If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само ЛЕВСКИ!!!! Комунягите да си заврът главата в задника и да не говорят защото тъкмо се отърсихме от тях. Не искаме червени боклуци
нито от БКП нито от ЦСКА.
Къффф си ти бе смешник..
Левскар Капиталист
Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд
Само ЛЕВСКИ!!!! Комунягите да си заврът главата в задника и да не говорят защото тъкмо се отърсихме от тях. Не искаме червени боклуци
Edin pederast se opitva da osere nai-velikiya mach v istoriyata na BG football avie se zanimavate s gluposti.
P.S. Sorry za US ama kirilicata mi se e bugnala pak.
НЕ В ЖЕЛАНИЕТО И ТОИ ДА СЕ ВКЛюЧИ ПРИ ЗЛОБАРИТЕ Е ГОТОВ ДА ОПЛюЕ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО.ПРОСТО ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ НЕ МОЖА ДА ИЗМИСЛИ
Edin pederast se opitva da osere nai-velikiya mach v istoriyata na BG football avie se zanimavate s gluposti.
НЕ В ЖЕЛАНИЕТО И ТОИ ДА СЕ ВКЛюЧИ ПРИ ЗЛОБАРИТЕ Е ГОТОВ ДА ОПЛюЕ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО.ПРОСТО ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ НЕ МОЖА ДА ИЗМИСЛИ
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Kраино време беше някои да прогледне а не само да се оправдават с със съдии и липса на късмет.Между другото часовия вестник ли е?
ДА ОТ НЕДЕЛЯ-АХ ТОЗИ МЪРИ(ИЛИ КАК ЛУМПЕНИЯДАТА ЗАПОЧНА ДА УЧИ НА ФУТОЛ ЕДИНСТВЕНИЯ СМИСЛЕН БЪЛГАРСКИ ТРЕНЕР)-ИМА ОЩЕ МНОГО ИСТИНИ НО НЕ МИ СЕ ПИШЕ.ВСЕ ПАК НЕ БИХ ИСКАЛ ДА СТАВАМ ПРОСВЕТИТЕЛ НА СЛЕПЦИТЕ
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
СЛЕД ДОСТИГАНЕТО НА 1/4 ФИНАЛ ЗА ТУРНИРА НА УЕФА ПОБЕЖДАВАИКИ ДВА ФРЕНСКИ И ЕДИН ИТАЛИЯНСКИ ОТБОР,А СЛЕД ТОВА СЪВСЕМ ЛОГИЧНО И С АРИСТОКРАТИЧНА ЛЕКОТА ЩЕ ПОПАДНЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА. ИМЕННО ВЛИЗАНЕТО В ТЕЗИ ПРОСЛОВУТИ ГРУПИ ОТПРИЩИ НЕВИЖДАНА ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ СРЕЩУ СТОИЛОВ И ЛЕВСКИ.ВСЯКАКВИ НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ СПЕЦИАЛИСТИ ЗАПОЧНАХА ДА КРИТИКУВАТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА СИНИТЕ СРЕЩУ ШАМПИОНИТЕ НА АНГЛИЯ И ИСПАНИЯ КАКТО И НАИ ДОБРИЯ ОТБОР НА ГЕРМАНИЯ В МОМЕНТА.НЕ МОЖЕЛО ТАКА НЕДОСТОИНО БИЛО ПРЕДСТАВЯНЕТО.ЛЕВСКИ НЕ СТАВАЛ ЗА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА.ВСЕ ЕДНО ИДЕ РЕЧ ЗА ВДИГАНЕ НА ЩАНГИ НЕ ЗА ФУТБОЛ.НЕ,ЧЕ ЛЕВСКИ ПОКАЗА КОИ ЗНАЕ КАКВО. НО ДА НЕ СЕ РАЗМЕЧТАВАМЕ ЗЛЪЧНИТЕ КОМЕНТАРИ ПО АДРЕС НА ЛЕВСКИ НЯМА ДА СПРАТ.ТЕ СА ЕСТЕСТВЕНИ ЗАЩОТО УСПЕХА Е КАТО ПРЪДНЯТА.САМО СОБСТВЕНАТА МИРИШЕ ПРИЯТНО А КОГАТО СИ ЗАКЛЕЩЕН В НУЖНИКА И ОСНОВНИЯ ТИ ПРОБЛЕМ Е ТОВА ДАЛИ НЯКАКЪВ ИНДИЯНЕЦ ЩЕ ТЕ КУПИ ИЛИ НЕ , НЯМАШ ОБОНЯНИЕ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПРЪДНЯ СТАТИЯТА Е ПОМЕСТЕНА В СТОЛИЧЕН ВСЕКИДНЕВНИК ОТ ПАВЕЛ КОЛЕВ И ДВАМАТА С ДОКАЗАНА ЧЕРВЕНА ОРИЕНТАЦИЯ
Да - защитниколиткащият зъблю Роналдиню. Познаваме - ама Топчо и томашич го познават по-добре от нас, да. :-) :-) :-)
....бива го да прави финтове, но Разбербатващият по-гаден за защитници. Роналдиню са гърчи, мята се, един вид макар и да прави финтове с техническа лекота, все пак създава поне илюзия за физическо усилие. И усмехва със зъбеста усмивчичка, така че не можеш да му се сърдиш.
А Разбербатващият преодолява защитници с аристократическо високомерие, пренебрежително и ме е страх, че някое унизено животно ще му строши краката умишлено... дано не стане...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар