IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: speko

da

Коментар

• Ей аз приключвам за днес имам отворени дълги и колкото да има за някоя бира сега затворих една дълга но другите ги стискам
      Успех

2006.03.06 19:59 buy 0.99 eurusd 1.1996 0.0000 0.0000 2006.03.06 23:31 1.2019 0.00 0.00 0.00 189.45

Коментар

• Кросовете на йената доста се изтеглиха на север. Много е вероятно да бият отбой за известно време, особено ако бъдат подкрепени от фундамента в сряда и четвъртък (BoJ meeting). Bulls power divergence във всички кросове на 1H. Short при спад под 13-часовата ЕМА в GBP/ EUR/ USD/ CAD/ AUD/JPY Каквото си изберете.
        Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Коко

Ind TD demark 3-1 - не си ли го разглеждал , ползвал
          D.Y.F-091066

Коментар

• СП нищо не разбрах от тази графика
            Аз и друго нещо не разбирам ,това 2000 падна ли или не

Коментар

• nqkoi sledi li zlatoto?
              Ремонти
              Форум за ремонти

Коментар

• 1.1750

D.Y.F-091066

Коментар

• Ок 2002 падна, явно днес не ми е ден ще изчакам да ми излезнат байовите за малко и ще бягам,от тук ми е мътно, това може да е бетонирало вече 2090
                  Успехи

Коментар

• Е фтояпът не стана номера, но аз нещо се впечатлих от кабела и го удължих от 7503 а да видим какъв дъноловец съм

Коментар

• Поръчката е дълъг кабел 1к от 1.7513,стоп 1.7480 ,тп 1.7533

Коментар

• Точно в 17.50 отворих дълъг кабел 1к със тп на 20п, да видим резултата

Коментар

• Това ще ви го отиграя за да видете за какво иде реч, и ще го постна тук

Коментар

• За малко по-новите
                            Наблюдавайте пазара малко преди 18ч, ако той е в една посока примерно както сега от 2090, нищо не може да се каже че е корекция на движението, така, и ако е сравнително голямо, то тогава някъде 17.50 ако сме около дъното можеда се влезе за 20 на пипа против движението с изход на нова свещ на 30м,това става защото има профиттейкинг-частичен от еврофондовел Просто гледайте ако сме долу в 17.50

Коментар

Първоначално изпратено от SPEKO
                              иначе сега влизам бай с още малко

Успех на всички
                              Е така бива, не ме плаши бе човек

Коментар

иначе сега влизам бай с още малко

Успех на всички

Коментар

Working...