Първоначално изпратено от Bobsan
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
NFP-то излезе +243К доста силна новиниа.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
USD/JPY продалжава да се върти около горната трендлиния на триъгърника на daily. Все пак си мисля, че трябва да има още един тест на долната около 116,20 и след това пробив нагоре с цел около 125. Ако обаче падне под 115,50 този вариант остава в историята и ще целим 111.Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
Коментар
-
Салмин, аз много ценя мнението ти, но още веднъж казвам всички грешите. Това което виждате е очевидно то свети та блести в очите, но грешите, няма как да гоним това 15 сега защото корекцията на цялото движение няма завършен вид. Ще има може би тест на дъното но после за мен сме ъп преди спада.
Успехи
Коментар
-
Здравейте,
САЩ е финнсова империя-като такава тя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има и дефицит и то голям-това държи в подчинение на долара почти целия свят.Да не говоря за т.н. петродолари.
А относно Форекс-тук по-скро става въпрос за вероятни финансово-спекуативни зделки на големите акули в някакъв средносрочен период-220-350-500 пипса-новините са катализатор на масовото поведение-това именно и е стръвта за малките рибки като нас.
За днес мисля да изчакам ниво 1937 и сел, доливка на 1960.макар,че....може и 1925да удържи. Целите-са вчерашните.
пп. Колеги-това е само лично мнение.Може и да греша-но обикновенно...200-250 пипса съм в + седмично,въпрос на търпение и правилен вход.
Успех !Е- да ама не !!!!
Коментар
-
Коко
Имай едно на ум , в момента се гледа и голяма графика след дневна и затова ги е страх опитват се да определят-да влязат в една малко по-дългосрочна посока , но не ми изглежда възможно а от там е силата на долара затова се държи така си го обяснявам. Не мисля че ще се размине размотаването , ще се наслагат лимити и стопове и от там машините ще тръгнат да ги изпълняват- търсят.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар