IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Nikola
    Колеги, ЕВРОПА не са Удинезе, Киево, Арт Медиа, Шалке и всеподобни на тези долнопробни клбучета. Искахте европа, те ви я.
    Там ли ви е мястото? Ама честно?
    Nikola, нищо не си разбрал! Просто нямат шанс момчетата в синьо. Иначе класата им е близка до тази на останалите отбори в групата. A ако се бяха паднали в някоя друга група, класирането им поне на полуфинал беше сигурно. Е, поне според Батков, Сираков и компания...
    Те и момчетата в червено все нямат шанс, ама имат пет победи над действащи европейски шампиони.

Колчо - ФК Подуене НИКОГА няма да дорастне да се надиграва с такива отбори - не и докато си печели титличките в България чрез садиите и БФС-то. Ето и тоя сезон - от 11 мача 1 печелят служебно, един провинциален отбор домакинства на Подуене... посред София, а в други два мача (обърни внимание - когато Подуене гостува) съперниците излизат срещу тях с юношите си.
    Отсега знам какво ще се случи - Подуене пак ще стане шампион по вторият начин и ако другата есен пак се прокрадне някак до Лигата, пак ще играе ролята на боксова круша.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Re: Левски

Първоначално изпратено от Борса
      Сега газим Барса и Челси и ще измием срама (ех, мечти!)
      Естествено, при такава развръзка и ако Вердер бие Барса, ние отиваме в Уефа а барса с драгоценните си 5 точки, се връща в Испания.
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Левски

Сега е време да се разбере, че за големият футбол трябват играчи имащи психика и физика за него. Трябва Левски да използва този опит максимално, за да мотивира играчите си занапред. Видяха (и усетиха) от извора как се играе и как трябва да се играе. Знам, че е трудно срещу отбори като Родопа, Беласица и т.н. да се мотивираш, но и Барса, Челси и Вердер имаха този проблем срещу Левски. Крайно време е да се разбере, че в България няма футболен шампионат. Не може някакво подобие на футбол да произведе качествени футболисти. Проблемите на Левски са и проблеми на ЦСКА и на Локо Сф и на Локо Пд. Просто Левски усети тези проблеми по най-тежкия начин. Донякъде успокоение може да ни е, че си получихме урока от най-добрите.
        Сега газим Барса и Челси и ще измием срама (ех, мечти!)

Коментар

• Просто не им е мястото на момчетата, иначе евала, поне се класираха. Сега е време левскарите да се върнат на земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
            Колеги, ЕВРОПА не са Удинезе, Киево, Арт Медиа, Шалке и всеподобни на тези долнопробни клбучета. Искахте европа, те ви я.
            Nikola, нищо не си разбрал! Просто нямат шанс момчетата в синьо. Иначе класата им е близка до тази на останалите отбори в групата. A ако се бяха паднали в някоя друга група, класирането им поне на полуфинал беше сигурно. Е, поне според Батков, Сираков и компания...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Колеги, ЕВРОПА не са Удинезе, Киево, Арт Медиа, Шалке и всеподобни на тези долнопробни клбучета. Искахте европа, те ви я.

Коментар

• Голям вратар. Голям треньор. Голям отбор. Поредния исторически мач. Въбоще да живее Левски. Ама не оня Васил Иванов Кунчев, а големия Левски от Герена.

Коментар

• Никога не съм твърдял че сме по-силни от Барса или Челси...
                  По сравнение с ТЯХ сме слаби... Вярно е ...
                  А това че играят достойно и в момента го твърдя...
                  Достойно за мен значи да не пречиш на противника да играе и да мислиш само с колко по-малко да загубиш...
                  Смятам че по-силният е логично да спечели... Не ме е срам че ни пълнят кошницата, защото не е срамно да загубиш от най-добрите към момента...(е не съм и най-щастливият човек на света... разбира се)

Просто заслепени от еФтината злоба на дребни душици не виждате малкото, все пак позитивно в цялата работа...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Бай ви Ганя: "Дийзе дойчен хомосексуалистен броукен ди шпийле"

Коментар

• Левски

Аз също съм левскар. В края на първото полувреме се чувствах така, както навремето след мача с Антверпен. Тогава бях на косъм да си хвърля телевизора от прозореца (то какво ми е виновен, де). Вчера просто се ядосах, но след това ми стана смешно. За автогола - стават такива неща във футбола (неприятно и нелепо, но е факт). Миналата седмица във Висша лига видях един английски вратар как си вкара по-смешен автогол и от нашия, но това не е оправдание. Не може да искаме от млади играчи да имат здрава психика и опит ако не играят поне в нашето първенство. Не знам какви качества има като вратар, но Мъри правилно го смени, защото щеше да рухне окончателно психически. Защита както обикновено беше трагична, водена от този исполин Топчо. Добре, че е Томашич иначе съвсем ще я окаляме отзад. В нападение - нападатели, които не могат да вкарват. Дъвчене на топката, мотане.
                      Въпреки всички тежки загуби, аз ще продължавам да подкрепям отбора, защото това са истинските фенове. Не може да и от някой отбор, само когато той е на върха и след това да подвиваме опашка.
                      Като цяло е истински успех, че български отбори въобще играят в ШЛ и УЕФА, имайки предвид, че имаме първенство само с 4-5 отбора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Аз смятам че ако вратаря не беше нечий син, най-много да му дадат да паркира колите на паркинга на герена...
                        Иначе за мача 0-3... Не смятам че резултатът отразява обективно мача...
                        Не смятам че можехме да бием(с тия играчи - толкоз)
                        ама не играхме за загуба от три безответни гола...
                        Йовов го каза точно - "не сме дорасли да се надиграваме с такива отбори"...
                        Аааааа сега сетихте ли се че сте слаби, та дрънкате, ама пустите му журналисти - достойно, та достойно, но банкета свърши и сега иде ред на обективизма

Коментар

• Лошото е, че няма и да дораснат!
                          Отборите в Шампионската лига са консуматори на играчи. Ако един отбор иска да играе там, трябва да дава парички за играчи, не да разчита на млади собствени таланти и играчи, които отдавна са изиграли своите мачове.
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Аз смятам че ако вратаря не беше нечий син, най-много да му дадат да паркира колите на паркинга на герена...
                            Иначе за мача 0-3... Не смятам че резултатът отразява обективно мача...
                            Не смятам че можехме да бием(с тия играчи - толкоз)
                            ама не играхме за загуба от три безответни гола...
                            Йовов го каза точно - "не сме дорасли да се надиграваме с такива отбори"...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кретен е Стоилов! Да смени вратарчето точно. И после всичко е тръгнало по вода сигурно? Прост! Прост! Прост!
                              Почти като полицайте дето направиха задръстването към Орлов мост да почва от Младост.
                              Имаше ли публика между другото? закакво бяха тия блокади?

Коментар

• Круме не правим защото си имам,не е резана на каквато си свикнал но мога ти я дам да я понадуеш

Коментар

X