IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• гап

Butch zdravei radvam se da te vidia v bg forumite otnovo
    Kato znam kakva ludnica e pri vas predi koleda...
    uspehi

Коментар

• гап

taklamakan: shtom pishesh tuk znachi imash internet. za 15 minuti tursene shte si namerish 100 free sites sus tekushti finansovi quotes.

Коментар

• гап

talkman to tova be6e samo tazi sedmica drugata vsi4ko 6te si ba4ka normalno.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• гап

bnjght,благодаря ти.Скъсах се да ъпдейтвам и да рестартирам компа.Звънях и на брокерите,ама те
          са знаели и са запразнили рано-рано.Поне знам,че другата седмица няма да ъпдейтвам и да
          рестартирам като малоумен.

Коментар

• гап

talkman malko kysno no pazara ne raboti ot 20:00 zaradi denq na blagodarnosta. Za tova sa tezi pravi Lini.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

iskam pazara da bade v ponedelnikk sutrin na 1.3330

Коментар

• сиганина

Момента е важен , не тренда.И подаден крак, няма ефекта на подадената ръка.Можеш да пишеш и четеш , значи си чел , постовете на Марио , наясно си в какъв момент му ги изсипваш всичките тези "истини" . Мисля , че ти си наясно с тези неща .
                D.Y.F-091066

Коментар

• гап

Петре,благодаря.Приятен уикенд.Другата седмица ще я мислим пак.

Коментар

• гап

taklamakan - сори но следя само индексите.Ако те ти вършат работа ето ти ги към момента
                    Дау : 10519 , НАСДАК - 2101 , бонда се катери като се има в предвид какво прави $
                    Ако мога да ти помогна с нещо друго , ме питай конкретно - ще го потърся
                    Приятен викенд на всички от мен

Коментар

• гап

Петре,понеже съм чувал,че следиш и финансовите пазари за сведение-би ли ми казал какво стана
                      от 20.00 часа нататък ,че вървят по графиките само едни прави линии.
                      Ако знаеш нещо де-пък и от еврофинанс брокерите не вдигат телефоните .
                      Благодаря предварително!

Коментар

• гап

Като нищо първо ще ги ударят и тогава тръгваме към 1.318. ((

Коментар

• гап

много стопове се събраха на това ниво -1.3335-40 :-(

Коментар

• гап

Експерта дава сигнал за "dark cloud"

Коментар

• гап

доста време пазара не еотварял с гап...sell 1.3297 stop 1.3334

Коментар

• До Марио

Просто ме подразни оня пост.Донякаде съжалявам и за моя , яд ме е че трябваше да го напиша , право да си кажа..
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X