IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да продължим напред

Хора,мастилото струва пари.
    Р.S. Думите ми да не се приемат като сигнал за каквито и да било сделки!

Коментар

• Да продължим напред

Марио, за мен времето, което отделих в тази целенасочена критика е една ценна инвестиция.
      Инвестирах в една бъдеща открита връзка между теб и мен, а не с някой друг, точно защото сметнах, че ти го заслужаваш.
      И... го правя за трети и ПОСЛЕДЕН път.

Аз никъде не съм казл, че ти си сбъркъл: "Пишеш много постове, а това определено не ни помага много. Понеже те уважавам и те чета, добре е да пишеш, когато имаш нещо наистина ценно за казване. Иначе става като чат и се губи качество за сметка на количество. Видя ли днес как те подведоха във форума. И затвори. Дали беше само твое решение, а?"
      Интерпретацията си си я направил сам, но очевидно не е тази, която имах в предвид. А тя беше, че ако някой се унесе в диалог с други членове на форума, той не може да е независим в преценката си. За добро или за лошо.
      НИКЪДЕ НЕ СЪМ КАЗЪЛ, ЧЕ СИ СБЪРКЪЛ В ИГРАТА СИ.
      НИКЪДЕ НЕ СЪМ КРИТИКУВЪЛ НАЧИНА ТИ НА ИГРА.
      Знам, че стилът ми на писане и говорене е директен, неделикатен и ЧЕСТО груб, но корелацията, която исках да направя беше точно между многото постове и повлияването на играта на участника.
      Аз на свой ред, докато прочета толкова постове изгубих почти час. Ето това ме ощети, а сигурен съм не само мен и не само сега.
      Не ме интерсувът много други членове на форума, които не спирът да пишът постове само за спорта и за да си чешът езика. Тях не ги чета. В МНОГО от твоите постове има ценно съдържание и ми е интересно да ги чета. Но... когато се унесеш, просто качеството се изпарява и така ни подвеждаш, което съм убеден ЗА МЕН не е добре и е загуба на ценно време.

Това е - толкова е просто. Конфликт на интереси. Удовлетворявайки желанието си за самоизява, отнемаш от времето на другите, които те четът.
      Ако си градивна и прогресивна личност, ще проявиш разбиране.
      И...ще продължим напред. Всеки по своя път, но като добри колеги с чисти взаимоотношения.

Ето аз ти подавам ръка. И те моля да ме извиниш, за... нещата, които ми липсват на мен и за които и аз се нуждая от един ценен критик.
      УБЕДЕН СЪМ, че двамата с теб ще сме си много по-ценни като добри колеги отколкото като добри врагове.

Марио, дните си минават, животът си лети, аз продължавам напред.
      За мен тази история е едно красиво дежавю, което ми се е случвало много пъти благодарение на острия ми език.
      Продължението на историята обаче винаги е с неизвестен край
      Така живота е по-интересен.

Коментар

• 1anti

Izteglih q ot tam oba4e ima nqkakva gre6ka.

Коментар

• 1anti

По-надолу някой даде линк:

http://free.data.bg/leman/Metastock+/

151MB

Коментар

• 1anti

Yahoo e 100 Mb bi trqbvalo da stane.Ako iska6 prati emaila mi e:kokiboki85@yahoo.com

Коментар

• 1anti

V yahoo nqma li da stane?Kolko e golqma?

Коментар

• Metastock

metastock ne e losha programa, no ne pravi pari...ako imash mail koito pobira dosta info/mb/ ili nqkakvo ftp moga da ti q pratq...

Коментар

• Metastock

Николай, не съм сигурен, не го ползвам. Някога го бях намерил безплатно, но не се сещам откъде. Може би някой от тук пишещите ще ти помогне.
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Metastock

Iskam da vi popitam ima li nqkakva osobenost pri instalaciqta na Metastock?

