учудващо срамежлив човек!а срам ли те беше в турнира на уефа?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GALBA"Срам ме е че съм Българин",ех веси меси ,много тъпо!
Кажи нещо в защита на Левски, готов ли си да минеш от ЦСКА ако Левски пак падне, защото аз съм готов ако Вердер падне, някой друг.....
АБЕЕЕЕЕ УЕВСКИИИИИ КВИ СТЕ ВИЕ БЕ, КЪДЕ СТЕ БЕ МИШОЦИ......КЕФ, КЕФ И ПАК КЕФ.
Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBA"Срам ме е че съм Българин",ех веси меси ,много тъпо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAКруме,в много от темите уважавам мнението ти,но в тази,където са само Левски и цск,намирам ,че почти всички се принизявате до нивото на самоунижаващите се ,долнокачествени, пристрастени към нискокачествена дрога,пубери.Затова и не влизам тук! ...или поне е за последно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от vesi97Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора Незнам защо но радоста ти прилича на тази на фесовете по време на изборите.И те горките като теб се радваха не ,че те печелят а,че Сидеров губи
можеш или знаеш,срамувай се,за това си толкова достоен,колкото овца,родена в българска земя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от vesi97Срам ме е че съм Българин заради Левски(отбора Незнам защо но радоста ти прилича на тази на фесовете по време на изборите.И те горките като теб се радваха не ,че те печелят а,че Сидеров губи
можеш или знаеш,срамувай се,за това си толкова достоен,колкото овца,родена в българска земя!
Коментар
Коментар