IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DA IM E SLADKA TROIKATA S GARNITURA

Коментар

• Успокойте Сокачев тоя цял мач му се привиждаха голове за Левски -НЕЩАСТНИК, ноооооооо ще биете БАРСА сигурно , глкасувай на 0900луд..... и така нататък....................

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97
        Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора Незнам защо но радоста ти прилича на тази на фесовете по време на изборите.И те горките като теб се радваха не ,че те печелят а,че Сидеров губи
        Не зная кой си и какво от това,срамувай се ,тъпако,друго едва ли
        можеш или знаеш,срамувай се,за това си толкова достоен,колкото овца,родена в българска земя!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
          Малко повече уважение, за ПЪРВИЯ български отбор в лигата моля
          УВАЖЕНИЕ ?!?!?

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ФК ПОДУЕНЕ НИ НАКАРА ДА СЕ СРАМУВАМЕ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ. АМА ТО С КУПЕНИ ТИТЛИ ТОЛКОВА.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• айдееее от Левски пак се стигна до Сидеров

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97
              Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора Незнам защо но радоста ти прилича на тази на фесовете по време на изборите.И те горките като теб се радваха не ,че те печелят а,че Сидеров губи
              NO KOMENT

Коментар

• ВЯРНО Е,ЧЕ ВЗЕХМЕ КЕШ И ТО ДОСТА АМА ВИЕ МАИ ВЗЕХТЕ ОТ ТУРЦИТЕ САМО К..ЦИТЕ
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора Незнам защо но радоста ти прилича на тази на фесовете по време на изборите.И те горките като теб се радваха не ,че те печелят а,че Сидеров губи

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                    Първоначално изпратено от Han Krum

Кажи нещо в защита на Левски, готов ли си да минеш от ЦСКА ако Левски пак падне, защото аз съм готов ако Вердер падне, някой друг.....

АБЕЕЕЕЕ УЕВСКИИИИИ КВИ СТЕ ВИЕ БЕ, КЪДЕ СТЕ БЕ МИШОЦИ......КЕФ, КЕФ И ПАК КЕФ.

Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора)
                    а ние сигурно трябва да се гордеем от такива като теб?
                    Не бе "rino" това е пак "достойно" представяне нали..........смешници.....с 1 мач над Киево и вече взехта КЕША.....хахахахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Кажи нещо в защита на Левски, готов ли си да минеш от ЦСКА ако Левски пак падне, защото аз съм готов ако Вердер падне, някой друг.....

АБЕЕЕЕЕ УЕВСКИИИИИ КВИ СТЕ ВИЕ БЕ, КЪДЕ СТЕ БЕ МИШОЦИ......КЕФ, КЕФ И ПАК КЕФ.

Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора)
                      а ние сигурно трябва да се гордеем от такива като теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                        Елате в кръчмата, бе колеги! Едната плазма вече замина, но другата работи. Пък и пиенето е аванта! Вие си знаете най-добре де! А наздраве!
                        Любимец 13 и аз имам плазма ама 3:0 си е пак 3:0
                        В това няма спор - пак гледаме резил!

Коментар

• Аз мишок..???

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                            Елате в кръчмата, бе колеги! Едната плазма вече замина, но другата работи. Пък и пиенето е аванта! Вие си знаете най-добре де! А наздраве!
                            Любимец 13 и аз имам плазма ама 3:0 си е пак 3:0

Коментар

• Елате в кръчмата, бе колеги! Едната плазма вече замина, но другата работи. Пък и пиенето е аванта! Вие си знаете най-добре де! А наздраве!

Коментар

• Абе пичове говорете със Сокачев , тоя за нищо не става, вие губите с 3-0, оня се дере ако минете центъра, все едно ги биете в последната секунда, то бива, бива ама такава дебилщна.........

Коментар

Working...
                                X