Коментар

• e/$

1 ЗА ОБРЪЩАНЕ ОТ ТУК
                      M-1-va 0.8580-1.1880 3-ra 1.0840-1.2580 5-ta 1.1830-1.3468\1-ДЪЛГА 3=5
                      2 АРГУМЕНТ - ОТ 1.1830 1 СЪПРОТИВА-1 2487 2-1 3155
                      3-1 3486

Коментар

• Metastock

Samo 1695$

Коментар

• Metastock

Aha ama tam iskat pari.

Коментар

• Metastock

http://metastock.com/
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Metastock

Molq vi kajete mi otkade da si namerq Metastock?

Коментар

• сиганина

ИЗВИНЯВАМ СЕ ,ЧЕ РЕАГИРАХ ОСТРО НА КРИТИКА МУ КЪМ МЕН

И аз ти казах "моята" истина директно

Какво разбираш под истина?да критикуваш,как съм играл ли?
                                Не мислиш ли,че това си е моя,лично моя работа,не бих казал твоя.

Ти като не искаш да погледнеш по далеч от носа си - проблема си е твой

Напротив,вече знам къде сгреших!и зная как да постъпвам за бъдеще. Твоята убеденост за мен(вече ти казах,че не ставаш за психоаналитик)не мога и не искам да променям,добре щом така мислиш

Последния ти пост е ярък пример за това колко си се вързъл на някъкъв "циганин". Бил доста под твоето интелектуално ниво.
                                Нима? И с писания като тези ли си поддържаш високото ниво?

Да-за съжаление тук си прав-изпуснах си нервите за което ти се извинявам.Лоша реакция на твоята критика(не истина).

Не си ли даваш сметка, че пишейки толкова често за своята житейска съдба , влияеш отрицателно върху Форекс вълната на форума.

Това не го разбирам,какво съм казал за житието си?
                                Че съм семеен,имам деца,че работя?
                                Не мога да разбера в какъв смисъл е казано? и как това влияе отрицателно?

Защо си мислиш, че някой го интересува? А дори и да има такива "съчувстващи" колеги, тук ли му е мястото?

Какво рабираш под съчувствие?
                                Сам се обучавам и май не искам някой да ми "проповядва"(втълпява) свои виждания,били и правилни,предпочитам сам да прочета и достигна до изводи и решения.По трудния начин-по дългия път."
                                Ако си забелязал,нищо не търся,вчера за пръв път поисках мнение
                                за стоп и въпреки това не съм го поставил така,както са ме посъветвали,но това пак не е твоя работа,нали.

Целта на форумите обаче е членовете да си помагат един на друг, когато някой се нуждае от помощ (съвет, литература, сайт). Ти обаче последните месеци не направи никакво изключение от духа на форума "ДА НЕ СЕ ПОМАГА НА НОВОБРАНЕЦА". Беше доста стиснат на конкретни молби за помощ, спомням си поне два случая, когато конкретно те помолиха и ти не помогна. Така, че не търси съчувствие, когато ти самият не си го проявил, когато е трябвало.

Понеже се връщаш назад,извади ако обичаш всичките ми постове с отговори и обяснения(колкото и да са дълги и ги постни след писаното от теб,това ще бъде честно)Засега се стремя когато мога да помогна,с каквото мога.
                                Не си спомням да съм отказвал помощ.Понякога не чета минали постове.Ако съм пропуснал нещо-съжалявам,но понеже има хора като теб,които се ровят назад(аз не искам)моля покажи ги за да мога да
                                поправя грешката си.Знеш,че ще го направя.

Гордостта, зависта, стиснатостта, желанието за самопоказване, алчността, желанието за по добър и материално осигурен живот, не са чужди никому. Ти също не правиш изключение и не си с НИЩО по-различен от един средностатистически човек.

Казвал съм го и преди-нищо човешко не ми е чуждо(защо не го извади от предишните ми постове,бъди честен,изваждай всичко,не само това, което можеш да насосаш).

Да критикуваш и да искаш да променяш, а сам една критика не можа да понесеш!

