IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре бумкаме 200 СМА фалшив пробив до 2090 дум 1750, е много мафиотско, абе що ми вкарваш такива еретични идеи в главата

Коментар

• Re: speko

КОКО, явно не се изравих добре,
      не ми се търгува вече, уморих се

като падне ще му мисля.
      от кратк търговия много ме боли глава.
      да аз мисля че ще имаме 2150
      но не ми се рискува
      имам 1/3 от откритите бай 2012-20, но с нулев стоп
      и каквото стане
      Уморен съм.
      ще чакам 17 50 до тогава съм почивка на форекс
      имам и други ангажименти с акции, в службата, на лекции съм и др. немога да съм на пазара

Успех на всички

Коментар

Първоначално изпратено от SPEKO
        аз си начесах крастата и се оттеглям
        ще се видим на 1750
        Стой почакай д идем двама, па отиде к нейна мама да пувари тя стояна че............

забравих как беше
        Ти ме хвърли в тъча с това 1750 сега това беше оня ден на екран сега го няма, защо по дяволите, я неме хвърляй в размисъл, защо сега?
        Примерно 2040-80 нещо човек да се замисли, как откъде го виждаш кажи моля че ме обърка

Коментар

аз си начесах крастата и се оттеглям
          ще се видим на 1750

Коментар

• speko

Това дълго евро с отрицателен суап само здраво трябва да се товари и бързо да се чисти , не е полезно да се държи.
            D.Y.F-091066

Коментар

• az towara zdrawo

Коментар

• Канадеца е доста сложен в момента, заради многото фундамент в него и пряката зависимост от петрола, технически погледнато бих отиграл една дългосрочна дълга от 1260 някъде, но знаеш сега скоро ще се решават квоти от опеци и прочие неща които ще го друсат

Коментар

• Коко

Те се знае , може дори и да е едно хубаво обиране на стопове този импулс и да пробие дори и 1.18. Чакам долар канадец да се задвижи поне до към 1.21 , какво ще кажеш , лошото е че сигурно ти дава още малко на юг цели.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Пробива на 2050 нагоре изхвърли 18 от играта като вариянт преди да намери хубав връх

Коментар

• Коко

Иаз съм сигурен че ще излязат , обаче може да ги хване и корекция до 18 , най-лошия вариант.А занапред е ясно - долара докато суапа не се обърне.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                        Сложно ти е защото купуваш корекцията , за какво ти беше ако ти бяха позициите за скалп за 5-10 п всичките до една щяха да излязат.А тази корекция въобще не е ясно докъде ще е и основно дали не срещу голямата посока- положителния суап в момента.

Не СП, аз съм свикнал да виждам движенията няколко фигури напред, ако обаче 2002 падне това ще значи дъно около 1980 връх около 2080 и от там насетне ми е каша, немога да си го представя като развитие защото ми изникват много противоречащи си вариянти, това е проблема, аз съм сигурен че дългите ще излезат това не ме притеснява

Коментар

• Коко

Сложно ти е защото купуваш корекцията , за какво ти беше ако ти бяха позициите за скалп за 5-10 п всичките до една щяха да излязат.А тази корекция въобще не е ясно докъде ще е и основно дали не срещу голямата посока- положителния суап в момента.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Сега 2017 По никакъв начин не трябва да стига 2002 защото на мен тогава ще ми даде лонг сцел 2170 което отвсякъде ще развали картинката и за мен ще стане сложно вече

Коментар

• EUR/USD-Добро ниво за малко покупки.

Коментар

• СТ, не би трябвало да има проблеми сега с връхчето, проблемът ще е ако новото връхче е над 2150 тогава изникват тъпи вариянти които няма как да се отиграят

Коментар

Working...
                                X