IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ford
    Тулуза не са кой знае какво но ЦСКА не са толкова добри за да ги бият. Те Омония едвам биха, какво остава за Тулуза. Дано да ме опровергаят че ми се гледат мачове от групите на УЕФА.
    Фордов - отбор, който пердаши дето хване Ливърпул и Ювентина, не може да се плаши от някакви французки селяни. Ще ги опаткаме като таласъми.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
      Тулуза не са кой знае какво но ЦСКА не са толкова добри за да ги бият. Те Омония едвам биха, какво остава за Тулуза. Дано да ме опровергаят че ми се гледат мачове от групите на УЕФА.
      А вие Тампере не можахте да биете, после Розенборг се подигра с това смешно отборче и сега като гледам групата им в ШЛ: Челси, Валенсия, Шалке и те, добре че пак не извадихте луд късмет, че ако бяхте на тяхно място, със сигурност щяхте да запишете още 6 загуби при голова разлика по-срамна от миналата година. Щяхте да постигнете поредния срамен рекорд, който стотина години едва ли ще бъде подобрен. :-) Срещу слаби отбори, ЦСКА играе слабо, но не се излага като подуенци; да не изброявам...

Писна ми от каръци :-)

Коментар

• Мисля, че жребия за българските отбори е много добър. Поне ще играят с отбори от средна класа, а не с аутсайдери като Тампере. Пожелавам успех на всички Български отбори.

Коментар

• Тулуза не са кой знае какво но ЦСКА не са толкова добри за да ги бият. Те Омония едвам биха, какво остава за Тулуза. Дано да ме опровергаят че ми се гледат мачове от групите на УЕФА.

Коментар

• Достатъчно е, че играят в силно първенство Дано да ги елиминираме

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
              каръшки жребий
              Ами как няма да е каръшки - погледни колко каръци, които не са от ЦСКА, стискали палци, подкрепяли всичко българско....дрън дрън....

Но няма страшно - кои са тези Тулуза? Колко титли имат? колко пъти са играли в евротурнирите? колко победи в европа имат?

Коментар

• Като гледах възможните съперници нямаше слаби отбори. Жребия е доста тежък и не мисля че ще играем в групите. Ама тия Омония не разбраха да се пазят в последната минута когато играят с ЦСКА

Коментар

• Дано и 3-те отбора да се класират, че трябва да се подобряват коефициентите. Мамалигата дръпнаха много напред в това отношение.

Коментар

• Аз мисля, че ЦСКА ще влезе в групите само им трябва малко време да се сработят и дано да нямат контузени и наказани за тия два мача.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                      ....с колкото по-силни отбори играем толкова по-добре. ...
                      Това по принцип е така.Но ми се искаше да гледам мачове и в групите.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Литекс най-каръшки жребий изтеглиха. Но пък аз съм на мнение, че с колкото по-силни отбори играем толкова по-добре. Пожелавам им да отстранят Хамбургер и да срещнат Байерн след това

Коментар

• Ебаси и жребия, отчно тия не ми се искаше да се падат, но пък си мисля, че ЦСКА може да отстрани франсетата, както и Локото, ако си повярват. Е на Литекс ще му е много трудно. УСПЕХ!!! А кога са мачовете?

Коментар

• Така бяхме поставени че ни го постави жребия яко
                            Life won't wait for you.

Коментар

• каръшки жребий

Коментар

• Рен-Локомотив СФ
                                Тулуза-ЦСКА
                                Хамбургер-Литекс
                                lipsata

Коментар

Working...