IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• klasirane sled 9 krag na APFL:

1.LEVSKI
    2.LOKOMOTIV
    3.CSKA

Ama da znaete cska ima pobeda s/u liverpool predi niakolko godini.
    Biha sas 1-0 na AnfieldRoad.

stra6ni sa!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Хане къде го чете?
      По радио Гонг го казаха, а го имало в 7дни спорт.

Коментар

• Хане къде го чете?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Айде честито на всички привърженици на ЦСКА - на 99% май сме купени за 14млн. евра. Аман от този Божков - оттук нататък познайте кой ще го духа............

Коментар

• Разбира се отново изопачаваш - МНОГО добре помня какво каза Сираков. Държавата не си давала националният отбор на ЦСКА - ха-ха-ха - сега като си го дава на Подуене, защо Подеуне яде бой всеки мач и само става за смях? За мачът с Бешикташ - всичко стана заради една индивидуална грешка, от която никой не е ваксиниран - именно там се видя манталитетът - че един уж безнадежден мач го обърнахме. И ако не беше мръсното животно-садия в първият мач (на мястото на Черепов щях да правя тилъри да го разстрелят) многомилионната селекция на Бешикташ отиваше по дяволите.

А Байер миналата година не бе просто победен, а надигран - както и турците сега във вторият мач - смачкахме ги като дървеници и то на практика без нападатели.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Въпроса беше не дали ще ги бие, а дали има шанс да ги елиминира, и да, оказа се прав. Прави разлика между турнирен двубой от 2 мача и един мач. Не сравнявай мача от 1982 г. ( елиминация ) с този от 2005 г. когато отпаднахте. Той затова каза, че и след 250 години няма да стане пак. Вече държавата не си дава нац. отбор в ЦСКА както преди. Пък манталитета е еднакъв за всички наши футболисти. Черапа много им похвали манталитета на вашите, когато очакваше да бият Монако, пък те ходили да гледат магазини вместо да тренират, едвам изкарали пияния Йешич да води отбора от някаква кръчма през нощта. Голям манталитет. Дори този сезон, в мача реванш водеха с 2-0 и ги изпуснаха. Манталитет не е да излизаш в 4 мача от групата си без нито един нападател за 0-0. Тогава бе патентована нова схема 4-6-0, която никъде не съм виждал. Вярно, че с нея втория мач бе победен Байер, но чак пък толкова. Манталитета на мача с Галатасарай как го обесняваш? За мен всички наши спортисти, не само футболисти са едни и същи. Виж, на волейбол бием 3 мача без загубен гейм, после отпадаме с 0-3 в елиминациите. Все такива работи.

Коментар

• А ако вие, Фордов, не бяхте вкарали гол на румънските мамалигари в 93-тата минута? Къде отивахте? За късметът - коефициентът ви е висок, но не сте били НИТО ЕДИН отбор над средното европейско ниво - това показва, че аз съм прав.
                В групите миналата година нямахме шанс - загубихме нещастно от изключително силният Хамругер със случаен гол и от Славия Прага, при положение, че имахме куп контузени ключови играчи. Ако първият мач бяхме домакини на тях, а после гостувахме на Хамбургер, щяхме да се.
                Щом Наско Сираков не иска да бие българският отбор, значи иска да бие турският - както и да го интерпретираш, все дотам се стига. И наистина е смешен, защото преди година разправяше на всеослушание, че ЦСКА не може да бие Ливърпул и след 250 години... явно още не може да проемее с 2-та си грама мозък, че има ОГРОМНА разлика межде ЦСКА и Подуене, без значение от играчите, които играят в даден момент в някой от двата отбора - защото тя е разлика в МАНТАЛИТЕТЪТ. Най-просто казано, играчите в червено срещу такива отбори се хвърлят да направят мачът на животът си, а тия в синьо свалят гащи още преди да излязат на теренът.

Коментар

• Временно класиране в А-президентска футболна група към 14.30 днес:

1. ЦСКА (червени фанелки) - между 50 и 60%
                  2. Ювентус (нали те имаха черни фанелки?) - между 20 и 30%
                  3. Левски (сини и тъмносини фанелки) - между 10 и 20%

Ще има плейофи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Първоначално изпратено от Ford
                    Мога да ти посоча само клубните коефициенти- най- верния показател. Той изразява представянето на отборите в последните 5 сезона в Европа. На Левски е доста по- голям. Това значи, че са се представили по- добре в Европа от ЦСКА. Не може да се сравнява отбор, поставен в 3-я кръг на ШЛ с отбор, непоставен в последния предварителен кръг на УЕФА. В Европа, и в България в момента Левски е пред ЦСКА.
                    Не може също да се сравнява отбор, който среща отбори като Ливърпул и Байер Леверкузен с такъв, който постига велики победи срещу Артмедия и Сиони. Във вашият "знаменит европейски рейд" миналата година винаги ви се падаше възможно най-слабият съперник. Ама като гледам групата, в която сте сега, късметът ви свърши.
                    Неслучайно показателя е за 5 сезона, не за един. Късмет 5 сезона? И Удинезе, когато се паднаха не бяха в никой случай най- слабия отбор. Много странно- биете шампиона и Байер, после- отпадане в групата? Посления мач можехте да го вземете, или не ? Монако се бяха класирали. Когато групите бяха теглени ЦСКА щеше със сигурност да продължи, а Левски бяха отписани.
                    Това, че Наско не ви пожела успех, не значи че е бил за турците, интерпретацията си е твоя. Но кажи честно, ако ви беше подкрепил, пак щеше да го плюеш, че бил смешен и т.н. Не може някой от Левски да пожелава успех на главния си съперник, Реал не подкрепят Барса, нито Милан- Интер.

