Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
supertraider
eur/usd
spiidy sledia fyndamenta za po dalag period sashto ,i za peshalbite na us companiite si prav -cifrite ti sa tochni i izvoda koito pravish e edinstveno vernia po ychebnik ,i vse pak US niamat nyjda v momenta ot skap dolar i predi izborite niama da forsirat lixvite -US izborite sledvashtite niakolko meseca sa opredeliashti fyndamenta e podchinen ,vchera problem za men be da opredialia tochnoto dano za eur a v dvijenieto -otkata biax sigyren ,dnes pazara mie po neiasen ..priznavam si i zatova sam van ..i na men mi xaresva ideiata teoriata da e viarna yveriavam te...
Коментар
-
mario
gbp/nzd
Ще ти бъда благодарен
поздрави и успех
Коментар
-
кацата
usd/cad
колеги един анализ на CHF
Коментар
-
usd/cad
Нов анализ от днес на Mizuho (Nicolle Ellott)
http://www.fxstreet/com/nou/content/...hnicalanalysisРискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
-
кацата
eur/usd
само си лафите ама ништо не разбирате
Коментар
-
speedy
eur/usd
Supertrader долара не е на тънак лед. Mанипулаторите са си свършили работата, ако наистина мислиш така.
Един съвет фундамента се следи не седмица за седмица, а за по -дълак период и само тогава може да си правиш някакви заключения.
При условие че знаеш какво казват цифрите, а не какво мисли някой си от JP Morgan например. Вчера те запитах какви са вариантите Алан Г. да превличе капитали към САЩ. Май още нямаш отговор.
Другото ако не разбираш цифрите то поне си направи някакво заключение от факта, че от година на сам печалбите на компаниите от S&P500 расте за всяко тримесечие с над 20%. То май е достатъчно да забравиш думата лош фундамент.
Това последното е и до DR.
Коментар
-
speedy
eur/usd
Supertrader . M , .
, - .
, JP Morgan . . . .
, S&P500 20%. .
Коментар
-
ANALYSIS
eur/usd
Доктор Ох Боли, каза БЪРЗО ГО ШОРТИ, и платформата тресна при вида на търговия тесна и отсъди експертиза, в позиции дълги да не се влиза!
Коментар
Коментар