If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен нивото 1.2640-50 е критическото. Там са 61.8% от корекцията на 3-та вълна на пада от върха. Пробие ли над 1.2650-60, ще трябва да обръщаме нагоре.
Коментар
Dmitri
Нов FOREX анализ
Здравейте,
някъде из мрежата имаше исторически котировки на основните валутни двойки за малки интервали. Ако не се лъжа бяха 5 минутни. Някои сеща ли се къде мога да ги намеря.
Благодаря предварително и късмет.
Коментар
prior
eur/$ ...GBP/$
Пепи,мерси.Иначе сценария поне при мейджърсите е ясен,но някои дебели глави
предпочитат хулите,заяжданията,а очевидно и загубите.Но - сметките са си техни
колеги явно нива 1.2640/45 и 1.8790/00 ще си кажат думата.
Успех на всички
Коментар
Нов FOREX анализ
prior - много се смях, при това от сърце на последният ти постинг. Замислял ли си се да пишеш
фейлетони или да се пробваш за сценарист в някое шоу ;-)
Успех на всички Спекуланти
Коментар
prior
Нов FOREX анализ
Говорих с бай Садаказу Танигаки.Питам го как можа да ме остави къс от 106.11 и кой път
да хващам.А той ми вика "търпение-спасение!".И отново ми повтори,че истинската битка
предстои за него под 105.Вчера г-н Караиванов е написал нивата на истинската битка.
Както знаете,бях къс от миналата седмица в кабел/франк от 2.3470.Та сутринта се обадих
с горещи благодарности на Жан-Пиер Рот за 120-те пипса,които вчера прибрах.Той се
разплака.Викам си :"от умиление".Пък то се оказа,че плаче дето неговите подчинени
не могли да закарат евро/франк над 1.58.Като се успокои каза,че ще почва с уволненията.
Повтори ми да скъсявам кабел/франка.Обадих се още и на дядо Грийнспан.Намекнах му да
каже на Сноу да престане да става за смях и на децата с неговия"силен долар".За огромна
моя изненада дядката вика:"Кое е по-голямо 1.30 или 1.05?" Отговарям му:"1.30" .И тоя
разправя:"Виждаш ли,значи е силен!" Затворих му.Съжалих го,защото явно го е хванала
старческата деменция или началния стадий на болестта на Алцхаймер((
Zdraveite Ejednevnite angajimenti ne me ostaviat za dalgo vreme pred PCto
Vijdam che e dosta interesno no i riskovano
Franklin dobre che snoshti zatvorih na 0 che dnes dosega shtiah da sam mnogo nerven
Ot druga strana ako biah riskuval
shtiah da sam s izpalnen profit
Коментар