IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Aquarius
    Вярно ли, че щели да включват в българското първенство някакъв индийски отбор? Има ли тук някакви негови фенове? Дочух, че на футболистите вместо коли щели да раздават слонове, а на феновете - безплатни билети за "Слона моя приятел"+акции на Кремиковци!!! Вярно ли е? Ще бъде много секси)
    Оценявам чувството ти за хумор, но трябва да отбележа, че, ако аз бях написал нещо подобно за вашия отбор, след това щеше да ми четеш морал и да ме обвиняваш, че съм станал язвителен
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Aquarius
      Вярно ли, че щели да включват в българското първенство някакъв индийски отбор? Има ли тук някакви негови фенове? Дочух, че на футболистите вместо коли щели да раздават слонове, а на феновете - безплатни билети за "Слона моя приятел"+акции на Кремиковци!!! Вярно ли е? Ще бъде много секси)
      Много оригинално ама след довечеращния резил пак ще се изпокриете

Коментар

• Вярно ли, че щели да включват в българското първенство някакъв индийски отбор? Има ли тук някакви негови фенове? Дочух, че на футболистите вместо коли щели да раздават слонове, а на феновете - безплатни билети за "Слона моя приятел"+акции на Кремиковци!!! Вярно ли е? Ще бъде много секси)
        Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
          Баси тъпото. Вместо Челси -Барса, довечера ще трябва да гледаме мъките на левски...
          ВИЖ ДАЛИ НЯКОЯ АРАБСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НЯМА ДА ГО ДАВА. НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ МОДЕРАТОРА ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ГО ПРИМЕ КАТО ОБИДА КЪМ ЛИЧНОСТА НА ЛюБИМИЯ СИ ОТБОР
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ще ви видя утре какво ще говорите като Челси-Барса завърши 0:0, а Вердер-Левски 3:3

Това в кръга на шегата, разбира се И на мен ми се гледаше другия мач, но трябва да уважим усилията на Българския отбор...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И мен ме е яд за Челси- Барса. joro lex-a, разбирам, че искаш да започнеш от рано с провокациите, но каквото можахте вече казахте за мъките на Левски, надявам се този път никой да не се върже. Желая успех на Левски.

Коментар

• И аз предпочитам да гледам Барса, но желая успех на Левски!

Коментар

• Баси тъпото. Вместо Челси -Барса, довечера ще трябва да гледаме мъките на левски...

Коментар

• Ъръмчх....
                    Лека.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ..Е, аз ,от Стратегосов хумор не разбирам,по- точно моето определение е ПРОСТОТИЯ. Лека ,Импе....

Коментар

• Аз живея 800 години.
                        Разказах веч - моите апапи сгащиха веднъж Йода и провесиха го надолу с лейката и бой и щипане на уши и опушване с цигари Арда, докато накрая изпя тайната на дълголетието...

И сега:

http://www.vbox7.com/play:36a2dd3f

Да. :-)

Аз възхищавам от играчът и човекът и от Стратегосовият хумор, не от мозъкът им.

Коментар

• ...и още ,чудя се,че интелект като твоя се възхищава на ниския интелект . ...И Импе,аз не се заяждам,футбола не ми е хоби.

Коментар

• Нека живеят и 500г. ти също , но наистина талант и простотия,братле
                            в един кюп ако се смесват простотията винаги изплува.

Коментар

• Галбов - само за последната година Принцът на свалените гащи направи и изговори толкова простотии, колкото Стоичков не би могъл да и за 380 години, колкото му пожелавам да живее.
                              Да.

Стратегосът ръси безобидни бисери и шопски майтапи, а селтакът от Долни Богров - злоба и гнъс.

Коментар

• Импе, не съм пристрастен,но бисерите и на двамата са ...неповторими
                                ...не искам да съм краен.

Коментар

Working...
                                X