IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Знаем ви, фордов, как вие "инвестирате в титла" - така че превръщате българският футбол в грозен цирк.
    Най се ядосах при вторият гол, когато рогатите защитници вместо да се опитат да спрат атаката хукнаха да искат дузпа, каквато ОЧЕВАДНО нямаше. Това е, даже циганинът гонзо даго няма на теренът, Гонзовщината в Подуене е вечна.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Естествено, че говорят за достойно представяне.
      Почнаха с петица, след това тройка и сега само два гола. Така ако я карат, не виждам наистина причина хората да не се гордеят.
      Това все едно някой да се боксира с Тайсън и да се хвали, че се представил достойно, защото ония го ударил само един път.

А бе луда работа.

Коментар

• да,действително сините не можаха да сътворят вълнубащ футболен спектакъл като този с хайдуците от кула!

Коментар

• Сокачев почва да се усешта, че го правят на глупак. С тези пари ще се купят много съдии и сателити, не бери грижа Импе. Парите трябва да се инвестират в титла, после пак ШЛ, пак инвестиции...

Коментар

• Мале-мале... 3 мача, голова разлика 1:10 и простите сини журналя говорят за ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ !?!?
            Е, КАКТО И ДА Е - ОЧАКВАНО КАРАМИНЬОЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА.
            Но вий не плачете, рогатковци - все пак ще вземете 4 400 000 еврокинта за ролята си на брашнен чувал... колко садии можете да си купите с тия пари !!!

Коментар

• Е, за моментът рогатите се държат доста храбро.

Коментар

• "Уникално глупав гол" - цитат от бисерите на Алекси Сокачев.
                Ами Алекси вкарайте и вие такива глупави голове бе.....................

Коментар

• Подуенските комплексари до такава степен се наакаха, че вече трети месец се опитват да ни убедят, че новото летоброене не започва от Христа а от Наско и Мъри. Улисани в "историческият пробив" въобще не си дават сметка, че да биеш няколко жалки отборчета като Артмедия и изпадащият Киево и след това всички да те шибат на караминьол не само, че не е нищо особено ами си е направо позор. Подуенските зомбита дори забравиха, че сините имат далеч по стойностни победи като тези над Щутгард и Аякс. Разбира се Аякс тогава не беше трикратният Европейски шампион детрониран от ЦСКА, но все пак Аякс.

Коментар

• Аз лично предпочитам моят тим да не играе в Шампионската лига, отколкото да го шибат на караминьол.
                    Подуене доказаха многократно, че не са българи, но все пак да бъдем снизходителни и да ги подкрепим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                      Въпроса тук е къде сте вие То е ясно ние къде сме.
                      Въпроса ми беше точен явно засега само ти се оприличаваш на мишок, но съм сигурен, ще дойдат и още

Коментар

• Въпроса тук е къде сте вие То е ясно ние къде сме.

Коментар

• Къде сте бе мишоци - Х ли ще гоните, е аз казвам минимум 3 гола разлика. Няма да уточнявам за кой...................

Коментар

• Хе-хе - Акуариус веселяк.
                            Ами да питаме ли ний как в първенството ни играе еврейски отбор, собственост на доказан международен бандит?

Освен това купуването на ЦСКА от индианецът засега си е чиста проба слух, пуснат от някакъв тъп цигански вестник.

Коментар

• Извинявам се на всички цесекари. Нека да приемат думите ми от веселата страна. Макар, че сигурно не им е много весело... То и на нас ни беше тъжничко след Барселона, но вижте как се държахме)
                              Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Сахиб, направо в Цейлон ще се скрием) Амо вие бързо ще ни намерите - нали ще сме ви подръка. Апропо, махараджа Крум би бил по-уместния ник в новата икономико-политическа ситуация)
                                Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

Working...
                                X