IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

след 18ч

Коментар

• KOKO

ок,мерси за съветите,задължително съм тук в неделя,по кое време?

Коментар

• KOKO

И правилно играеш засега, не се лакоми за много бягай на 10-20п с много пари можеш да градиш дълги игри

Коментар

• KOKO

СТС имат 0.01 което е 1к
          ОК прав си успех хайде че трябва да изчезвам вече в неделя се появи ако искаш да анализираме пазарите

Коментар

• KOKO

пардон,не за вчера,а за четвъртък

Коментар

• KOKO

прав си,но 1000 евро са 1 стотна от обикновения лот,никой не предлага по-ниски стойности,примерно STS са с минимум 0.1 лот,което е 10 000 евро,а при мен при един пипс печалба на 1000 евро имам 0.16 стотинки печалба.Eто за пример помествам най-успешните ми акции за вчера:

EUR/USD 1000 1.2336 1.238 6.95 лв 04-08-2005 22:52:04
              GBP/USD 1000 1.7763 1.7806 6.79 лв 04-08-2005 22:51:52
              AUD/USD 2000 0.77085 0.7725 5.21 лв 04-08-2005 22:51:16

Коментар

• KOKO

Добре и тия 1к са много това имах в предвид но и нещо друго изгради си своя стратегия и не слушай много другите, чети просто много чети и играй на демо все едно е реална само в крайни случай при пълна сигурност прави поръчки от реал тия 300лв няма да те направят богат но ще ти дадат опита да почнеш после с повече

Коментар

• supertrader

колега,ако си все още тук,спря ми международния нет,мога да влизам само в български сайтове,а чатът нещо не се зарежда...

Коментар

• KOKO

да не си помисли някой,че съм на демо,ще се обидя )

Коментар

• KOKO

грешка,300 лева само,а не "дамо"

Коментар

• KOKO

о,ще се старая да не я думна,щом като с този скапан нет оцелях и съм на плюс ,значи има хляб в мен,но от понеделник ще ги сбъркаме,особено японците,ще им източим средствата до шушка .А дългото евро го затворих,щото брокерът ми отваря чак в 2 часа сутринта в понеделник,а дотогава не е ясно какво ще стане и не искам да треперя,е поръчката ми беше само за 1000 евро,тънко играя,няма начин,салдото ми е 300 лева дамо...

Коментар

• KOKO

А и нещо друго тая сметка по принцип ще я думнеш но не се притеснявай на всички ни се е случвало в началото

Коментар

• KOKO

Не, лягай почивай или отивай купонясвай и ще ги мачкаме другата седмица, ако си пазиш дългата не се тревожи но ти трябва дълъг стоп надявам се играеш с разумен процент от акаунта, запомни това е по-важно от всичко не се лакоми с голям процент, това ти е експеримент така че като натрупаш опит ще си отвориш по-голяма сметка.
                            Успехи

Коментар

• KOKO

гледам ,че и STS за затворили,дали все още има търговия по принцип?

Коментар

• KOKO

Дъно той говори на цена затваря пазара наистина стига там но затвори долу

Коментар

Working...
                                X