Коментар

• Метълов - значи Вие едно от малкото подуенски изключения. Не знам кои са феновете, които използват загубите на другият отбор за емоционално гориво - ама все си мисля, че са тия, чийто отбор навремето се разкарваше с фланелки "АЗ МРАЗЯ ЦСКА", чийто шеф пожела успех на турски отбор срещу Български, а един от любимите ви играчи шпионираше Българският отбор в полза на турският, при все че той дори не е турчин. А ако загубите и резилите на ФК Подуене на международната сцена бяха гориво, АЕЦ-овете просто нямаше да ни трябват.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                        имп. наистина ли смятате,че цска играе абсолютно винаги честно,а левски не?и ако това е така бих ви помолил да коментирате титаничните ви сблъсъци с литекс преди няколко години в които си разпеделихте отличията по комичен начин.
                        имп.помолих ви да коментирате случващото се на терена,а вие споделихте собствената си реакция.както ида е,пак ви благодаря.искам също така да ви кажа,че аз като фен на моя отбор се радвам на победите му и страдам от загубите му.неудачите на други отбори не ми служат за вдъхновение,не ме правят щастлив.желая и на вас не загубите на левски да са вашето "гориво",а успехите на вашия любим отбор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                          Мога да ти посоча само клубните коефициенти- най- верния показател. Той изразява представянето на отборите в последните 5 сезона в Европа. На Левски е доста по- голям. Това значи, че са се представили по- добре в Европа от ЦСКА. Не може да се сравнява отбор, поставен в 3-я кръг на ШЛ с отбор, непоставен в последния предварителен кръг на УЕФА. В Европа, и в България в момента Левски е пред ЦСКА.
                          Не може също да се сравнява отбор, който среща отбори като Ливърпул и Байер Леверкузен с такъв, който постига велики победи срещу Артмедия и Сиони. Във вашият "знаменит европейски рейд" миналата година винаги ви се падаше възможно най-слабият съперник. Ама като гледам групата, в която сте сега, късметът ви свърши.

Коментар

• Мога да ти посоча само клубните коефициенти- най- верния показател. Той изразява представянето на отборите в последните 5 сезона в Европа. На Левски е доста по- голям. Това значи, че са се представили по- добре в Европа от ЦСКА. Не може да се сравнява отбор, поставен в 3-я кръг на ШЛ с отбор, непоставен в последния предварителен кръг на УЕФА. В Европа, и в България в момента Левски е пред ЦСКА.

Коментар

• Цитат от 7 дни спорт:

"Вестниците в Германия са безмилостни към Левски след загубата с 0:2 от Вердер в Шампионската лига. С голова разлика 1:10 и три поражения сините са на последно място в група А.
                              "Левски уби спектакъла на Везерщадион и попречи на немските зрители да видят още един красив мач - написа "Нордзеецайтунг". - Вердер запази шансовете си да се класира на осминафиналите в Шампионската лига. Но този път отборът не предложи зрелище на запалянковците си. Играчите трябваше да се борят с тройната линия на българската отбрана. Гостите изграждаха първата още в нашата половина. За Диего и останалите беше трудно да комбинират помежду си."
                              "Самба до Бразил! - започва материалът на "Билд". - Вердер не очакваше да се мъчи толкова срещу Левски. Момчетата на Шааф трябваше да се напънат, за да победят. Неприятните за гледане българи не показаха нищо. Стремяха се само да задържат колкото се може по-дълго топката."

Ето едно от най-ласкавите изказвания за "лицето на Европа" - ФК Подуене - и то отстрана га рерманци, които никога не са робували на красотата за сметка на футболният реализъм. Фордов - ти и сам не си вярваш - истината е, че в Европа НИКОЙ НИКОГА НЕ Е УВАЖАВАЛ ПОДЕУНЕ - неслучайно твоят любим отбор е надарен с "ласкавото" прозвище "Футболните идиоти на Европа". А щом вярвате че е редно да печелите титли, след като на основният ви съперник отменят по 20-тина гола в 30 мача (според теб това се нарича "приоритет в садийството"), проблемът си е изцяло ваш. С това мислене винаги ще си останете отборче за местна консумация, шибано всеки път, щом се навре между големите... а ако успеете да биете аноничници като Артмедия или пълните дебютанти в евротурнирите Киево (които сега, чувам, се борят за да не изпаднат) ще си въобразявате колко много сте велики.

Коментар

• Импе, Албена спи, а ти се резилиш за глупости...
                                Помниш ли (стар си, та сигурно) имахте един треньор - Аспарух Никодимов, защо го уволниха?

Коментар

Working...
                                X