If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
za kakvo ti e?
nali ti go biah dal.... ne ti li raboti
Коментар
supertraider
usd/chf
chicago moge bi si prav,kato nishto shte pochne da yvarta ,gledam che i D.Karlos chisti kasa pozicia ,znachi misli kato teb...i vse pak mislia da zadarja za sega ,kogato Greenspan govori $ raste...
zachto ne go izchakash oshte malko moje da sleze nadoly s eur Allan Greenspan -17.00 ,viarno she niama da kaje nishto navo i e konsymirano no vse pak ,a eur shte povleche gbr ako tragne nadoly -takova mi e mnenieto ..yspex!!!
Niamoi moze li da mi pomogne kade da nemria i da si izteglia free Schaff cycle Indicator za Metatrader ili naikoi da mi fo prati na e-mail: jetpl@abv.bg
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
supertraider
usd kade shte spre??
do pechenite targovchi -golemi raboti smiatata che shte stavat ,az vi pitah za po malki i sprete se i vie ,stiga s tova levski i cska -lichno az ne igraia v nikoi ot dvata otbora i 1.1 shte ima no predi tova sam sigyren che shte otidem i nagore ,snoshti pisah che 1.3 stava jeliazna saprotiva tova e rezyltata za momenta ...
Извинявай Саки - забравих, че ти си се родил научен....и правиш анализи от 2 годишен
Коментар
Саки
usd kade shte spre??
Абе пич аз ти казвам че отиваме за 1.10.
Че е фикснат връх на 1.2460 разбирай това и като стоп.
Ти ме питаш кога.
Хайде стига с пишман търговците моля ви се.
Коментар