За начина си на игра не търпя критика,така съм решил-така играя!
                                Чета постовете на Дон Карлос как добавя към губещи позиции(Дон Карлос-само давам като пример,не е заяждане).Някъде да си прочел в дебелите книги това да се препоръчва?но той може да си го позволи и го прави,защото акаунта му го позволява.Вчера ,правя го само заради теб-имах отворени 9 позици и ако имаше още 100п надолу(опасявах се от интервенция-прочети разговорът с Варна2),нямаше да мога да издържа.Спазвам правилото-да си пазя акаунта.Нищо не спечелих,изтървах много добър профит(за мен добър,за някой може да е малък или жалък)но акунта ми е цял.
                                Знаеш ли каква е разликата между мен и теб-аз пиша какво играя и
                                как и когато сгреша,грешката ми е видна.Тази ми грешка,може да послужи като безплатен урок за всеки начинаещ.
                                Ако искам да променям нещо,това е да изчезнат заяжданията във форума.За псувните няма смисъл да споменавам.

"Искам с добрия си тон да въздействам малко на Чикаго,правя го за добро".

Да,това искам-според мен е много категоричен и така може да подведе много хора,не е ли така.Не искам да прозвучи като заяждане,защото
                                не го искам-примера с usd/cad,спомняш си нали.Ето това искам да променя.Обидите които сипе към всеки несъгласен с него,това според теб хубаво ли е.Начина му на изразяване е такъв-като на бог,който не греши.
                                Съжалявам Чикаго-приеми го като градивна критика,не като заяждане.

Всичко което досега написа за мен,не го приемам като критика,
                                защото не виждам какво критикуваш?
                                Начина ми на игра никой няма право да критикува!(уважавай мнението на другия,дали правилно или не)
                                Стила ми на писане-също(така пиша,щом не ти харесва-не чети),още по малко съдържанието,щом никого не обижда.
                                Така и не можах да разбера мотива,който те кара да пишеш всичко това,но ми е ясно едно,че не е симпатияявно нещо те дразня,щом
                                го приемаш по този начин.

Чета и не мога да разбера-каква ръка си ми подал(първия пост към мен).Как да го разбирам:
                                Видя ли,сгреши?-да сгреших и какво(това е заяждане-не критика).
                                Видя ли,подведоха те?-не съм слушал никой-пазих си акаунта.

Mario, почна много да се шегуваш с колегите...
                                Успокой се малко. Не е полезно за здравето на твоите години. Шегичка
                                Как е? Харесва ли ти да се шегуват с теб?

Не го разбирам,кое е вредно за моето здравена моите години?
                                Повече ми прилича на заяждане-къде е шегата?
                                С теб ли съм се пошегувал?

А, и още нещо. Не се подмазвай така на други по-стари колеги. Грозно е и прави лошо впечатление. Пример - Chicago или пък поздравите ти като се появи някоя стара дружка.

Не се мазня-въпрос на възпитание,за теб е мазнене-за мен учтивост

За подмазването се разбрахме нали(ако за мен е солено-за теб може да е сладко)това,че лично ти го приемаш така....

Помогни ми да видя ръката?

Искренно ти желая здраве и дано се научиш да посрещаш ДУМИТЕ НА ДРУГИЯ С РАЗБИРАНЕ.

Не виждам какво да разбера-по малко да поствам,защото те дразня,
                                да не се шегувам(не го правя с теб-не те засяга),да не призовавам
                                да няма заяждане във форума и обиди(не виждам нишо лошо в това),
                                да не пиша какво играя и как(пак не ти е работа)?

Ако обидя или се подиграя с някого-приемам да ме критикуват.
                                Понеже се ровиш назад-посочи ми такъв случай.

Мисля,че дадох отговор на нападките ти,които не смятам,че са обосновани.Разбираш,че ги приемам,като антипатия към самия мен.
                                Твоя воля
                                Съжалявам много,че ти отговорих много,ама много грубо(предния пост).
                                Най искрено се извинявам.

Посипвам си главата с пепелшегичкапак не се стърпях.

Съжалявам,че ставате свидетели на този разговор,който не ви засяга,
                                но няма как по друг начин да отговоря на необосновани(според мен)нападки.
                                Зная,че не му е мястото тук.
                                Моят мейл е виден и ако на сиганина беше,щях да му отговоря на мейла.
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...
                                X