Първоначално изпратено от Hakkinen
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Спокойно бе пичове. Следващите два мача ще паднете с по 1 гол. Обещавам ви. Мога дори научно да ви го докажа! 5,3,2.....1,1...
Какво е това,а? Числата на Фибоначи! Само че в обратен ред. :-)
А спечелените пари от лигата са за бай ви ганя. Ако искате и вие да спечелите, след две седмици залагайте на 0-1 за вердер! Не само звездите, а и Фибоначи ми го говори :-)
Коментар
-
Айде пак...
Вий сте хора ненормални според мен...
Че МРАЗИТЕ Левски ми е ясно, ама ми се струва че направо получавате някакво физическо удовлетворение правопропорционално с нарастването на резултата с който сините губят...
е това не го разбирам !!!
уж умни хора, начетени..
Жалки, дребни душици... друго определение не давам за мишоци намиращи наслада в загубата на сънародници...
... Я мое да си запалА къщата, само и само да изгори на Вуте плевнята...
Живейте си с победите от времето на черно-бялата телевизия, живуркайте си в МИНАЛОТО...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Много статистики съм срещал- по спечелени купи, играчи с най- много финали и купи, също и треньори. Такава статистика за отстранени шампиони си я водите само вие. Отстранили 5 шампиона, но забележете- нито един път не са ставали шампиони, при положение че всичките им комунистически братя- и Стяуа, и Звезда станаха. Това е успех, спечелената титла, не вашите мизерии. Когато глдам статистика за всички години в КЕШ, там дават само финалите, не 1/2 финали. Но това както и да е. Не виждам защо когато става дума за ШЛ в момента, намесвате ЦСКА? Онзи турнир преди, който вече не съществува наречен КЕШ не може да се мери с ШЛ. ШЛ е и шоу с много пари, всеки отбор се стреми към нея. Тя е източник на прихди от УЕФА, от публика, от продажба на играчи. Пробива в ШЛ си остава голямо постижение, когато вие влезете ще се убедите. Вярно е, че отборите там са много силни. Но какво да направим, да не влизаме ли? Това е шанса малките да поиграят с големите.
Коментар
-
22,
ами да бяхте останали в УЕФА, че да пазите реномето на България, що отпаднахте????
имеператор,
мисля, че ти най-добре разбираш че футбола сега няма нищо общо с този от 60-те, 70-те и 80-те. Богатите са станали много богати, а бедните по-бедни. Има една олигархия от 10-15 отбора в Европа с които трудно някои може да се пребори... особено когато се играе за толко пари..
Коментар
-
Маркони - ЦСКА 5 пъти е бил действащи европейски шампиони.
Подуене ще бие такъв за пръв път, когато приемат ЧЕЧНЯ в Европейският съюз...
22-рий - ами то отбор, който си е КУПИЛ титлата, не може да постигне нищо. А оправданията че някои били и по-зле са си само оправдания.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И за кучетата на село вече е ясно, че нивото на българския клубен футбол днес е толкова ниско, че участието на Уевски в ШЛ беше чиста случайност. Въпреки голямата уста, която адвокат Батков и цялата синя агитка отвориха преди време.
Уевски сега прави само антиреклама на България.
Всичко велико, което е постигнал навремето ЦСКА в Европа - трите полуфинала, отстраняването на няколко грандове за времето си и т.н. - сега има опаснаст да бъде забравено в Европа и там да ни се смеят, като чуят че има българи в някой турнир. Жалко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЕ, петъре, несполучлив пример - ако Тайсънът те удари само веднъж, би трябвало да го биеш по точки. Ако не си се смряскал, де...
Коментар
Коментар