IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• A be hora , da ne vi potavat gemiite, 4e da tarsite dano??
    Tva Trishe , ECB i pro4ie samo takava mogat da ia svarshat..

Коментар

• Tuka niakude ste da e.Ocven ako ne zapochne da kopa kato v onia vic.

Коментар

• Е тук трябва да е тава дъно,хайде сега за С от (В) силно нагоре,че и на мене ми се скинаха нервите ....

Коментар

• Всичко сочи чедъното е някъде тук подяволите, хайде бе дънце не ме нерви

Коментар

• Затворих хеджа на -3п(
            Нов хедж на 1885 това за последно

Коментар

• Az otvorix dulgi na EUR/USD.Imam si malko dulgi i ot vchera ta taka.
              Sega debna GBP/USD i tam za dulgi i moge da trugva veche na gore.Razrechavam mu.

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                !!!! А дано си го нацелил!
                Цял ден ми излизат само селл сигнали и сега ми свети як селл на 1893 ако падне със сигурна цел 1834 и си викам абе що да не рискувам 10п преди да активира нова, при това забележи, трета поред селл зона, е стига обири. Щото ако падне 1891 ще хеджвам цялата позиция и ама хич няма да ми е кеф
                Успех

Коментар

• Коко

!!!! А дано си го нацелил!
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Ха да видим кон боб ядели и дали нацелих дъното

Коментар

• Add long 1.1896 TP open stop 10p

Коментар

• Технически нива за 7 март

investor.bg/article.php?cat=2&id=34218

GBP/USD: Кабелът се понижи до 1,7381 днес, като следващата важна подкрепа е при 1,7340 (долна линия на Болинджър на дневна графика). Осцилаторите на 1-часова графика са в зоната на свръхпродажбите, което дава възможност за известна корекция в посока “север”. Евентуално поскъпване на британската лира би било ограничено от 100-дневната плъзгаща средна при 1,7513 и пивотното ниво за деня при 1,7530.

Коментар

• Аз лично трудно мога да преценя къде ще върви. Отворих дълга 1920 със идеята за завършена корекция на цялото последно движение, но на 1893 ще хеджирам с къса с цел 1834.

Мисля че това му беше на еврото надолу, но ми е мътна картината

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
                            тепърва тръгва
                            Vse si mislia ce parvo ste idem nad 1.22 i sled tova ste varvim nadolu

Коментар

• тепърва тръгва

Коментар

• Dokoga ste varvi nadolu

Коментар

Working...
                                X