IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1.30 или 1.10

Виждам че си откровен така че и аз ще бъда такъв.
    Боли ме жив ли си или умрял ли си и какво е твоето мнение за мен.

Коментар

• 1.30 или 1.10

Саки, може и грубо да ти прозвучи, но въобще не ме интересува твоето
      мнение. Въпросът е че не е редно да ми говориш за научна фантастика и
      отекчителни хора като преди няколко дена си ми пял "fly away" ли беше.

Коментар

• 1.30 или 1.10

Samo da dobavia za cabela tam varha ne e okon4atelen i 6te ima nov ne e preklu4ila tam kartinata kakto pri eur

Коментар

• 1.30 или 1.10

Ще напомня само, че освен за строгите цикли и логиката на пазара има и други
          теории...

Коментар

• 1.30 или 1.10

За кабела очаквах по-високи нива защото там все още няма реверсия на дневна база но за еврото само се чакаше момента за добър сел
            и той се появи заедно с франка за бай по едно и също време.Това е.А иначе евро-то ~1.10.

Коментар

• 1.30 или 1.10

Da nabludava6t pazara si ima cikli po koito si varvi i tezi cikli napalno otraziavat fundamenta koito vijdame da ne govorime 4e ot po golemite cikli moje da se izvadiat i izvodi za saotvetnite ikonomiki kavi 6te badat kam tezi periodi. Kato ne mojete tehni4eski da poglednete tolkova napred pone si napravete smetka primerno za lihvite mejdu evropa i usa kam kraia na godinata tova e nai prostia na4in da se oientira6 za posokata za sledva6tite meseci. Haide leka ve4er gledam pazara vsiaka ve4er kam 12 ve4erta taka 4e do utre ve4er i uspe6en den na kratkosro4nite igra4i

Коментар

• 1.30 или 1.10

Предсказывать будущее легко. Гораздо сложнее понять, что происходит сейчас.
                Фриц Дресслер

Не е врачка, господин Саки, ако предпочитате "предсказва", "предполага", "предвижда",
                "прогнозира" ... Изберете си подходящата, според Вас, дума :-)

Коментар

• 1.30 или 1.10

Аз ОБЕЩАВАМ да питам от 1.24 и 1.25 и 1.26 и 1.27 и 1.28 и 1.29 само едно:
                  ЧЕ БЕГАМЕ ЛИ НА 1.10 ИЛИ 1.08 И КОГА?
                  Поздрави!
                  Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                  [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• 1.30 или 1.10

това беше в твоя англоговорящ период

Коментар

• 1.30 или 1.10

Саки явно и ти си забравил че само преди няколко дни и ти
                      щеше да отлиташ нанякъде, нещо беше GBP, EUR. Много ти е
                      къса паметта и ти го раздаваш като Симо май

Коментар

• 1.30 или 1.10

Той да не е врачка да 'предрича'?
                        Съгласен съм с него 100%.
                        Грешка няма.Вервайте!

Коментар

• usd/jpy

nabludavasht: polozenieto e na kantar i sum razdvoen.
                          1. mnogo dobur fundament vadat naposleduk zalturkovcite. na fona na slabite danni ot US i sredna rabota ot EU
                          tova me kara da mislq 4e jpy moze i 108 da otkara tia dni.
                          2. dnes na moenti mi mirisheshe na BOJ..., US indexite spadat iako (dobre se izmuknah ot nasdaq ) v pove4eto slu4ai NIKKEI e prqko svurzan s US indexita, a slab nikei e slaba jpy
                          ako i boj udari edno ramo ( v kontexta na silen dolar) moze da stane 'losho gosho' 111 pone

spored men zavisi si4ko ot NIKKEI i EUR taia ve4er..ako se zasilqt i dvete -> 108 ina4e 111
                          pozdravi i leka(i profitna ) nosht
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• 1.30 или 1.10

Невярващ, чисто технически ли са ти аргументите за тези стойности, които предричаш?

Коментар

• eur/usd

Nabludava6t prav si absolutno tuka naistina niama o6te priznaci za napuskane na kanala no ima sigurni indikacii 4e posokata pone do kam sredata na sledva6tata godina 6te e nadolu taka 4e ne o4akvam da ima niakakvi stramni spuskania nadolu.

Коментар

• eur/usd

Някой хора тук са доста отекчителни.
                                Невярвящ какво и обясняваш като за тях тази материя е научна фантастика?

Коментар

X