Хан Крум, прав си. И мен много ме е срам. Този мач е наистина позорен. Не може така да се играе професионален футбол. Не мога да си обясня защо когато нашите отбори получат 1 гол се разлигавят веднага. Нямам думи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han Krum
Кажи нещо в защита на Левски, готов ли си да минеш от ЦСКА ако Левски пак падне, защото аз съм готов ако Вердер падне, някой друг.....
АБЕЕЕЕЕ УЕВСКИИИИИ КВИ СТЕ ВИЕ БЕ, КЪДЕ СТЕ БЕ МИШОЦИ......КЕФ, КЕФ И ПАК КЕФ.
Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиФеновете на жалкото подуенско отборче масово са гласували заедно с турският башибозук докраран с автобусите за догановата марионетка Георги Първанов. Зер не може да бъде иначе.Та то в Левски е пълно с цигани и турци.За това в лигата им правят караминьол след караминьол. Жалка работа.
Коментар
-
Не ми се вярва Черепов да продаде ЦСКА за такива смешни пари, трябва да е напълно изкукуригал. Иначе звучи добре - британски експерти щели да управляват клубът... Само че горките надали проумяват какви са реалностите в "дивият изток" и че тук, ако искаш отборът ти да побеждава, трябва да купуваш садии, а не играчи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар