IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ето и една новина, която се надявам да обърне насоката на дискусията в тази тема все пак и малко към финансовата сфера, каквато всъщност е и спецификата на форума :

"Първият български отбор в Шампионската лига Левски съвсем скоро ще излезе на фондовата борса, анонсира собственикът на 24-кратните шампиони Тодор Батков. За целта уставният капитал на ПФК Левски АД трябва да се вдигне от 500 000 лв. до 30 млн. лв., за да може да се емитират акции на софийската борса. Крайната цел на ръководството на “сините” всъщност е вторично предлагане на акции на скандинавската борса, където отсега има интерес към купуването на дялове в клуба."
    Източник: 24 часа
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Хаки, сигурен съм, че е така, както казваш. Следя мненията ти и ти вярвам.
      алеаторе, извинявам се за грешката си. Прав си. Нямам оправдание.
      Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Вижте какво,
        ако не сте гледали срещите от европейските турнири и разчитате да се запознавате с хода им, само от вестници, радио и телевизия ще разберете, че левскарите са евробойците на Балканите защото:
        1. Отстраниха, въпреки лошия си късмет, изключително силен отбор, за да влязат в групите на Шампионската лига.
        2. В първите си два мача във въпросната група показаха, че всички ще се съобразяват с тях.
        3. Запазиха шансовете си за понататъшно класиране в турнира на богатите.
        4. Ако по някаква случайност не са първи или втори отбор в групата, то със сигурност ще продължат в турнира за Купата на УЕФА.
        5. Историята им е толкова наситена с успехи на европейската сцена, че те не се радват, когато "само играят срещу" или " само отбележат на" грандовете на европейския футбол.

Така, че проявете малко респект към най-успелия български отбор и спрете да гледате мачовете им. Не сте достойни, а и не разбирате. Та нали за това има вестници, радио и телевизия.

Коментар

• Aquarius, написах мнението, което предполагам е предизвикало твоята реакция, под влияние на емоциите от мача с "Бешикташ" и ядосан от множеството откровено хейтърски мнения, които прочетох тук... Просто ми се искаше да вярвам, че пишещите тук са по-различни от безмозъчните същества, които пълнят форума на gol.bg, но уви

А що се отнася до мача "Левски" - "Челси": аз бях на стадиона и съвсем искрено подкрепях "твоя" отбор, който в конкретната ситуация беше "НАШИЯ" отбор.

И последно: ако си се почувствал засегнат от това, което казах по адрес на "драскачите с тъмносини очила", съжалявам! Не бих те причислил към тях. Ако прегледаш мненията непосредствено след мача с "Бешикташ", ще разбереш на какво се дължи реакцията ми.

Коментар

• "Пардон, засега ние сме единствения български отбор побеждавал Барселона в мач от евротурнирите. "

Aquarius, Aquarius, аман от "синя статистика"

точно преди 25 години:
            30.09.1981 - Ботев (Пд) - Барселона 1:0, КНК 1/16-финал (Г. Славков)

Коментар

• След като преди в прогнозите си тотално отписах Локо Сф, следва да се опровергая. Направиха добри два мача, малко не им стигна. Бяха на гол, или по- точно на нормален съдия от победата си. Похвално е дебютант да играе с такова самочувствие в УЕФА. Литекс много разочароваха, но явно хората си имат проблеми в състава.

Коментар

• Хаки,
                забелязвам в последните ти постове ескалация на откровен "расизъм" в отношението ти към отбора Левски и левскарите. Чудя се защо. Преди месеци беше по-толерантен. Отдавам го на слабата форма и лошите резултати на ЦСКА. На мача с Бешикташ обаче надскочихте себе си. Трябва да си доволен. Можеше и да победите. Аз лично много исках и се ядосвах, но ако се замислиш - това щеше да бъде нелогично. Просто Бешикташ са по-добри. Това обаче не ми пречеше да бъда за твоя отбор, защото е български, а това значи, че е и мой. Ти, признай, сложи си ръка на сърцето, беше ли за Левски в мачовете с Челси и Барселона? Искрено ли ни пожелаваше успех или ей така протоколно, а иначе се радваше на неуспеха на "врага". И сигурно си прав! Ами ако Левски беше победил Челси? Тогава рухваше цялата цесекарска аргументация - "Вие ни пердашите, но пък в Европа да видите какво правим... Всички се страхуват от нас" Ами, браво, бе Хаки! И аз ви се радвам! Нали сте български отбор. Победите на ЦСКА в Европа са и мои победи. За мен като левскар е важно да ви опердашим пак със 7-2, пък после ако щете бийте и Барселона. Пардон, засега ние сме единствения български отбор побеждавал Барселона в мач от евротурнирите. Надявам се и подебите на Левски в Европа да са и твои. И ако прочетеш малко от историята на клуба ще видиш, че нито са малко, нито са срещу слаби противници.
                Това е Хаки. Наистина съжалявам, че паднахте. Играхте хубаво и достойно, за което като Българин ви благодаря!!!
                Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• "Левски" трябва да набира опит, а ЦСКА - самочувствие. И да намери двама-трима нови футболисти на нивото на основната единадесеторка. Момчетата играха вдъхновено. Успех и на "Левски" - заслужава го.

Коментар

• Японец, преди или след няма никакво значение.Принципа е важен.Българщината не се определя дали подкрепяш друг български отбор срещу чужд.Това да не е война?Или ти така го приемаш?За мен това е просто спорт.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• B.Graham,

това с шалчетата сигурно само ти си го видял, но и така да е поне в агитката на чуждия отбор левскари не имало
                      .............на всичкото отгоре вие играхте с Галатасарай, след мача на Левски с Ливърпул....

и пак ви казвам обсъждаите си спокойно вашия мач... какво мамесвате Левски без причина

Коментар

• ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА

Не ти ли направи впечатление, че аз за самия отбор и футболистите не съм казал нищо лошо - толкова могат, толкова играят. Виж ръководството и заблудените фенове със сините очила, това е друга работа... Тях не мога да не ги критикувам. Хубаво би било да направиш разлика между двете неща.

Коментар

• Hak,

засега единственото доказателство си ти !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от japoneca
                            .....има сини такива които са склонни да стискат палци на българския отборо дори и той са се казва ЦЕЦКА.
                            Kaто тия дето се разхождаха с шалчета на Галатасарай а после се чудеха че сме подкрепяла Ливърпул срещу Левски?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Азиатец, болшинството от пишещите тук са доказателство за точно обратното - непрестанно злобеене и оплюване на противника...

Коментар

• Hakkinen,

защо не си ближете раните на спокойствие, ами пак в нашето дворче надничате. За разлика от червените заблудени фенове, има сини такива които са склонни да стискат палци на българския отборо дори и той са се казва ЦЕЦКА.

Коментар

Working...
                                X