  По модерните и джендърски правила подобни поздравления могат да се изтълкуват като обидно и стереотипно - въобще социално неприемливо поведение
                  Въхх, как изпуснах да честитя и на нежната джендърна част от човечеството)))
                  Наздраве и на тях ))

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Забелязвам у теб завидно постоянство. Още преди седем години ми спомена, че от моята еманципация ти нагарча и че ти мязам на противопехотна мина. Как пък за толку години не си промени мнението!?п
                    Наздраве!

Тва не може да съм го писал...Никогаш ..!

Нали ако не те смятам за еманципирана, ще трябва да ти купувам китка...

За мината нямам думи от възмущение...Отдавам го на младостта си...

Наздраве !

Коментар

• Честит празник уважаеми дами - посетителки, сервитьорки и т.н., наздраве! Наздраве и на уважаемите уважаващи! Хубав ден, вечер, нощ, сутрин....
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                        Дами, честит празДник!

Да сте здрави, щастливи, винаги Флюбени и никогаш загубени, и късмета да е винаги с Вас!

Наздраве с едно лекинко мохитоооооо!

Весел празник! ​​​​​​

Коментар

• Честит Празник, Момичета! Диви и красиви, обичани и обичащи
                          Да не забравяме великата Коко Шанел какво ни е заръчала "Жената трябва да е елегантна и зашеметяваща", да я допълня и с добро настроение )
                          Към питиетата и тортата, които сте наредили добавям и малко протеини да се подсилим за вечерната кръчма ))
                          Наздраве )
                          Наздраве и на момчетата, да сте щедри и с великодушие да ни прощавате дребните грешки! ))

Коментар

Благодаря, колега!
                            У Кръчмата хумора се излива с дебита на Ниагарския водопад /да поясня, ако още си налегнат от притеснения/
                            Наздраве!
                            Ех, колежке!
                            Големи притеснения паднаха тези дни.
                            За хумора, дебитите и мераците, че и за други неоразмерими явления, аз знам добре, но нали живеем в сложни времена, пък и не наобикалям често тъдява, та не ви познавам достатъчно добре тертипите.

Добре, че БХ изтегли вчера конвенцията като социално неприложима в местните български условия. С което той ни насърчи да продължим да даваме израз на своята заплененост от чара на по-добрата човешка половина и да я честваме и поздравяваме.
                            Иначе не бих посмял
                            По модерните и джендърски правила подобни поздравления могат да се изтълкуват като обидно и стереотипно - въобще социално неприемливо поведение

Коментар

Твърде успокояващ коментар. Щото високи цели съм си поставила. Трябва да кача още 5 кила, та килограмите ми да се докарат на ръста - 80, а не онея анорексични, де трябва да са ръста - 110.
                              Наздраве!

П.П. Кльощавият ми е голяма мъка. Висок метър осемдесет и нещо си, тежи 65 кила, храни се като триглав змей ... Па ми се сърди като му река, че ако е едно праси у Чужденеция, стопанинът му ще го утрепе с правата лопата.
                              А забелязваш ли, че мъжката част от клиентелата много тенденциозно ни пожелава повече търпение, освен другите убавини ?
                              Знам, че не си фен ,ама да се и ги почерпим и кажем едно наздраве и на тях .. Време е вече за нещо по - силно, та да могат да преживеят вечерта
                              Click image for larger version

Name:	whiskey.jpg
Views:	1
Size:	50.4 КБ
ID:	3309032

Коментар

• Дами, честит празДник!

Да сте здрави, щастливи, винаги Флюбени и никогаш загубени, и късмета да е винаги с Вас!

Наздраве с едно лекинко мохитоооооо!

Весел празник! ​​​​​​

Коментар

Working...
                                X