Добре бумкаме 200 СМА фалшив пробив до 2090 дум 1750, е много мафиотско, абе що ми вкарваш такива еретични идеи в главата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: speko
КОКО, явно не се изравих добре,
не ми се търгува вече, уморих се
като падне ще му мисля.
от кратк търговия много ме боли глава.
да аз мисля че ще имаме 2150
но не ми се рискува
имам 1/3 от откритите бай 2012-20, но с нулев стоп
и каквото стане
Уморен съм.
ще чакам 17 50 до тогава съм почивка на форекс
имам и други ангажименти с акции, в службата, на лекции съм и др. немога да съм на пазара
Успех на всички
Коментар
-
Re: speko
Първоначално изпратено от SPEKOаз си начесах крастата и се оттеглям
ще се видим на 1750
забравих как беше
Ти ме хвърли в тъча с това 1750 сега това беше оня ден на екран сега го няма, защо по дяволите, я неме хвърляй в размисъл, защо сега?
Примерно 2040-80 нещо човек да се замисли, как откъде го виждаш кажи моля че ме обърка
Коментар
-
Re: Коко
Първоначално изпратено от supertraderСложно ти е защото купуваш корекцията , за какво ти беше ако ти бяха позициите за скалп за 5-10 п всичките до една щяха да излязат.А тази корекция въобще не е ясно докъде ще е и основно дали не срещу голямата посока- положителния суап в момента.
Не СП, аз съм свикнал да виждам движенията няколко фигури напред, ако обаче 2002 падне това ще значи дъно около 1980 връх около 2080 и от там насетне ми е каша, немога да си го представя като развитие защото ми изникват много противоречащи си вариянти, това е проблема, аз съм сигурен че дългите ще излезат това не ме притеснява
Коментар
Коментар