IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов FOREX анализ

prior, ти действително си талантлив. С кеф се смях на постинга ти.

Коментар

• Нов FOREX ОСЦИЛАТОР

prior започвам да разработвам осцилатор и от твоите врели-некипели-

Коментар

• Нов FOREX анализ

Благодаря Светлин!

Коментар

• Нов FOREX анализ

www.dukascopy.com

Коментар

• Нов FOREX анализ

Според мен нивото 1.2640-50 е критическото. Там са 61.8% от корекцията на 3-та вълна на пада от върха. Пробие ли над 1.2650-60, ще трябва да обръщаме нагоре.

Коментар

• Нов FOREX анализ

Здравейте,
              някъде из мрежата имаше исторически котировки на основните валутни двойки за малки интервали. Ако не се лъжа бяха 5 минутни. Някои сеща ли се къде мога да ги намеря.
              Благодаря предварително и късмет.

Коментар

• eur/$ ...GBP/$

Пепи,мерси.Иначе сценария поне при мейджърсите е ясен,но някои дебели глави
                предпочитат хулите,заяжданията,а очевидно и загубите.Но - сметките са си техни

Коментар

• Нов FOREX анализ

varna az si mislia che ako ne obarne na podstapite do 2640 6te kachi zadaljiteno o6te.

Коментар

• eur/$ ...GBP/$

аз мисля че отиваме към 1.2660

Коментар

• eur/$ ...GBP/$

колеги явно нива 1.2640/45 и 1.8790/00 ще си кажат думата.
                      Успех на всички

Коментар

• Нов FOREX анализ

prior - много се смях, при това от сърце на последният ти постинг. Замислял ли си се да пишеш
                        фейлетони или да се пробваш за сценарист в някое шоу ;-)
                        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Нов FOREX анализ

Говорих с бай Садаказу Танигаки.Питам го как можа да ме остави къс от 106.11 и кой път
                          да хващам.А той ми вика "търпение-спасение!".И отново ми повтори,че истинската битка
                          предстои за него под 105.Вчера г-н Караиванов е написал нивата на истинската битка.
                          Както знаете,бях къс от миналата седмица в кабел/франк от 2.3470.Та сутринта се обадих
                          с горещи благодарности на Жан-Пиер Рот за 120-те пипса,които вчера прибрах.Той се
                          разплака.Викам си :"от умиление".Пък то се оказа,че плаче дето неговите подчинени
                          не могли да закарат евро/франк над 1.58.Като се успокои каза,че ще почва с уволненията.
                          Повтори ми да скъсявам кабел/франка.Обадих се още и на дядо Грийнспан.Намекнах му да
                          каже на Сноу да престане да става за смях и на децата с неговия"силен долар".За огромна
                          моя изненада дядката вика:"Кое е по-голямо 1.30 или 1.05?" Отговарям му:"1.30" .И тоя
                          разправя:"Виждаш ли,значи е силен!" Затворих му.Съжалих го,защото явно го е хванала
                          старческата деменция или началния стадий на болестта на Алцхаймер((

Коментар

• Нов FOREX анализ

По точно от върха на петата вълна по 5 мин. график

Коментар

• Нов FOREX анализ

нееее, аз имам идея за скъсяване, ама мисля да го направя от нива около 1.2640.

Коментар

• EUR/USD

Zdraveite Ejednevnite angajimenti ne me ostaviat za dalgo vreme pred PCto
                                Vijdam che e dosta interesno no i riskovano
                                Franklin dobre che snoshti zatvorih na 0 che dnes dosega shtiah da sam mnogo nerven
                                Ot druga strana ako biah riskuval
                                shtiah da sam s izpalnen profit

Коментар

Working...
                                X