IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OPASEN
    Докато писах и то ми изпълнило ТР на 1.1868, т.е. реално 1.1871, защото все пак затварям къса ;-)
    Opasen абсолютно еднакви излизания от къси ... до пипс 1868
    Има потенциал за още надолу до 1840 поне но аз постигнах заложеното за деня... макар че не влезнах от добро ниво. Успех и на тези с дълги евра мисля че не е момента за големи цели а да се прибират по 30ина пипса .

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от Bobsan
      Коко добави ли на 1,1876??
      Да

Long 1.1876 стоп 1.1846 тп 1.1956

Коментар

• Коко
        не бързай да затваряш- на 1855-1858- има откат над 1880
        Е- да ама не !!!!

Коментар

• Докато писах и то ми изпълнило ТР на 1.1868, т.е. реално 1.1871, защото все пак затварям къса ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
            Коко добави ли на 1,1876??
            Да

Коментар

• Полкооовник СИИ -италиано капитано Сии -)
              Опасна работа са нервите в Форекс- ОПАСЕН !
              Е- да ама не !!!!

Коментар

• Коко добави ли на 1,1876??

Коментар

• ..................

Коментар

• Koko, честита нова дълга, ако се е активирала на 1.1876

Аз ще опитам дъно на 1.1868, но може и ръчно да затворя една къса, ако ми писне да си чакам дъното...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
                      Такааа както гледам слизаме бавно но славно..
                      В един анализ четох току що че ралито надолу го чакаме "след като пазар анализира новините от последния час"...първи таргет 1,1860 втори 1,1820

Апропо Коко на мен също ми излезе бай сигнал само че на 1,1898,но аз много отдавна не им вsрвамqами точно обратното играя обратно на сигнала-Експерта е MACD H4
                      Моят не греши ще видиш как до пип ще хвана дъното, на 2090 до пип хванах върхът хехе гледай само

Коментар

• Такааа както гледам слизаме бавно но славно..
                        В един анализ четох току що че ралито надолу го чакаме "след като пазар анализира новините от последния час"...първи таргет 1,1860 втори 1,1820

Апропо Коко на мен също ми излезе бай сигнал само че на 1,1898,но аз много отдавна не им вsрвамqами точно обратното играя обратно на сигнала-Експерта е MACD H4

Коментар

• EURUSD

По-добре да не слиза вече на долу, че и аз си имам нервички... :-)

Коментар

• Графиката така ми го говори, вижда възможно дъно там квода правя

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Имам сигнал първи бай сигнал 1895 с дъно евентуално 1876 където ще добавя
                              Май няма да добавяш от 1.1876, защото аз пък имам "бай бай за долара" :-) Демек "чао чао долар" .... ;-)

Ако съм бил прав вчера, то след силната новина днес за долара следва бясно на горе - по типично мафиотски сценарий :-(

Коментар

• кабела изяде боя хахаха

Коментар

Working...
                                X