IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си гледал цяла година, жалко, пропуснал си титлата на любимия си отбор . А как видя Каубоя тогава? Това в кръгът на шегата. А нали не мислиш, че някой ще ти вярва, че ЦСКА са били ощетявани в България от съдиите? Всеки знае, че Левски и ЦСКА имат приоритет в съдийството. Аз мисля, че те са просто некадърни.
    За мача със Шалке- Майк Райли просто е слаб съдия. Ти и сега виждаш как не пусна лекари и накара П. Чех да се изправи, пък той едва не умря, преди седмица. Защо слаб съдия- той си служи много с картоните, изнервя мача винаги където и да свири този британски хомосексуалист. Помня, че закла нац. отбор по подобен начин. Той не е съдия, а идиот. В Германия където имаше нормален рефер стана хубав мач. Мисля си видял че при червения картон фал изобщо нямаше, но той само това чакаше. Прокет мизерник.
    Ще ти кажа само, че противниците на Левски се изказват ласкаво за "лицето на България в Европа". Да, ЦСКА би шампион, но за титлите на Левски не може да претендира, да беше победила поне един път.

Коментар

• Метълов - когато се случи това, аз в продължение на година и повече въобще не се интересувах от ЦСКА, не ги гледах по телевизията дори !!! Защото аз имам чувство за справедливост, вие от Герена - не.

Фордов - ами намери си запис на последният мач и гледай. Или според тебе оня циганин може да симулира и да псува садиите колкото си ще? Тоест не се учудвам - нали е циганин - ако му вдигнат картон, може да се оплаче от расова дискриминация. И това не е само този мач - на тоя смрадлив столипиновец винаги са му позволявали да прави каквото си ще безнаказано (нали е мангал) и го толерираха по всякакъв начин, дори го направиха два пъти футболист на България... само дето когато най-накрая излъгахте Рен да го купят, той не можа да вкара нито един гол за цяла година... защото там нямаше Геновци, Узуновци и Каубои да го търпят.
      Говориш за "оня" сезон, че сме били слаби и съдиш по крайното класиране... Ами ако на вас, вместо на нас ви бяха отменили 20-тина гола? На кое място щяхте да сте? И това за садията и силата са само приказки - като е така вие защо не бихте Шалке? И то при положение, че тогава садията съвсем заслужено можеше да прогони Бардон 2-3 минути преди (наистина несъществуващото) нарушение, при което го? Ама не - тогава ревахте месеци наред. Но то ви е такова подуенското мислене - садиите са длъжни да подпират всячески ФК Подуене и да режат главите на ЦСКА. Най-пресният пример - Ристосков бе наказан за безумното му садийство на мачът ни с Литекс, но после бе набързо "реабилитиран", за да изпълни новата лакейска поръчка - този път срещу вас. Ама нещо му се случи случка - яд ме е само, че биячите не са му строшили гръбнакът, защото такива твари точно това заслужават.

Доказателство за всичко това е, че ЦСКА ОТНОВО би действащ еврошампион преди има-няма година докато Подуене през епохата на почти пълната си "доминация" в епохата на мафиотската футболна демокрация ни "зарадва" с "великите" си двубои с "евроколосите" Олимпия, Беверен и т.н.
      Така че първо бийте ПОНЕ ВЕДНЪЖ голям европейски отбор, после спорете. И се радвайте че не ви изхвърлиха от турнирът след диващините ви на мачът със Сиони, когато превърнахте стадионът в Бейрут, защото напълно го заслужавахте и за пореден път орезилихте България - хората из Еврропа са настръхнали от ужас и възмущение, че подобни варвари ще влязат в ЕС след няколко месеца.

