Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Как ги разбираш нещата от личен опит. Наздраве за оксимороните на Кака:
Аз съм кротка;
Много съм точна;
И любезна;
Щедра;
Дашна;
Обичам асистентки... с кисело зелце! Опааа, това май е достатъчно логично.
Наздраве!
П.П. Aythya или Anser!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, да ... дървено желязо.
Наздраве!
Аз съм кротка;
Много съм точна;
И любезна;
Щедра;
Дашна;
Обичам асистентки... с кисело зелце! Опааа, това май е достатъчно логично.Last edited by Trakatrak'; 02.03.2018, 09:49.
Коментар
-
Благодарско за двете сланинки - голяма работа е тънко нарязаната сланинка, ей
Още помня как баба правеше боб в петък - за нея постен (тя беше вярваща, дори и в годините на комунизма), а за нас, децата - пържен и с добавена сланинка. Малииии, как ми се ходи пак на село, но като знам какво е в момента и бързо ми се отщява.
Оф, наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ех, значи, какви сте ми пък обидчиви дамите - ако пак не сте доволни, нищо повече не мога да направя
П.С. Аз така или иначе не пия кафе, така че една шарена сланинка, ама държа да е пушена и с кожичка+вино,няма да я върна
Начи ..., аз смятам да огранича с едно главоболие, Lelq вероятно е настинала ...
Благодаря за почерпката!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Железен, мари, железен, що с железни аргументи. Наздраве за Цицерон!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Философ. Дървен, при това.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ех, значи, какви сте ми пък обидчиви дамите - ако пак не сте доволни, нищо повече не мога да направя
П.С. Аз така или иначе не пия кафе, така че една шарена сланинка, ама държа да е пушена и с кожичка+вино,няма да я върна
Коментар
-
Нещо ми е много сумрачно, мъгливо и облачно за кафе. Дали да не започнем деня с нещо по-одобряващо като кана вино и парче сланина!?
Наздраве!
Коментар
-
Той вече с привилегии, Lelq. Първо на него, а за нас - ако остане.
Наздраве, Lelq!
П.П. Аз се отказвам от моето кафе в твоя полза. Днес не ми се пие.
На теб наздраве!
Коментар
-
Той вече с привилегии, Lelq. Първо на него, а за нас - ако остане.
Наздраве, Lelq!
П.П. Аз се отказвам от моето кафе в твоя полза. Днес не ми се пие.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Пак дойде на чичовото "По-малко, но всеки ден." Няма срамно да се напиеш с повечко. Срамно е да пиеш малко и пак да се напиваш. Алкохолизъм!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да, не трябва да се допуска падане под санитарният минимум! Добро утро, Кръчма! Кафе? Или само за хаджията има :)
Наздраве, Lelq!
П.П. Аз се отказвам от моето кафе в твоя полза. Днес не ми се пие.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да, не трябва да се допуска падане под санитарният минимум! Добро утро, Кръчма! Кафе? Или само за хаджията има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа хаджи Емилио - добро утро с кайве и лек златен привкус:
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар