If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вярно ли, че щели да включват в българското първенство някакъв индийски отбор? Има ли тук някакви негови фенове? Дочух, че на футболистите вместо коли щели да раздават слонове, а на феновете - безплатни билети за "Слона моя приятел"+акции на Кремиковци!!! Вярно ли е? Ще бъде много секси)
Оценявам чувството ти за хумор, но трябва да отбележа, че, ако аз бях написал нещо подобно за вашия отбор, след това щеше да ми четеш морал и да ме обвиняваш, че съм станал язвителен
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Вярно ли, че щели да включват в българското първенство някакъв индийски отбор? Има ли тук някакви негови фенове? Дочух, че на футболистите вместо коли щели да раздават слонове, а на феновете - безплатни билети за "Слона моя приятел"+акции на Кремиковци!!! Вярно ли е? Ще бъде много секси)
Много оригинално ама след довечеращния резил пак ще се изпокриете
И мен ме е яд за Челси- Барса. joro lex-a, разбирам, че искаш да започнеш от рано с провокациите, но каквото можахте вече казахте за мъките на Левски, надявам се този път никой да не се върже. Желая успех на Левски.
Аз живея 800 години.
Разказах веч - моите апапи сгащиха веднъж Йода и провесиха го надолу с лейката и бой и щипане на уши и опушване с цигари Арда, докато накрая изпя тайната на дълголетието...
Галбов - само за последната година Принцът на свалените гащи направи и изговори толкова простотии, колкото Стоичков не би могъл да и за 380 години, колкото му пожелавам да живее.
Да.
Стратегосът ръси безобидни бисери и шопски майтапи, а селтакът от Долни Богров - злоба и гнъс.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар