IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

на мен по-скоро ми прилича на излизане от къси позиции на трейдъри търгуващи с по-нисък риск - излизане преди новините и ново влизане след новините...
    което не е задължително да е истина естествено.

Коментар

• eur/usd

Tova poka4vane moje da se okaje i kato nagnetqvane predi sriv a ne izti4ane na info

Коментар

• eur/usd

Usestate li novoto duno 1.1715!Az da!

Коментар

• brokeri

qwno po4na da izti4a informaciq i po4naha da kupuwat eur

Коментар

• gbp/chf

Systray,то в тия кросове на кабела никога няма да изглеждат по учебник нещата,та не знам.
            Във всеки случай една покупка ми изглежда много рисково начинание

Коментар

• brokeri

yeeee sega vliazoh na anmart i vidqh 4e sa mahnali comissionite...tova e dobre.
              misleh 4e samo DS sa taka no ve4e she znam
              za sledvashtite 500 EUR sa za CMS

nqko da ima zabelezki za CMS. turguval sum na demoto na VT i me kefi pove4e ot Deltetreiding.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/gbp

sell 0.6715 stop:0.6730
                pravete si smetka za cable....
                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• gbp/chf

Soldier, towa имах предвид

Коментар

• eur/usd

Ето какво направих и аз пред вид новините: лонг 1813. До излизане на новините едва ли ше падне много отдолу.
                    Основна причина тото3. С други думи, ако има разминаване дори малко с очакванията, разтоварване от къси и посока север.
                    Не се включвам с къси, защото така или иначе съм пропуснал момента.
                    Успех на всички!

Коментар

• gbp/chf

Systray,едва сега сядам зад РС-то,бях в движение.И гледам - доста задна гума от
                      USD/JPY. За 2.39+ и 2.38+ ли имаш предвид? Иначе,без много вглеждане ситуацията ми прилича
                      на това:от европейските валути много нежелан паунд ( справка EUR/GBP ) и много силен франк
                      ( справка EUR/CHF ).Резултата за кроса е ясен.

Коментар

• usd/jpy

SELL 110.75 STOP 110.85

Коментар

• eur/usd

предвид новините не ми остава нищо друго освен да преместя стопа на късите на 1.1879, целта остава 1.1559
                          замислям се за добавяне под 1.1780, но добавените (ако стане) бих извадил после при нива около 1.1700

Коментар

• EUR/CHF

buy 1.5440/45

Коментар

• gbp/chf

Това чудо на дневната графика на двоен връх ли ми прилича?! Soldier, ти какво ще кажеш?

Коментар

• eur/usd

a kvo stva s tapia avstraliec kade se e zasilil????

Коментар

Working...
                                X