Успех е да ИГРАЕШ в ШЛ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от B.GrahamАз пък чакам първия мач на Левски в българското първенство.
P.S.С това не искам да омаловажавам успехите на Левски в ШЛ.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътДа, усетих се по някое време. Да се гавриш со играчите на Подуене е нечестно, защото правят каквото могат, а да се със повечето им фенове е безмислено, защото няма да го проумеят.
Да.
Коментар
-
Императоре, от ЦСКА съм (дори повече съм от ЦСКА отколкото ръководството и половината играчи на клуба) и се шегувам.
Ако може да става дума за гавра, то тя в никой случай не е с играчите на Уевски или техните привърженици. Да, гавря се със "синята" преса, радио и телевизия, защото наистина фенското им поведение не приляга на сериозни медии.
Но пък от друга страна, кой твърди, че са сериозни. Може би ни се искало, но ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПламенВижте какво,
ако не сте гледали срещите от европейските турнири и разчитате да се запознавате с хода им, само от вестници, радио и телевизия ще разберете, че левскарите са евробойците на Балканите защото:
1. Отстраниха, въпреки лошия си късмет, изключително силен отбор, за да влязат в групите на Шампионската лига.
2. В първите си два мача във въпросната група показаха, че всички ще се съобразяват с тях.
3. Запазиха шансовете си за понататъшно класиране в турнира на богатите.
4. Ако по някаква случайност не са първи или втори отбор в групата, то със сигурност ще продължат в турнира за Купата на УЕФА.
5. Историята им е толкова наситена с успехи на европейската сцена, че те не се радват, когато "само играят срещу" или " само отбележат на" грандовете на европейския футбол.
Така, че проявете малко респект към най-успелия български отбор и спрете да гледате мачовете им. Не сте достойни, а и не разбирате. Та нали за това има вестници, радио и телевизия.
1. Ако за теб осмият в Италия и абсолютен дебютант в евротурнирите Киево е "изключително силен отбор", то просто няма за какво да говорим. А може би имаш предвид Сиони?
2. Наистина - за разлика от Марек и Родопа, които не се съобразяваха с вас, Барселона и Челси не пуснаха детските си отбори срещу Подуене, тук съм съгласен.
3. Шансовете съществуват само в твоето въображение. Ще бъде чудо, ако вземете и точка в мачовете докраят, още повече, че соченият за субаутсайдер вердер явно смята да се бори здраво за място в лигата.
4. Това го оставям без коментар - просто щяха да ми паднат всичките очи като прочетох.
5. Това не го разбрах, много оплетено...
6. Ти не беше ли от ЦСКА? Ако да - и просто си правиш гавра с трупища, то това не е хубаво.
Акуариус, така е - и заслужено щяхме да ги бием - само че двама мръсни садии, надуващи кавалът в двата мача не ни позволиха.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар