IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този познавате ли гo?

http://www.youtube.com/watch?v=fkrq1TtrsJo

Коментар

• Напълно прав е 22-рий. Защо не избяга Стилиян преди?
      Фордов твърдиш, че ЦСКА е обидил на чест играч, държащ се като абсолютна п... аре да не довършвам името на женският похотлив орган. На офертите за Домовчийски не вярвам - защото информация иде от триото Ганю подуенски - Принцът на свалените гащи - Хасковският сърбин. На никой от тях няма да повярвам дори и да ми каже, че очите ми са зелени, при положение че те действително са такива, защото за тях лъжите, мръсотиите и сръпските номера са начин на мислене. То преди и за Столипиновската перла имаше оферти от най-великите отбори на светът, едве ли не и извънземните идваха да искат циганският Ван Бастен...ама явно само в хвалбите на шефовете от подуене, защото накрая всички знаем къде отиде и какво направи.
      За школата ви - досега от нея е излязал само един качествен играч - Валю, на когото пожелавам по-скоро да се махне от подуенското тресавище, преди да е станал новият Гонзалиню. Той е единственият продукт на широкорекламираният план "2007". Другият, който понякога играе - Коприваров, е посредствен играч и става само за резерва.

И какво поколение виждаш в националът - имаме си двама големи играчи - Марто и Разбербатващият (две открития на неповторимият и велик Стратегос), още 2-3-ма играчи на средноевропейско ниво, останалото е паплач. Точно това проблем на Божественият - няма играчи - средната линия е такава трагедия, че сам той да излезе на теренът без никакви тренировки, ще бъде най-добрият ни халф.
      Петър право казва - в скоро време и в английският ще се появи жаргонният глагол "разбербатвам" - в някаква тяхна транскрипция.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• kogato ozeniavate kompaniite sas kakvi sredstva si pomagate.
        Az sam obiknoveno seliandur4e i darja mnogo na realnite ne6ta.
        Da vi dam edin primer.

KLASIRANE VAV APFL

1.Levski

tova ozna4ava 4e levski e nai dabar vavmomenta

az samdotuk za6toto niama kakvo drugo da pribavia.Molia da bada izvinen ako niakoi se e obidil ot moeto mnenie.

Коментар

• Аз не виждам нищо осъдително в това, което направи Стелко. Очевидно е , че това го е обмислял от доста време. Казвал си е, че ще постиска още малко и по-късно ще предприеме тази стъпка.
          Да не би да е леко решение да обявиш на всеослушание,че напускаш националния?! При това да обявиш съвсем ясно и точно, защо напускаш. Лично за мен Стелко се държи изключително принципно и изцяло подкрепям решението му.

Коментар

• Бе не знам, ама с последното си решение да напусне националния Стилиян ми падна много в очите.
            Подписа договора за Висшата лига - където ако чужденец не е играл определен минимум в националния си отбор хич не го приемат, това е формално условие - и ни заряза. Вече не сме му нужни.
            Такива постъпки имат и други играчи във Висшата лига от Третия свят - вече не щат да играят за националните си.

Коментар

• Е, как да няма оферти към играчи на Левски. За Домовчийски имаше няколко. Импе, как Стилян да остане при вас, когато се продадохте на Литекс с 2-3, той повече не иска да говори за ЦСКА. Разправял в Шотландия как Павлов влязал на почивката да ги кара да се дупят, а Ларсон го помислил за луд. За другите случаите са подобни. Не им се плащаха заплатите и др. такива глуписти. Сега както знаеш в школата на ЦСКА заплати няма, а ти преди време я поставяше наравно с тази на Левски, където има изкуствен терен ? Организацнията в Левски е на по- високо ниво.
              Колкото до Стоичков, не виждам защо от Левски да са срещу него. Той не ги е оязвил, вика им играчите наред. На Левски Стоичков е много, много изгоден. Аз съм против него защото играта е много лоша, и имаме 8 точки само заради късмета ни + М. Петров. Много играчи изгони. Изобщо се взима много насериозно този “ треньор” с опит от 2 години и катастрофални резултати. Вижте колко са силни играчите ни извън нац. отбор, а после като дойдат да играят за него са пълни мишки. Такова поколение като сегашното рядко се среща, а той го прецака. И от какъв зор този ще си прави опит и кариера на гърба на нац. отбор. Да ходи да тренира аматьорския тим на Барса или детските им гарнитури. И без това само им се мазни, но те на са вчеращни да рискуват с него като нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                Или защото ЦСКА продава добре играчи навън са по- силни от Левски? Нелепо е.
                Ами именно, Фордов - много си е лепо. Ако звездите на Подуене са толкова велики, защо никой голям отбор не ги иска? Ето и миналият сезон, уж направихте исторически рейд в евротурнирите, ама пак никой не прояви интерес към играчите ви. От друга страна помисли - ако Божественият, Трифон, Емо и Любо преди и Разбербатващият, Марто и Стенли след тях бяха останали в ЦСКА? Дали за тия 17-18 години щяхте да станете шампиони дори веднъж? Съмнявам се, колкото и садии да купувахте.

Кефалов - Балъков не е играл в ЦСКА - щеше ама избяга в Португалия, глупакът подъл, при подписан договор с нас. Ако беше поиграл в ЦСКА, щеше да играе не в Порто и Щутгарт, а в Ювентина или Реал Мадрид, напримерно. Но Гошо минчев право пееше - който няма акъл, господ го наказва.

Коментар

• Импе, мерси за дружествата, поздрави

Коментар

• Круме,аз съм левскар.Е не върл.Но предпочитам цесекаря Балъков за национален треньор,пред цесекаря Стоичков.Балъков разбира играта,докато Стоичков само я консумира!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                      Като фен на Нюкасъл, следящ изявите им мога да кажа че Крул е много класен вратар, едва на 18 г. и холандски национал. Той ще наследи Гивън на вратата. Да се сравнява с Михайлов е смешно, бащата на Крул надали е шеф на някоя федерация.
                      joro lex-a, за какво точно да се кефя ? Да, головете на Бербо бяха страшни, но за ЦСКА няма дивиденти. Или защото ЦСКА продава добре играчи навън са по- силни от Левски? Нелепо е. Ако вкара такъв гол за нац. отбор много ще се радвам, тъкмо няма да се мъчим срещу Люксембург.
                      Ford , ако повечето Левскари бяха като теб, нямаше да има проблеми, но моите познате - левскари, не против Бербатов ами са против целия национален отбор заради Христо Стойчков. Чак до такава низост не мога да стигна ако ще вашият идол Сираков да е треньор. Национала си е България

Коментар

• Като фен на Нюкасъл, следящ изявите им мога да кажа че Крул е много класен вратар, едва на 18 г. и холандски национал. Той ще наследи Гивън на вратата. Да се сравнява с Михайлов е смешно, бащата на Крул надали е шеф на някоя федерация.
                        joro lex-a, за какво точно да се кефя ? Да, головете на Бербо бяха страшни, но за ЦСКА няма дивиденти. Или защото ЦСКА продава добре играчи навън са по- силни от Левски? Нелепо е. Ако вкара такъв гол за нац. отбор много ще се радвам, тъкмо няма да се мъчим срещу Люксембург.

Коментар

• Все пак миналата година, когато Н.Михайлов влезна като резерва срещу ЦСКА, бе достатъчно опитен, за да се търкаля поне 10 минути по теренът, симулирайки контузия. Явно оня ден, бе доста уплашен, за да де сети за тоя технически похват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
                            Някой го е излъгал, че е много добър вратар
                            Бих желал да добавя само следното:
                            Нека тези заблудени левскари, които оправдават вратарченцето си, че "било младо, че нямал опит, че това са нормални неща, че му завиждат итн." да гледат много внимателно изявите на 18-годишния вратар на Нюкасъл Tim Krul, който опази вратата си суха на вчерашния мач с Палермо.
                            Нормално е като си млад и неопитен, да ходиш да се обиграваш във "В" група, където по всичко изглежда, че нещата са доста по-чисти.

Коментар

• В най-скоро време в английския език ще се появи глагола to berbate, с който ще се обозначават гениалните прояви на Димитър Бербатов.

Коментар

Working...
                              X