IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1.30 или 1.10

To4no tova e bratlence trudno moje da se kaje cel na tozi tanak pazar kato gleda6 den za den no ne i malko po nadale4e a kato govori6 dalgosro4no nagore az ne go otri4am samo 4e sled kato vidime pone 1.10 sled tova i 1.45 i 1.50 moje da razgledame i posle 0.60 tova sa o6te po dalgosro4nite cikli koito 6te vidime v sledva6tite 15 godini taka 4e zavisi kak go gleda6

Коментар

• usd/jpy

Бертрам, къде ти е лимита? Как го виждаш?

Коментар

• eur/usd

ОК, Невярващ, не обвинявам никого, че си променя вижданията, дори да го
        направи - това е нормално. Просто 1.10 ми се вижда доста крайно, а това
        автоматично го поставя под съмнение, поне за мен.
        Да почакаме, да видим. Не твърдя, че ще стигнем 1.30 все пак, но не виждам
        и признаци за напускане на канала засега и поемане рязко надолу.

Коментар

• 1.30 или 1.10

Абе момци,що говорите врели-некипели?
          Павел,Мавел,тоя-оня,1.10-1.30,ала-бала...
          Гледайте си индикаторите и акаунтите и правете по някоя стинка бре...
          Кой може да Ви каже на тоя тънък летен пазар ясна цел след някой и друг ден?
          Детинщини....
          Посоката за евро/долар в дългосрочен план е НАГОРЕ!
          Докъде-един Господ знае!
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• gbp/nzd

zdrasti mario
            tva go otigrah ot 2.8828 - 2.8746
            sega sum kus v usd/jpy
            pozdravi i lekva ve4er
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• usd/jpy

Samo da dobavia mnenieto na Pavel ot predi niakolko meseca toi e o6te po 6okira6t za vas s cel 0.96 ako ne se laja predi 1.30

Коментар

• usd/jpy

Nabludava6t ne sam saglasen s tebe 4e sa uiazvimi dalgoso4nite prognozi li4no az sam zaiavil 1.10 o6te pedi 2-3 meseca i si stoia na mnenieto za tazi cifra daje bih kazal 4e sam skromen s neia o4akvaniata sa mi za 1.05 - 1.07 no taka 6te vseia o6te smut. Ako ima6 v predvid konkretni hora moje i da si prav ako dneska kazvat edno utre drugo no uveriavam te az ne sam ot tiah i daje i 1.28 da vidime az pak 6te tvardia 4e 6te vidime 1.10 predi 1.30. Predi malko pro4etoh i postinga na Rad v delta foruma kato gledam i toi e na podobno mnenie samo 4e s cel 1.08 a toi i Pavel sa nai dobrite v deltata kakto tuka sa Kuki i Marian taka 4e ne sam edinstvenia na tova mnenie. Ne iskam da sporia s nikoi prosto iskah da ti kaja 4e ne sam ot tezi s promenlivo mnenie na vsiako obra6tane na pazara s niakakvi srednosro4ni celi

Коментар

• eur/jpy

sell 134.70
                  За 30-35 бързи пипса.
                  Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                  [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• usd/jpy

Здравей бертрам,
                    виж какво става при кивито-sell2.8761-limit2.8570
                    samo po barzo

Коментар

• eur/usd, gbp/usd

prav si za krainite i dalgosrochnite yiazvimi sa ,a za mernica na A.G. ne znam ,kato gledam kak ni striaska bombadjiite riapa da iadat v sravnenie s nego dneska 120p gi napravi ..

Коментар

• eur/usd

systray предпочитам sell limit 1.2275 stop 1.2295
                        лека нощ и успех

Коментар

• usd

Не съм икономист, може ли да помоля по-фундаментално настроените участници
                          да коментират за какъв дявол може да им е на американците скъп долар точно сега преди
                          изборите и при рекордния търговски дефицит?

Коментар

• eur/usd, gbp/usd

Кой повтаряше като омагьосан 1.91 за кабела? И не е ли сега същата ситуация
                            с друго число - 1.10 за eur? Не искам да се заяждам, а само казвам, че твърде крайните
                            мнения и твърде дългосрочните прогнози са много уязвими. Иначе - да пропоръчаме
                            на A. G. да влиза във нашия форум да си сверява мерника :-)
                            Успех на всички!

Коментар

• eur/usd

Iav, за кабела вече си мисля да махна поръчката, Прекалено силен откат даде.
                              Ако изчакам днните, ще изпусна момента за влизане със сигурност. Но обърни внимание на плитките стопове и липсата на таргети - очевидно и аз не съм много бичи настроен.
                              Все пак при еврото си струва да се опита...

Коментар

• usd/jpy

Az sum kus na 109.8, radvam se da vidya 4e i drug misli taka, no stopa e na 110.32(vinagi go zaka4a za malko), nadyavam se da se vurne pod 109.80-75 prez noshta ili utre rano...

Коментар

Working...
                                X