С една дума отборът "лице на България в Европа" прави грозно шоу - брашнени чували на теренът и хвърлящи бомби вандали по трибуните.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, посочваш мачове в които сте били победени. Ако сте толкова силни, дори съдията не може да ви спре. Как с 9 човека до първото пуловреме на последния мач? Не помня нищо такова. В онзи сезон в който бяха отменени 3 гола на ЦСКА ( мача с Беласица) бяхте много по- слаби от Левски и завършихте на трето място. Мачовете завършиха последователно: 2-0 за Левски- смазваща победа, 2-2 , 2-0 за Левски без атака на ЦСКА, 1-0 за ЦСКА в последния кръг когато Левски бяха в БИАД. Е, как заключи, че в тоя сезон ЦСКА заслужава титлата, когато те дори не бяха втори? Уж говориш с факти, а виждам само догатки.
        Когато Каубоя ви поряза, станахте шампиони, за този сезон не те питам. За дузпите- всички казват, че ги имало, не знам ти какво си гледал. Миналия мач бе свирен от италиански съдия, и в него Левски изпуснаха 15 гола. ЦСКА може да говори и протестира, САМО ако бие Левски в пряк мач. Това е моето становище по въпроса. Другото са илюзии и догатки.
        22, доста,ама доста от феновете на ЦСКА са пълни простаци, начело с Дучето, така че айде без глупости.

Коментар

• имп. наистина ли смятате,че цска играе абсолютно винаги честно,а левски не?и ако това е така бих ви помолил да коментирате титаничните ви сблъсъци с литекс преди няколко години в които си разпеделихте отличията по комичен начин.

Коментар

• Klasirane APFL 1.LEVSKI
            2.LOKOMOTIV

Коментар

• Аз постингите на латиница не се моря да ги чета, а вие?

Евала, Импи! Привържениците на ЦСКА са интелигентни хора. Ти си поредното доказателство. Само ЦСКА!!!!!!

Коментар

• 1.LEVSKI
                2.LOKOMOTIV

Коментар

• Ами последното първенство например - малко ли ви е? Или за вас е нормално, отбор бил европейски шампион да пада мач след мач от селски отборчета? А когато при резултат 0:1 му отменят абсолютно редовен гол, никой да не протестира? Или последното дерби - Ангелов два пъти рита Тиаго Силва без топка - картони няма, циганинът от Столипиново, пред който благоговеете 3-4 пъти симулираше фалове и дузпи, а после псуваше с цяло гърло садията - картони няма, вкарвате гол от крайно съмнителна дузпа...
                  Да не говорим миналото - за автоголът на Легендата отменен заради... засада (?!?!?), да не говорим как на ЦСКА бяха отменяни по ТРИ гола в един мач, още в първият кръг, кой от кой по-редовни, как САМО на Бербатов, последният полусезон преди да отиде в Германия му бяха отменени ЧЕТИРИ гола, или крилатият лаф на Каубоят "Ами видях, че има дузпа срещу Гъргоров, ама не знам какво ми стана и не я свирих"... ако се поразровя из статистиката, мога да изпиша цяла страница с примери, но съм готов да се обзаложа, че само през трите години част от които са изброените от мен случаи на ЦСКА са отменени повече редовни голове отколкото на Подуене в цялата му история.

Обратен пример - при вторият гол, който ви вкараха Вердер, вашите защитници и варата, вместо да гонят откъсналият се нападател спряха и взеха да искат засада, въпреки че бе ОЧЕВАДНО, че такава няма. Просто вие сте до такава степен свикнали садиите да ви носят на гръб, че когато ви свирят 50:50, почвате да пищите.

А за "победите категорично", ами как да ви, като именно в дербито съдиите най ни колят? Ако в последният мач садията бе свирил по правилата и бяхте останали с 9 души ОЩЕ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ? Как щяхте да ни биете, като и 11 на 11 ви трябваше съмнителна дузпа, за да ни откраднете победата?

Коментар

• Импе, моля те, кажи един сезон, който е спечелен от Левски, в който ЦСКА са били по-силни и са ги победили категорично, но Левски с купени мачове са ги изпреварили. Това твърдиш нали ? Кажи поне 1 сезон от последните 10. Много ми е интересно кой ще посочиш.

Коментар

• Vav bulgaria vseki obviniava i govori bez da se bazira/podkrepia na niakakvi dokazatelstva.
                      Molia te da malko dokazatelstva pokaje6 za tvardeniata si 4e Levski pe4eli ne4estno a vie se samo 4estno nadigravate.
                      Men mi se struva 4e ne4estno se trudno vav championsleague stiga.
                      No nali tezi 4erveni o4ila i tuk 6te nameriat ne6to neredno....
                      Spiram da pi6a do tuk za6toto niama kakvo da si kajime pove4e.
                      Pojelavam ti uspeh na borsata i badi jiv i zdrav.

Коментар

• Аха - значи аз да се срамувам от човекът, направил за славата на България повече от всички политици и покорил светът, а да се гордеем, че Подуене "вървели напред" - това беше забавно наистина. Не знам кой гледа с цветни очила, ама май си ти. Снам че сте шампиони - ФОРМАЛНО, но ако някой е навършил 12 години и вярва, че тая титла е честно спечелена (както и куп сини титли пред последните 15-тина години), значи има сериозен психичен проблем.
                        Сигурно лекарствата за депресия не са се свършили, защото явно вие сте щастливи да гледате как ви праскат мач след мач. На мен не ми трябват - аз се гордея с моят отбор, дори само за това, че можем да бием или да падаме, но ИГРАЕМ ЧЕСТНО, и решаваме мачовете си на теренът. А когато не е така, поради продажните ни ръководители, погава се срамувам, а не се фукам. Разбира се - вие никога не се срамувате - оперирани сте от това чувство.

Коментар

• ti kato bulgarin bi triabvalo pove4e da se sramuva6 ot va6ia genialen trenior na Bulgaria.
                          Ti ostavi Levski i ne se tolkova zasiagai kakvo pi6at germanzite.
                          Nie sme si shampioni i igraeme vav championsleague.
                          Ti pi6i gluposti do sutrinta ako iska6 no ne otri4ai realnoto zad 4ervenite si o4ila.
                          Znam 4e ti e tejko da gleda6 kak Levski varvi napred no zatova ima lekarstva po aptekite za depresia.

Коментар

• Вече ти казах то-долу - каквато ви е шампионската титла, такова ви е и участието в Шампионската лига.
                            Само боклуците от сектор Б са в състояние да се кефят от спечелени ЯВНО ПО ВТОРИЯТ НАЧИН ТИТЛИ и от ролята на брашнен чувал в някакъв, макар и най-елитен турнир. Но ако има футболни фенове в светът, ТОТАЛНО ОПЕРИРАНИ ОТ ВСЯКАКВО ЧУВСТВО ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, ТОВА СА ПОДУЕНЦИ.

А това че германците - една от нациите с най-дървен футбол на светът, ви обвиниха в извънредно ГРОЗНА ИГРА е една от най-големите словестни обиди, нанасяни на българският футбол. Просто дори мен ме хвана срам и се почувствах унижен.

Коментар

• zezka gi nema vav zelata shema.Az i ne vijdam koga 6te vi ima.
                              Haide uspeh na derbito v ponedelnik.Tova vi e ma4a na godinata!

Nie sme championi i igraeme vav Championsleague a 4orbetata gi bolii boliii

4akam s netarpenie proletnoto derby pak da vfi nadueme 6o6onite
                              Gruh gruh gruh idva koleda.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mikaala
                                Sabirame opit koito 6te ni nosi dividenti vav bade6te.
                                Ха, ха, ха, събирали опит. Абе туй подуенци да не се преквалифицирате във жрици на любовта? След края на този позор нарачен "участие в шампионската лига" ще сте събрали толкова много "опит", че бърдаците ще се избиват за вас. Хе, хе, ще изкарате повече кинти отколкото злощастните милиони получени за участието ви във най-страховитя караминьол.

Коментар

X