IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Успех е да ИГРАЕШ в ШЛ.

Коментар

• [quoteP.S.С това не искам да омаловажавам успехите на Левски в ШЛ.[/quote]

Бах си успехите. Само говеда мазохисти приемат пердаха за успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Първоначално изпратено от B.Graham
        Аз пък чакам първия мач на Левски в българското първенство.
        Ми тоя с евреите не беше ли?
        Първия истински бе Импи.В който да се изпотят.Не служебна победа или победа срещу детско отборче или победа с измислена дузпа или победа в традиционно приятелски мач и т.н.
        P.S.С това не искам да омаловажавам успехите на Левски в ШЛ.
        Life won't wait for you.

Коментар

Добре де, 78%, ходов.
          50%, колкото и при вас.

Коментар

• Добре де, 78%, ходов.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, уважавам те, знаеш го. Но мисля, че в случая преувеличаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Ще чакаш, докато отпаднат от ШЛ.

Коментар

• 88% да. То се знае, че има изключения, не казвам, че всички левскари са тъпи. Изобщо думата "всички" ми е крайно противна във всякакъв контекст.
                  Да.

Коментар

Да, усетих се по някое време. Да се гавриш со играчите на Подуене е нечестно, защото правят каквото могат, а да се със повечето им фенове е безмислено, защото няма да го проумеят.
                    Да.
                    Наистина ли мислиш, че сме толкова тъпи? Става въпрос за феновете.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Ми тоя с евреите не беше ли?

Коментар

Да, усетих се по някое време. Да се гавриш со играчите на Подуене е нечестно, защото правят каквото могат, а да се със повечето им фенове е безмислено, защото няма да го проумеят.
                        Да.
                        Абе аз като исках да ти пратя огледалце ти не та не.Ако се беше съгласил сега нямаше да конкурираш черният геи определен от белградската като клоуна на сръбският футбол

Коментар

• Аз пък чакам първия мач на Левски в българското първенство.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Да, усетих се по някое време. Да се гавриш со играчите на Подуене е нечестно, защото правят каквото могат, а да се със повечето им фенове е безмислено, защото няма да го проумеят.
                            Да.

Коментар

• Императоре, от ЦСКА съм (дори повече съм от ЦСКА отколкото ръководството и половината играчи на клуба) и се шегувам.
                              Ако може да става дума за гавра, то тя в никой случай не е с играчите на Уевски или техните привърженици. Да, гавря се със "синята" преса, радио и телевизия, защото наистина фенското им поведение не приляга на сериозни медии.

Но пък от друга страна, кой твърди, че са сериозни. Може би ни се искало, но ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Пламен
                                Вижте какво,
                                ако не сте гледали срещите от европейските турнири и разчитате да се запознавате с хода им, само от вестници, радио и телевизия ще разберете, че левскарите са евробойците на Балканите защото:
                                1. Отстраниха, въпреки лошия си късмет, изключително силен отбор, за да влязат в групите на Шампионската лига.
                                2. В първите си два мача във въпросната група показаха, че всички ще се съобразяват с тях.
                                3. Запазиха шансовете си за понататъшно класиране в турнира на богатите.
                                4. Ако по някаква случайност не са първи или втори отбор в групата, то със сигурност ще продължат в турнира за Купата на УЕФА.
                                5. Историята им е толкова наситена с успехи на европейската сцена, че те не се радват, когато "само играят срещу" или " само отбележат на" грандовете на европейския футбол.

Така, че проявете малко респект към най-успелия български отбор и спрете да гледате мачовете им. Не сте достойни, а и не разбирате. Та нали за това има вестници, радио и телевизия.
                                Пламене, ти ме развесели, няма шега, да.
                                1. Ако за теб осмият в Италия и абсолютен дебютант в евротурнирите Киево е "изключително силен отбор", то просто няма за какво да говорим. А може би имаш предвид Сиони?
                                2. Наистина - за разлика от Марек и Родопа, които не се съобразяваха с вас, Барселона и Челси не пуснаха детските си отбори срещу Подуене, тук съм съгласен.
                                3. Шансовете съществуват само в твоето въображение. Ще бъде чудо, ако вземете и точка в мачовете докраят, още повече, че соченият за субаутсайдер вердер явно смята да се бори здраво за място в лигата.
                                4. Това го оставям без коментар - просто щяха да ми паднат всичките очи като прочетох.
                                5. Това не го разбрах, много оплетено...

6. Ти не беше ли от ЦСКА? Ако да - и просто си правиш гавра с трупища, то това не е хубаво.

Акуариус, така е - и заслужено щяхме да ги бием - само че двама мръсни садии, надуващи кавалът в двата мача не ни позволиха.

Коментар

Working...
                                X