Някой го е излъгал, че е много добър вратар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Пламенhttp://www.youtube.com/watch?v=aL2tEoLAPs8&search=Levski%20Champions%20Ve rder%20Sofia%20Himn
Коментар
-
Първоначално изпратено от FordИ какво като излиза от ЦСКА ? Тотнъм бие с 3-1.
Ако гозето беше играл с рен финал за ШЛ, нямаше ли да ти е кеф? ама честно?
Коментар
-
Малей - адашът ги разбербати !!!
Ходов - не става дума за злоба - превърти назад темата, та да видиш какво съм писал преди Подуене да започне позорното си представяне. Разбира се, че ме е срам, задето един български (или поне водещ се за такъв) отбор яде бой като тупан.
Аргонавтов - пазарувай Софарми, Пампоровици, М+С-та.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Тенк ю Никола. Тъкмо търсих в нета да видя головете на Бербата.
А сините фенове сега ще почнат да ни обясняват как Бербата всъщност няма нищо общо с ЦСКА а си е от Пирин. И Стилян и Мартин и изобщо всичко читаво, което е излязло от България. А то винаги излиза от ЦСКА. това е ясно на всички
Коментар
-
Anton Chigurh
http://www.youtube.com/watch?v=ACj4NARg1K0&eurl=
Вижте за какво говорим. Обърнере внимание каква асистенция.
Коментар
-
Anton Chigurh
To the credit of Martin Jol's side they immediately bounced back and were on level terms within three minutes thanks to a fantastic goal from Dimitar Berbatov. The Bulgarian volleyed into the back of the net from 12-yards as continued to show glimpses of the World Class player he is.
Ето заради това съм от ЦСКА
Коментар
-
Императоре - стига си се палил излишно с феновете на Левски, ами я кажи някоя сигурна инвестиция на добра цена, от твоите, че нещо ми убягват в последно времеЗнаеш, че който е фен си остава фен, независимо от загубите, спора е излишен. Все пак, нека има приходи и за г-н Божков де
Тия ХДПАТ, МОСТ и т.н., с тези бъдещи поръчки може да имат нужда от свеж капитал
Коментар
-
Императоре, не искам да те обидя. Знаеш, че те уважавам. Но това са фактите. Когато Цска е играл в евротурнирите, аз болният левскар винаги съм го подкрепял. Когато биха ливърпул с два гола на стойчо ти къде беше, аз бях на стадиона. Може ли вие чорбетата, да паднете толкова низко, че вкупом да заявите, срам ни е че сме българи.Е,не сте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ходПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от prodigalМалко повече уважение, за ПЪРВИЯ български отбор в лигата моля
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ФК ПОДУЕНЕ НИ НАКАРА ДА СЕ СРАМУВАМЕ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ. АМА ТО С КУПЕНИ ТИТЛИ ТОЛКОВА.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от prodigalМалко повече уважение, за ПЪРВИЯ български отбор в лигата моля
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ФК ПОДУЕНЕ НИ НАКАРА ДА СЕ СРАМУВАМЕ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ. АМА ТО С КУПЕНИ ТИТЛИ ТОЛКОВА.
Коментар
Коментар